Malesef kızlar olmadı yine olmadı ben anlamadım anlamak istemiyorum hiçbir sotun yoktu hiç bişi yoktu..
geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm allah sabır versin sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef kızlar olmadı yine olmadı ben anlamadım anlamak istemiyorum hiçbir sotun yoktu hiç bişi yoktu..
kaç yaşındasın cnm bu ilk tüp bebek tedavisi mi olacaktı?
((((( çok üzüldümmmm
birkaç gün dinlen sonra nedenlerini araştırmaya çalış
inşallah mucize merkezinden gelir bebeğinn.
geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm allah sabır versin sana
Teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur.. benim 2 tüpümde alındı dış gebelik yüzünden normal yolla hamike kalma şansım yok yani.. bunun dışında ne eşimde ne bende sorun yok. . Allahın takdiri işte normal yolla hamile kaldım dış gebelik oldu tüp bebekte tutmadı .. Vardır bir hayır diyorum ne kadar içim acisada isyan etmemeye çalışıyorum. . Sağlıklı olduktan sonra olur belki.. bir gün bende o heyecanı yaşarım gerci artik imkansiz biseymis gibi geliyor. .
benim büyük ihtimal tek yumurta ( tıp da adı altın yumurta) son şansım dr bile tek yumurtayla şansımızı deneyip tedavinin sonunu getirecez diyor oldu oldu olmadı herhalde bitiririm kalbimin bir yanı da diyor haziranda yada temmuzda benim eş (yurt dışından) gelecek eşim yanımdayken burda bir yumurta takibi yaparız baktık en az 3 yumurta oluştu belki bir son şans daha denerim ama belki o zaman gelsin ne düşünürüm ne hissederim ne isterim bilmiyorum kader de ne varsa ben razıyım bugun öğrendim 4 yaşında bir tanıdıgın oglu şeker hastası olmuş böyle şeyler duydukca halime şükrediyorum YA RAB ne eylerse güzel eyler hepimizin hakkında hayırlısı inşallah hepinizi tek tek öpüyorum
canım benim geçmiş olsun ama üzme kendini seninde dediğin gibi rabbim eşine sana sağlık verdikten sonra herşey olur inşlh benimde tüplerim alındı geçirdiğim bi ameliyattan sonra çok hasarlıydı geçen şubat ayında aldılar ve direk tüp bebeğe geçtik kasım ayında ilk negatifi gördüm çok üzüldüm çok ağladım kendimi hırpaladım ama zamnala geçiyo sonra hemen dondurulmuşlara geçtik sende deniceksin tekrar ve hepimiz bigün anne olucaz inşlh sevgiyle kal
bu arada benim eşim belli etmiyor ama istiyor, şu donmuş bebekler ne zaman gelecek diye ara ara soruyor.
Canım benimde kalan tek tupum gecen sene gecirdigim dış gebelik yuzunden subat ayinda alindi.. bilmiyorum bazen etrafima bakiyorum cocuklu aileleri görüyorum sonra neden ben diye soruyorum . Teşekkür ederim desteğin için çok sağol iyi geliyor birilerinin anlaması evde kimseyle konuşmak istemiyorum..
hayatın en uzun zaman dilimi şu kan testinin sonucunu beklemek sanırım :))
Meraba lar ben 5 yillik evliyim hic bir sorunumuz olmamasina ragmen malesef cocugumuz olmadi 2defa asilama yaptirdim malesef tutmadi Bu ayin 21de tup bebege basliyorum ins hayirli sonuclar alirim hic bir zorlugu Yok diyolar ki olsada katlanicam ins tedavinin sonunda hayirli haberler alirim rabbim isteyen heekese hayirlisini versin
çok şükür bugün keseyi gördük kızlar![]()
Teşekkür ederim canım maalesef insan bazen böyle düşünemiyor halbuki ne büyük bir acı ALLAH kimseye yaşatmasın ..Adacğım, daha önce yazığım mesajı oku canım. Ve çok üzme kendini. Tamam mı?
Ozlemsce canim nerde kaldın güzel haber ver nolur ..
canım sana çok üzüldüm sana(
sonucumu aldım ama ne olur sen üzülme affına sığınarak söylüyorum
pozitif şükürler olsun...
Canım mmmm çok sevindim olurmu hic öyle şey ben senin sevincinle sevinirim.. ALLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah. ..