- 17 Şubat 2012
- 958
- 892
- 158
Canım senin kaçıncı gün embriyosuydu
Cnm ilk tup Bebek denemem ve 5.gun embriyosu. Sabirsizlikla pazartesini beklememe devam:26:
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin kaçıncı gün embriyosuydu
sonucumu aldım ama ne olur sen üzülme affına sığınarak söylüyorum
pozitif şükürler olsun...[/QUO
hayırlı olsun özlemsce allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
teşekkür ederim mukgu amin inşaallah
selam kızlar;bugün transferimin 8.günü ve doktorum bhcg testimi yarın vermemi istemişti,sebep olarak 5.gün embriyosu olduğu için.benim gibi 5.gün embriyorsu olan arkadaşlar siz kaçıncı gün test yaptırmaya gideceksiniz öğrenebilirmiyim?
3 gündür kabus yaşıyorum resmen.sağ kasığımdan başlayan belime ve kalçama vuran çok şiddetli bir ağrım var,3 gündür acıdan,ağlamaktan uyuyamıyorum,bazen bir pozisyon buluyorum ağrım hafifliyor gibi oluyor(genelde aykalarım yere basık oturur vaziyette)uyursam o vaziyette uyuyorum yani oturduğum yerde,ilk gün 2 serum takıldı,ağrı kesici falan verildi ama geçmedi,bugün 3.günüm ve şiddeti azalsada hala o ağrıyı çekiyorum(şuan yok mesela ama biranda geliyor ve çıldırtma derecesinde ağrıyor)moralim sıfır.doktorlar alttan muayehane etti sorun yok görünüyor,kan ve idrarda temiz çıktı ancak çok ağrı çekiyorum.varmı buna benzer birşey yaşayan?![]()
Arkadaşlar bnm transferimin 7. Günü bugün sabahtan belli hafif lekem var zaten kaç gündr de regl olcakmişim gibi ağrm vardi.. Böyle olup hamile olan varmi aranizda. . Rabbim hepimizin yardmcisi olsun((( tutunma kanamasi olabilir dedi dr yatmaya devam dadi ama hiç umudum kalmadı
((
Merhaba, ben de 31 ocakta transfer edildi. Pek bi sikintim yok ama ara ara kasiklarim agriyor, bazende gaz sancisi cok zorluyor.. İnsallah tutunuyorlardir.. 12 ocak a kadar nasil dayancam acaba?
selam kızlar;bugün transferimin 8.günü ve doktorum bhcg testimi yarın vermemi istemişti,sebep olarak 5.gün embriyosu olduğu için.benim gibi 5.gün embriyorsu olan arkadaşlar siz kaçıncı gün test yaptırmaya gideceksiniz öğrenebilirmiyim?
3 gündür kabus yaşıyorum resmen.sağ kasığımdan başlayan belime ve kalçama vuran çok şiddetli bir ağrım var,3 gündür acıdan,ağlamaktan uyuyamıyorum,bazen bir pozisyon buluyorum ağrım hafifliyor gibi oluyor(genelde aykalarım yere basık oturur vaziyette)uyursam o vaziyette uyuyorum yani oturduğum yerde,ilk gün 2 serum takıldı,ağrı kesici falan verildi ama geçmedi,bugün 3.günüm ve şiddeti azalsada hala o ağrıyı çekiyorum(şuan yok mesela ama biranda geliyor ve çıldırtma derecesinde ağrıyor)moralim sıfır.doktorlar alttan muayehane etti sorun yok görünüyor,kan ve idrarda temiz çıktı ancak çok ağrı çekiyorum.varmı buna benzer birşey yaşayan?![]()
inşallah bu defa gülersin ne zaman adet başlıyo fazla bekleme birlikte gün sayalımCanımm çok tebrik ederim ya darsı başıma. İnşallah benim de bu sefer olur. Adetimle başlıycam tedaviye. Senin kaçıncı denemendi. Bir de sorun eşinde miydi? Tebrikler tekrar...![]()
canım yaa sende hic adet belirtisi olmuşmuy du igne acıları agrıları degil eskiden cektigin adet sancısı oldumu ada da adet sancısı cekti ben gibi negatif olducanım öyleymiş. yaşadıkça görcez bakalım. darısı sana canım benım yaa
Cnm ilk tup Bebek denemem ve 5.gun embriyosu. Sabirsizlikla pazartesini beklememe devam:26:
gözünaydın, inşallah sonuna kadar herşey yolunda gitsin ve kucağına sağlıkla al tatlım.......KIZLAR HAMİLEYİM DEĞERİM 151.62 :))))))))
sabah erkenden hastaneye gittik eşimle. kan testi yapan hemşirede tüp bebek tedavisi ile ikizleri olmuş.
10:30 da çıkıyormuş sonuçlar ama 15 dk önce beni arayıp haber verdi. bana öncelik tanımışlar güzel haberi verdiler
adacım dün yazdığım gib, hayırlısı allahtan diyeceğiz ve bir müddet daha bekleyeceğiz canikom. ..... Allah büyük , hepimize bir gün nasip edecektir, inşallllllahhhhhhhhhh.Malesef kızlar olmadı yine olmadı ben anlamadım anlamak istemiyorum hiçbir sotun yoktu hiç bişi yoktu..
canım ben izmirdeyim, kent hastanesini tavsiye ediyorum. ben memnunum..37ye yeni girdi canım, 2 yıl önce başka bir dr aşılama yapalım demişti, halbuki diğer drlar bu sperm sayısıyla aşılamayla neden uğraştınız, siz de 35 olmuşsunuz artık dediler sonrasında. O zaman dr yumurtaları yakalayamamıştı. İlkinde çatlamış eve gidip eşinle ilişkiye gir dedi, ikincisinde normal takip yaptırmak istedim, her iki seferde de 3 yumurta görünüyordu 10-13 mm arasıydılar, ki en az 15 mm olacak demişti, ikincisinde yumurtalar kaybolmuş dedi, nasıl yani, çatlamış mı dedim, çatlasaydı ultrasonda kabak çiçeği gibi görünürdü dedi. Ee dedim nereye gittiler, bilemiyorum, belki de içleri boştu dedi. Çok moralim bozuldu. Sonra kist oluştu falan.Gerçi basit bir kistti ama, içi sıvı doluymuş. Ben de ihmal ettim biraz. İstedim ki eşim benden çok daha fazla istesin.Son seferinde, dr dan o sözleri duyunca, tutmuş bana ne istiyorsan söyleyebilirsin, kız bağır çağır istersen gel r tokat at ama böyle harap etme kendini diyor. Dedim söyleyecek bir söz mü bıraktın. Sözün bittiği yere getirdin en sonunda. Ne diyeyim artık ben sana. Biz 9 yıllık evliyiz, 7 yılda doktora gitmeyi anca kabul ettirebildim, herkesten önce o yordu zaten. Onunla uğraşırken gücüm tükendi.Şimdi herşeyi kabul edecek durumda artık.
Ve bu günü buldu işte. Artık tüp bebek deneyeceğiz. Zaten bu dr başka türlü olmaz, olursa sadece tüp bebek, o bile kesin değil, yumurta elde edemeyeceksek hiç başlamayacağız dedi. Denemeden nerden bilebilir ki yumurta elde edemeyeceğini.
Aşılamada ben gonal f kullanmıştım. Kaç cc hatırlamıyorum şimdi ama sanırım 150 cc. Bir de sadece birkere ilk iğnede dr megonoom muydu, toz halinde karıştırıp yapmıştı.
Ama baktım tüp bebekte de gonal f kullanıyorlarmış. Yani gonal fyle benim 3 yumurtam olmuştu o zaman. Tüpde de sadece onu mu kullanıyorlar? Mesela çatlama önleyici iğne falan yazmışlar, bana öyle birşey yapılmadı. Hoş zaten aşılama benim için bir oyalamaymış sadece de. Neyse, Böyle işte. Amh sonucunu alıp göstereyim buradaki dr a, olmadı olumuz konuşursa ege ünv ne gitmeyi düşünüyorum. Ne zor işler bunlar, kolayca çocuk sahibi olanlar kıymetini bilsin gerçekten.
İzmir için başka önerisi olan varsa söyleyebilir aslında.
bizler daima sana destek olacağız, aramızdaki şu anki hamilelerle moral bullacağız, yola devam ..........Canım benimde kalan tek tupum gecen sene gecirdigim dış gebelik yuzunden subat ayinda alindi.. bilmiyorum bazen etrafima bakiyorum cocuklu aileleri görüyorum sonra neden ben diye soruyorum . Teşekkür ederim desteğin için çok sağol iyi geliyor birilerinin anlaması evde kimseyle konuşmak istemiyorum..
evet canım, benim eşim de sağolsun hem istiyor hem de ehhh işte ilgileniyorrrrrrr ... Ama onların beyni bizden farklı işliyor, aynı ilgiyi,merakı onlardan beklememek en güzeli galiba.
Benimki de; merak etme seeen, sende daha yumurta çoktur deyip duruyor.![]()
süperrrrrrsinnnnn, sağlıkla kucağına alman dileğiylel........sonucumu aldım ama ne olur sen üzülme affına sığınarak söylüyorum
pozitif şükürler olsun...
evet adacım, her hamilelik bizleri umutlandırıryor. sizlerle üzülüp sizlerle seviniyorum, eminim sizlerde öylesiniz... hem üzüntü,hem sevinç, hem umut birçok duyguyu beraberce yaşıyoruz..Canım mmmm çok sevindim olurmu hic öyle şey ben senin sevincinle sevinirim.. ALLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah. ..
Teşekkür ederim canım dondurulmuşlarla deniycem bilmiyorum şans düşük mü olur yoksa farketmez mi ama en azından onlarda bi umut benim icin..
Dualarınızı eksik etmeyin olur mu ..
öncelikle geçmiş olsun..
benim de 5. gün embriyosu 31 aralıkta transferim gerçekleşti, 12 ocak test tarihim. yani 12 gün bekleyeceğim
umarım bir an önce güzel haberini alırsın...
merhaba seninlede aynı gün olmuşuz neden size 12 ocak dendi benim 10 ocak sizdede kasıklarınızda sızlama gibi bir ayrı oluyormu genellikle sol tarafınızda benim embriyo sol tarafıma bırakıldı acaba ondanmı sızlıyor diye düşünüyorum bazen..
inşallah bu defa gülersin ne zaman adet başlıyo fazla bekleme birlikte gün sayalım
canım yaa sende hic adet belirtisi olmuşmuy du igne acıları agrıları degil eskiden cektigin adet sancısı oldumu ada da adet sancısı cekti ben gibi negatif oldu
senin bebişte hayırlı olsun ALLAHIN izni ile sana sımsıkı tutunup gelişsin amiinn
gözünaydın, inşallah sonuna kadar herşey yolunda gitsin ve kucağına sağlıkla al tatlım.......
adacım dün yazdığım gib, hayırlısı allahtan diyeceğiz ve bir müddet daha bekleyeceğiz canikom. ..... Allah büyük , hepimize bir gün nasip edecektir, inşallllllahhhhhhhhhh.
canım ben izmirdeyim, kent hastanesini tavsiye ediyorum. ben memnunum..
bizler daima sana destek olacağız, aramızdaki şu anki hamilelerle moral bullacağız, yola devam ..........
evet canım, benim eşim de sağolsun hem istiyor hem de ehhh işte ilgileniyorrrrrrr ... Ama onların beyni bizden farklı işliyor, aynı ilgiyi,merakı onlardan beklememek en güzeli galiba.
süperrrrrrsinnnnn, sağlıkla kucağına alman dileğiylel........
evet adacım, her hamilelik bizleri umutlandırıryor. sizlerle üzülüp sizlerle seviniyorum, eminim sizlerde öylesiniz... hem üzüntü,hem sevinç, hem umut birçok duyguyu beraberce yaşıyoruz..
dualarımız seninle,, dondurulmuş embriyolarla, şans daha az diye birşey yok,,, rahat ol. dondurulmuş ile hamile kalan çok kişi var..
bilmem tüp bebek merkezinden kaynaklıdır. hangi şehirdesin?
aynen, sol tarafımda bi batma hissediyorum ama çok kısa sürüyo :) başka da bi belirtim yok... jelden dolayı akıntım var sadece..
ben diyarbakır dayım eşimin görev icabı ama ankara gatada yapıldı..Benim 1 tane aşılamadan kızım var ikinci bir bebek düşündük ama denemelerimiz hep hüsranla oldu kızımdada çok zorlanmıştık ama çok şükür rabbim birtane nasip etti şimdi ikinci için uğraşıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin..
Malesef kızlar olmadı yine olmadı ben anlamadım anlamak istemiyorum hiçbir sotun yoktu hiç bişi yoktu..[/QUad
seni çok iyi anlıyorum canım aynı duyguları 4 gün önce bende yaşadım aynı soruları bende soruyorum kendime ama zaman herşeye iyi geliyor allah bizlerede nasip eder inşallah....
İnşallah canım inşallah bizlerede isteyen herkesede nasip eder ... Rabbim sınıyor belkide hayırlı olanı versin hakkımızda. .
maşallah ne güzel..
ben istanbuldayım. tsk sizde sanırım :)
benim de ilk denemem.. allahım inşallah hepimize nasip eder...
evet canım tskgururla :)) inşallah olur ben ilk kızım aşılamayla tutunca bu ikincide çok umutlu gitmiştik ama hiçbirşey istediğimiz gibi olmadı 7 embriyodan 6 tanesinin gelişimi durdu saadece 1 tanesi kaldı oda çok iyi değildi ama yerleştirdiler çok umutlu değilim ama hayırlısı olsun diyorum..
aynen gururla :) biz denizciyiz...
hepimiz mucizemizin peşindeyiz zaten, dilerim senin mucizen de seninledir...