Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Arkadaşlar bnm transferimin 7. Günü bugün sabahtan belli hafif lekem var zaten kaç gündr de regl olcakmişim gibi ağrm vardi.. Böyle olup hamile olan varmi aranizda. . Rabbim hepimizin yardmcisi olsun :(((( tutunma kanamasi olabilir dedi dr yatmaya devam dadi ama hiç umudum kalmadı :(((

Canım ya ben o lekeyi dört gözle bekliyorum benimde 8.günüm her gebeliğimde yaşadım o lekelenmeyi inşalla yine yaşarım

Bu arada kaçıncı gün embriyosu?

Malesef kızlar olmadı yine olmadı ben anlamadım anlamak istemiyorum hiçbir sotun yoktu hiç bişi yoktu..

canım üzülme vardır Allah'ın bir bildiği. belki zamanı değildir. umarım ilerleyen zamanlarda hamile kalırsın. hep pozitif düşün
ben inanıyorum hamile kalacaksın

Arkadaşlar, ben en son 1 Ocakta adet olum. Yani 26-28 i arası tekrar adet olacağım. O dönemde başlayayım istiyorum çünkü tam Şubat tatiline de rastlıyor. Ayrı bir rapor almam gerekmeyecek o dönemde olursa. Ege Üniversitesinde düşünüyorum.Buradaki dr muayenede basit bir kist var demişti, sanırım tüp bebeğe başlamadan önceki ay rapor için muayene olmamız gerekiyor. Elimdeki belgeler,
tsh 1,
fsh 14,93,
e2 19,
prolaktin 6,38sonuçları,
Lh 5,36
Beta HCG 0,42
2010 aralıktan kalma bir rahim filmi var.
Önümüzdeki Perşembe amh sonucu da alacağım.
Eşimin özelde yapılmış semen analizi 3 milyon
var.
Ege Ünivesitesinde Bunlar geçerli olur mu acaba? Yoksa tahilleri yeniden yaptırın falan mı derler rapor için. Tahliller yeniden yapılacak derlerse gene 2. gün bekleyeceğim. Eşimden yeniden semen analizi isterler mi?

Önümüzdeki dönem başlamam için ne zaman gitmem gerekir? Telle bilgi alsam, yardımcı olacak yetkili bir muhatap bulabilir miyim telefonda?
Ege Ünv topiğinde de yazdım ama,
burada da Egede tüp bebek yaptıranlar vardır muhakkak , yanıtlayabilirseniz sevinirim.
Bir sonraki adetimde hemen başlamak istiyorum çünkü. Şubat tatilinde olacak tam, rahat olacak bizim için.

rapor çıkartacaksan eğer tahilleri yenıden isterler mutlaka. telefonla görüşmeyle olmaz hastaneye gidip doktora muayene olup işlemlere başlayacaksın onlar senden gereklı olan tahlil test ne varsa isterler madem şubat tatılınde istıyorsun hiç bekleme ve şimdi adetlıyken git

canım üzülme vardır Allah'ın bir bildiği. belki zamanı değildir. umarım ilerleyen zamanlarda hamile kalırsın. hep pozitif düşün
ben inanıyorum hamile kalacaksın

Teşekkür ederim canım dondurulmuşlarla deniycem bilmiyorum şans düşük mü olur yoksa farketmez mi ama en azından onlarda bi umut benim icin..
Dualarınızı eksik etmeyin olur mu ..

Malesef kızlar olmadı yine olmadı ben anlamadım anlamak istemiyorum hiçbir sotun yoktu hiç bişi yoktu..

canım benim herşey Allahtan ben 1 kere doğal yoldan hamile kaldım onu da 5 aylık kaybettim 3 tüp denedim hepsi negatif oldu düşün ALLAH kendiliğinden verdi ama o kadar tedavi 3 de negatif aşılamam var acını yürekten paylaşıyor ve anlıyorum ama bi vakit saat var demekki elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz
bi kaç gün sonra 4 denememin sonucunu alacağım benden de sabırlı bi çok arkadaş var deneyeceğiz sonuna kadar:20:

canim beni listene eklememissin :(

SELAM CANIM TOPIGIMIZ HAYIRLI UGURLU OLSUN ALLAHIM HERKEZE YENI YILDA hamile HABERINI DUYURMAYI NASP ETSIN
BEN 2. ASILAMAMI YAPTIRDIM CARSAMBA GUNU SUAN MERAKLA BEKLIYORUM BENIM RAHATSIZLIGIM PCOS ESIMDEDE SPERM DUSUK BU ASILAMA TUTMAZSA TUP BEBEGE GECICEZ DEDILER BU ARADA YASIM 25 KONYA SELCUKLU OZEL HASTANESINE GIDIYORUM NIL OKUR HANIMA GORUNUYORUM BENIDE LISTENIZE EKLERMISINIZ ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN INSALLAH HAYIRLISINDAN

canım benim herşey Allahtan ben 1 kere doğal yoldan hamile kaldım onu da 5 aylık kaybettim 3 tüp denedim hepsi negatif oldu düşün ALLAH kendiliğinden verdi ama o kadar tedavi 3 de negatif aşılamam var acını yürekten paylaşıyor ve anlıyorum ama bi vakit saat var demekki elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz
bi kaç gün sonra 4 denememin sonucunu alacağım benden de sabırlı bi çok arkadaş var deneyeceğiz sonuna kadar:20:

Canım benim coook teşekkür ederim desteğin için .. dedigin gibi insan bazen anlam veremiyor .. benimde kendiliginden 2 gebeliğim dış gebelik oldu 2 tanede kalp atışını duymadığım icin kurtajim oldu ve tabi 2 de negatif tüp bebek denemem. . Ne yapalim vazgecmek yok tekrar tekrar deniycez. . Bizi bizden başka kimse anlamaz bu durumu hic yaşamayan insanların verdigi teselliler bile cok sacma geliyor oyle basit geliyor ki onlara... bugun drumda üzdü beni teselli etmek için çarşamba bir daha tekrarlayalim testi diyor.. halbuki belli yani olmadığı hala neyin umudunu veriyorsun ki...neyse canım dilerim bu denemende bebisine kavusursun dualarım seninle..

rapor çıkartacaksan eğer tahilleri yenıden isterler mutlaka. telefonla görüşmeyle olmaz hastaneye gidip doktora muayene olup işlemlere başlayacaksın onlar senden gereklı olan tahlil test ne varsa isterler madem şubat tatılınde istıyorsun hiç bekleme ve şimdi adetlıyken git

Bu gün 5.günü artık. Bitti sayılır. Bu ay kaçırdım mı acaba artık. Şimdi bir sonraki ay 2.gün tahlillerini yaptır derse bunlar, tatil süesini kaçırır mıyım ki?

selam kızlar;bugün transferimin 8.günü ve doktorum bhcg testimi yarın vermemi istemişti,sebep olarak 5.gün embriyosu olduğu için.benim gibi 5.gün embriyorsu olan arkadaşlar siz kaçıncı gün test yaptırmaya gideceksiniz öğrenebilirmiyim?

3 gündür kabus yaşıyorum resmen.sağ kasığımdan başlayan belime ve kalçama vuran çok şiddetli bir ağrım var,3 gündür acıdan,ağlamaktan uyuyamıyorum,bazen bir pozisyon buluyorum ağrım hafifliyor gibi oluyor(genelde aykalarım yere basık oturur vaziyette)uyursam o vaziyette uyuyorum yani oturduğum yerde,ilk gün 2 serum takıldı,ağrı kesici falan verildi ama geçmedi,bugün 3.günüm ve şiddeti azalsada hala o ağrıyı çekiyorum(şuan yok mesela ama biranda geliyor ve çıldırtma derecesinde ağrıyor)moralim sıfır.doktorlar alttan muayehane etti sorun yok görünüyor,kan ve idrarda temiz çıktı ancak çok ağrı çekiyorum.varmı buna benzer birşey yaşayan?:43:

Son düzenleme:
Canim benim normal yolla hamile kalma gibi şansım yok maalesef gecirdigim 2 ayrı dis gebelik yüzünden tüplerim alındı tüp bebeğe elim mahkum yani.. Teşekkür ederim desteğin için canım hadi sende güzel haberler ver bize ..
canım cok özür dilerim bilmiyordum inşallah tüp den sonuc alırsın dualarım sen ben gibilere
Canım benim coook teşekkür ederim desteğin için .. dedigin gibi insan bazen anlam veremiyor .. benimde kendiliginden 2 gebeliğim dış gebelik oldu 2 tanede kalp atışını duymadığım icin kurtajim oldu ve tabi 2 de negatif tüp bebek denemem. . Ne yapalim vazgecmek yok tekrar tekrar deniycez. . Bizi bizden başka kimse anlamaz bu durumu hic yaşamayan insanların verdigi teselliler bile cok sacma geliyor oyle basit geliyor ki onlara... bugun drumda üzdü beni teselli etmek için çarşamba bir daha tekrarlayalim testi diyor.. halbuki belli yani olmadığı hala neyin umudunu veriyorsun ki...neyse canım dilerim bu denemende bebisine kavusursun dualarım seninle..
ya ender bey bana demiştiki hic ummadım kişilerde gebelik gördüm senden cok umutluydum neden olmadı bilemiyorum demişti demek ki senden de cok umutluydu inan oda olsaydı cok sevinecekti hem kendi başarısı
çok güzell benim test tarihimde 10 ocak 2.gün embriyosu benimkiler zaten 2 tane oldu onlarıda bekletmeden transfer ettiler miniciklerdi 4 hücrelilerdi teyzesi :))))
teyzeci 4 hücreli olsun senin olsun inşallah ALLAH isterse olur
selam kızlar;bugün transferimin 8.günü ve doktorum bhcg testimi yarın vermemi istemişti,sebep olarak 5.gün embriyosu olduğu için.benim gibi 5.gün embriyorsu olan arkadaşlar siz kaçıncı gün test yaptırmaya gideceksiniz öğrenebilirmiyim?

3 gündür kabus yaşıyorum resmen.sağ kasığımdan başlayan belime ve kalçama vuran çok şiddetli bir ağrım var,3 gündür acıdan,ağlamaktan uyuyamıyorum,bazen bir pozisyon buluyorum ağrım hafifliyor gibi oluyor(genelde aykalarım yere basık oturur vaziyette)uyursam o vaziyette uyuyorum yani oturduğum yerde,ilk gün 2 serum takıldı,ağrı kesici falan verildi ama geçmedi,bugün 3.günüm ve şiddeti azalsada hala o ağrıyı çekiyorum(şuan yok mesela ama biranda geliyor ve çıldırtma derecesinde ağrıyor)moralim sıfır.doktorlar alttan muayehane etti sorun yok görünüyor,kan ve idrarda temiz çıktı ancak çok ağrı çekiyorum.varmı buna benzer birşey yaşayan?:43:

inşallah cektigin agrıların karşılında nur topu gibi bebişini kucana alırsın inşallah yüzün güler

Merhaba, ben de 31 ocakta transfer edildi. Pek bi sikintim yok ama ara ara kasiklarim agriyor, bazende gaz sancisi cok zorluyor.. İnsallah tutunuyorlardir.. 12 ocak a kadar nasil dayancam acaba?

Bende ayni gun ogrenecegim canim, benim simdilik gaz sancisi yok, kuru kaysi erik yiyorum bi sorun yok bende. Usumemeye dikkat ediyorum, usutunce cok sancim oluyor. Su anda hangi ilaclari gunde kac kez aliyorsun???

Benimde5. Gun transferi ama 12sine kadar beklememi soylediler. Bende pek bi belirti yok, halsizlik, yorgunluk uykusuzluk bazen agi oluyor ama asiri degil. Bende rahat uyuyacak bi sekil ariyorum. Surekli uyaniyorum. Umarim yarin guzel haberler verirsin bize, doktor temiz dediyse iyi dusun isallah mutlu habrri alinca hepsi gececek..

Malesef kızlar olmadı yine olmadı ben anlamadım anlamak istemiyorum hiçbir sotun yoktu hiç bişi yoktu..[/QUad

seni çok iyi anlıyorum canım aynı duyguları 4 gün önce bende yaşadım aynı soruları bende soruyorum kendime ama zaman herşeye iyi geliyor allah bizlerede nasip eder inşallah....

Back