Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

zaman geçmek bilmiyor bu tedavilerin en sıkıntılı kısmı bekleme aşaması olsa gerek 4. denemem bakalım ne olacak hep negatif aldım çok korkuyorum gerçi bi gebe kalmışlığım var kendiliğinden ama tüpte başarı hiç olmadı bu sefer 5. gün embriosu kondu belirti olarak sadece hafif bel ağrısı var adet olacakmış gibi ama zaman zaman oluyo o da keşke kasıkta batma da olsa maalesef yok korkuyorum hamile kalanlar bi yardımcı olur musunuz kasıkta batmanız olmuş muydu?

zaman geçmek bilmiyor bu tedavilerin en sıkıntılı kısmı bekleme aşaması olsa gerek 4. denemem bakalım ne olacak hep negatif aldım çok korkuyorum gerçi bi gebe kalmışlığım var kendiliğinden ama tüpte başarı hiç olmadı bu sefer 5. gün embriosu kondu belirti olarak sadece hafif bel ağrısı var adet olacakmış gibi ama zaman zaman oluyo o da keşke kasıkta batma da olsa maalesef yok korkuyorum hamile kalanlar bi yardımcı olur musunuz kasıkta batmanız olmuş muydu?

arkadaşım bence belirtiler kişiden kişiye değişir. zaten doğal yolla gebe kalmış olsak adetimiz geçtikten sonra bi belirti arardık :) içini ferah tut..

Canim benim teşekkür ederim desteğin için çok sağol daha iyi hissediyorum kendimi yazdıklarınızı okudukça. .
Bir ağlayıp bir gülüyorum biliyorum geçecek sadece biraz zaman..
Bir Bebek bezi reklamı bile aglatiyor beni bugün..
Birde bisey sorucam dr um ilaclarimi kesmeme mi söyledi ama ben kullanmıyorum ..
Çarşamba günü testi tekrar edicez dedi ama biliyorum züğürt tesellisi bu..
bence doktorun dediklerini sonuna kadar yapmalısın, belli mi olur , bu bebek işi mucize zaten, ne zaman nasıl olduğunun kesin formülü yokki, herkeste farklı, devam et ilaçlarına.
ben diyarbakır dayım eşimin görev icabı ama ankara gatada yapıldı..Benim 1 tane aşılamadan kızım var ikinci bir bebek düşündük ama denemelerimiz hep hüsranla oldu kızımdada çok zorlanmıştık ama çok şükür rabbim birtane nasip etti şimdi ikinci için uğraşıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin..
elmascım,sana 2.ci, bizlere birinci nasip eder inşallah,

ada ve özlemsce sizdende güzel haberleri bekliyorum. hep takip edicem burayı.

bu arada bana 2 embriyo transfer etmişlerdi.

herkesin hakkında hayırlısı olsun ben 12 ocakta olmayacak tahlilim doktorum 10 ocakta yaptırabilirsin dedi benim toplama işlemi 27 aralıkta yapıldı onunla alakalı herhalde benim sol tarafımda sızlama var belim sızlıyor arada bir kasığım ağrıdıkça rabbim burda güzel haber alan bayanlar gibi bizlerde alırız inşallah..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Su an coraspin, folbiol, vajinal jel, ve progesteron kullaniyorum, bugun cok agrim var ama normak de pek olmuyodu.. Belki tutunmaya calisiyolardir diye teselli ediyom kendimi, benim sagaiki tane yerlestirildi

bence doktorun dediklerini sonuna kadar yapmalısın, belli mi olur , bu bebek işi mucize zaten, ne zaman nasıl olduğunun kesin formülü yokki, herkeste farklı, devam et ilaçlarına.

elmascım,sana 2.ci, bizlere birinci nasip eder inşallah,
amin inşallah çok dua ediyorum RABBİM evlat sevgisini herkese tattırsın çok güzel bir duygu..
Su an coraspin, folbiol, vajinal jel, ve progesteron kullaniyorum, bugun cok agrim var ama normak de pek olmuyodu.. Belki tutunmaya calisiyolardir diye teselli ediyom kendimi, benim sagaiki tane yerlestirildi

bende folbiol, progesteron fitil, climara forte band kullanıyorum benim sağ tarafım tıkalı olduğu için oraya konmadı sola kondu sol tarafım ayakta çok kaldığım zaman sızlıyor belki diyorum o kadar toplama işleminde iğne giriyor onların sıkıntısını yaşıyorum diyorum geride belki orda küçücük bir mucize var diyorum ne bileyim çok şeyler geçiriyorum aklımdan..

Kolay Hamile Kalmak İçin Şifalı Bitkiler Nelerdir ?

Karanfil: Hamile kalmayı kolaylaştırır. Her gün yemeklerden sonra bir karanfil çiğneyebilirsiniz. Ya da çayını yapıp her gün 1 bardak içebilirsiniz.

Safran:Yumurtalıkların geliştirilmesinde ve çatlamasında etkili olur.Gebe kalmayı kolaylaştırır.Yemeklerin üzerine safran dökebilirsiniz ama çok az olmalı.

Kekik: Çok faydalıdır, antiseptik özelliği vardır. Kekikle balı karıştırıp sabahları bir çorba kaşığı kadar yiyebilirsiniz. Bu adetlerin ağrısız olmasını sağladığı gibi gebe kalmayı da kolaylaştırır.

Ökse otu: Yıkadığınız ökse otlarını her günde yarım kahve fincanı için. Aç karnına olmaya özen gösterin.

Civanperçemi: Adet kanamalarını düzenler. Myomların giderilmesinde de oturma banyoları başarı ile kullanılır.

Arslanpençesi:Düşük yapmaya yatkın kadınlarda bebeğin rahimdeki durumunu üçlendirir. Adet üzensizliklerinde günde 2 fincan çayı yeterlidir.

Soğan: Her gün 1 adet beyaz soğan yenirse organizma güçlenir, gebelik kolaylaşabilir.Yumurtalık ve rahminin kuvvetlenmesi için çörek otu, turp tohumu ve havuç karışımlarından istifade edilir.

Gebe Kalmak İçin Süper Karışım
Malzemeler:
Bal
Çörekotu
Tarçın
Hazırlanışı:
3 çorba kaşığı bala çörekotu ve tarçın karıştırın. Sabahları kahvaltıdan önce 1 kaşık yiyin.

kızlaaar selam.
ben yokken topik çok hareketlenmiş :))
hamişş sesleri yükselmeye başlamış.
sevgili özlemsce tebrik ederim arkadaşım, seninle konuştuğumuzu hatırlıyorum aynı gün başlamıştık tedaviye.. allah kucağına almayı da nasip etsin.
vee diğer hamiş kızlar umarım her şey gönlünüzce olur.
negatifi alan arkadaşlarımm, moralinizi bozmak yok. nazlı bebişler allahımın izniyle gelecekler bir gün...

benim test tarihim 12 ocak, sabırsızlıkla bekliyorum..

Ahh canım nerlerdesın sen bende senı unutmadım burdada sordum ama gırmedın galıba foruma evet aynı gün tedavıye baslamıştık hayırlı sonuçlar alırsın inşaallahhh..

bacm benım adet sancım normaldede olmaz sancım ağrım yoktu..

yaşadıklarımı yinede yazayım..
ilkgünden beri sol tarafımda bi batma vardı..
ara sıra bazı agrılar oluyodu ama çok yatmaktan oluyodu.. :))
akıntı vardı jel pek geri gelmedi gelse bile çok az ve beyazdı..
test yapmadan bi kaç gün öncesinde ise: aşırı midem bulantım oldu akşam yemeğini yaparken dayanamadım resmen..
bacaklarım gün boyu hatta ve gece bıle okadar sızladıki hiç uyuyamadım. yaşadıklarım bunlar..

Kolay Hamile Kalmak İçin Şifalı Bitkiler Nelerdir ?

Karanfil: Hamile kalmayı kolaylaştırır. Her gün yemeklerden sonra bir karanfil çiğneyebilirsiniz. Ya da çayını yapıp her gün 1 bardak içebilirsiniz.

Safran:Yumurtalıkların geliştirilmesinde ve çatlamasında etkili olur.Gebe kalmayı kolaylaştırır.Yemeklerin üzerine safran dökebilirsiniz ama çok az olmalı.

Kekik: Çok faydalıdır, antiseptik özelliği vardır. Kekikle balı karıştırıp sabahları bir çorba kaşığı kadar yiyebilirsiniz. Bu adetlerin ağrısız olmasını sağladığı gibi gebe kalmayı da kolaylaştırır.

Ökse otu: Yıkadığınız ökse otlarını her günde yarım kahve fincanı için. Aç karnına olmaya özen gösterin.

Civanperçemi: Adet kanamalarını düzenler. Myomların giderilmesinde de oturma banyoları başarı ile kullanılır.

Arslanpençesi:Düşük yapmaya yatkın kadınlarda bebeğin rahimdeki durumunu üçlendirir. Adet üzensizliklerinde günde 2 fincan çayı yeterlidir.

Soğan: Her gün 1 adet beyaz soğan yenirse organizma güçlenir, gebelik kolaylaşabilir.Yumurtalık ve rahminin kuvvetlenmesi için çörek otu, turp tohumu ve havuç karışımlarından istifade edilir.

Gebe Kalmak İçin Süper Karışım
Malzemeler:
Bal
Çörekotu
Tarçın
Hazırlanışı:
3 çorba kaşığı bala çörekotu ve tarçın karıştırın. Sabahları kahvaltıdan önce 1 kaşık yiyin.

Ellerine sağlık canım, ben de bunları soracaktım tam, kalp kalbe karşıymış. Sormadan yazmışsın. Yalnız şu ökse otu ne kadar kllanılıyor, haşlanıyor suyu içiliyor sanırım değil mi? Kurusu mu oluyor bunun?
Bir de incir varmış sanırım, ha bir de böğürtlen kökü.

Peki bunların hepsini kullansak mı? Biribirlerini etkilemezler mi?

KIzlar, canlar,
Mazur görün cehaletimi de sanırım transferden önce embriyo kalitesi belli oluyor. Kaç hücreli olduğu bile belli oluyor sanırım da bu 5. gün embriyosu dediğiniz nedir? Yani neyin 5. günü? Onu pek anlayamadım. Bir de rahmin sağına soluna koyuldu falan yazmışsınız? Bunu belli bir şeye göre mi karar veriyorlar?
Bir de jel kullanıyorum, ilaç falan kullanıyorum yazmışsınız, bunları dr veriyor sanırım değil mi?

Ha bir de şunu sorayım, tedaviye başlamadan önce vitamin destekleri aldınız mı? Dr bana hiç birşey ermedi. Folik asi falan içtiniz mi? Yada ne bileyim benzeri vitamin destekleri?

Ha bir de..... :9: şaka şaka bu kadar.

Son düzenleme:
Çörek otu:

Çörek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6 - 8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir, doğuma 1-2 gün kala tekrar başlanır, emzirme süresi boyunca kullanılır ve emzirme süresi mümkün olduğunca uzatılmalıdır. Böylece anne ve çocuk sağlığı korunmuş olur.

Hamilelik ve emzirme döneminde ilaç kullanımı modern tıpta bir kural olarak istenmez. Çünkü çocuk gelişimi çok özel bir durumdur, her müdahale az veya çok zarar verir. Bu zarardan korunmak için hamileliğe hazırlık çok özel bir zorunluluktur, bu şekilde hamilelik ve emzirme dönemi çok daha rahat geçer.

Çörek otu doğum ve doğum sancısı, doğum sonrası anne sütünün artırılması ve bebek beslenmesi ve gelişimi için yaratılan en mükemmel şeydir. Çörek otu özellikle kadınlarda ovülasyon, menustrasyon ve hamilelikte üreme sistemlerinde fonksiyonel olup, rahim kaslarının kasılmasını teşvik eder. Bu sayede doğumu kolaylaştırır.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu - Çörek Otu
Sadece kaynak gösterilerek kopyalanabilir.

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Macun yapılıp tüketildiğinde anne sütünü artırır. Hamilelik süresince çörekotu kullanılmamalıdır, düşüğe sebep olabilir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu - Çörek Otu
Sadece kaynak gösterilerek kopyalanabilir.

Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
Hayıt Tohumu Nasıl kullanılır? Nasıl Yapılır?
Yarım çay kaşığı olacak şekilde, Hayıt tohumu ezilir. Bir su bardağı suyun içine, yarım çay kaşığı ezilmiş, hayıt tohumu, atılır ve kaynatılır. 10-15 dakika demlendirilir. Süzülür ve ılık ılık içilir.

Hazır hayıt çayı ise, 1 Fincan sıcak suyun içine, 1 sallama çay atılır, 5 dakika demlendirten sonra içilir.

Ellerine sağlık canım, ben de bunları soracaktım tam, kalp kalbe karşıymış. Sormadan yazmışsın. Yalnız şu ökse otu ne kadar kllanılıyor, haşlanıyor suyu içiliyor sanırım değil mi? Kurusu mu oluyor bunun?
Bir de incir varmış sanırım, ha bir de böğürtlen kökü.

Peki bunların hepsini kullansak mı? Biribirlerini etkilemezler mi?
aynı görevi görenler etkilemezler ama, aynı görevi görenden birkaç tane yapmaya gerek yok bence, ayrıca hamilelikte yapılmaması gerekenler de var arasında, devamını az önce gönderdim bakarsın..
ben bir ara incir kürü yaptım, bir ara soğan kürü yaptım, bunlar internette var, bulamazsan gönderirim.
şimdi bal,çörek otu,tarçın karşımını yapıyorum, testere dişli aslan pençesi içiyorum, adaçayı içiyorum, nar suyu içiyorum. hayıt tohumu da yapacağım.... bunlar şifalı bitki aynı zamanda zararı olmaz bence, herkes yapıyor, bilinen bir rahatsızlık yoksa tabii.. ayrıca doktoruna da sorarsın.

KIzlar, canlar,
Mazur görün cehaletimi de sanırım transferden önce embriyo kalitesi belli oluyor. Kaç hücreli olduğu bile belli oluyor sanırım da bu 5. gün embriyosu dediğiniz nedir? Yani neyin 5. günü? Onu pek anlayamadım. Bir de rahmin sağına soluna koyuldu falan yazmışsınız? Bunu belli bir şeye göre mi karar veriyorlar?
Bir de jel kullanıyorum, ilaç falan kullanıyorum yazmışsınız, bunları dr veriyor sanırım değil mi?
.
Ha bir de şunu sorayım, tedaviye başlamadan önce vitamin destekleri aldınız mı? Dr bana hiç birşey ermedi. Folik asi falan içtiniz mi? Yada ne bileyim benzeri vitamin destekleri?

Ha bir de..... :9: şaka şaka bu kadar.
canım benim olurmu cehalet, başımızdan geçtikçe öğreniyoruz.. 5gün embriyosu, döllenmeden itibaren 5.gün geçirmiş embriyo demek oluyor..
tabii tmü ilaçları doktor söylüyor.
tedavi başlamadan önce ki, ben mini tüp tedavisi görüyorum, folik asit içmemi söyledi, 1 yılldır hiç bırakmadan içiyorum. tedavi olmasa bile kendiliğinden hamile kalınabilir, hamilelikten 3 ay önce folliç asit içilmeli, bu kesin . .. aspirini bazıları veriyor, sanırım kan ile ilgili sorunu olanlara.. vitamin de yine doktora göre değişiyor. sen denğeli beslenmeyi elden bırakma. bu bile çok önemli.

rabbime binlerce şükürler olsun bugün kalp atışlaRINI GÖRDÜK ÇOK MUTLUYUM...............

tebrik ederim arkadaşım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, isteyen herkesi yüce rabbim hayırlısıyla va sağlıkla evlat sahibi yapsın. yaş, sorun, ve deneme sayını yazarsan bilgileniriz.

1-İnciri yaptım ben ama kist oluştu sonrasında. Bilmiyorum incirden dolayı mı. Zaten Aydınlıyım, özellikle içine ceviz koyup yemeyi çok sevrim.
2- Soğan kürünü de yaptım. Faydalı sanırım. Benim adet kanamalarım az oluyordu. Şimdi çok oluyor. Ama bazılarında akıntı yapıyormuş ya, bende akıntı gibi bir durum olmadı.Ama kanamayı ciddi oranda artırdı.
3-Tahin yemiyordum hiç çok faydalıymış, yemeye karar verdim.Pekmezle karıştırıp yiyebilirim.
4- Bal çörekotu tarçını kesin yapayım diyorum.
5- Folik asit alayım.
6-Günde 2-3 tane karanfil çiğneyeyim.
7- Termusa adaçayı, nane, kekik, aslanpençesi , zencefil, papatya, tarçın karışımından koyup çay yerine onu içeyim.
8 - Yemeklerimin üzerine de safran, nane, kekik, rezeryan, defne koyayım. Zaten baharat severim. Ohhh. Yemek mi yerim baharat mı bilmem artık.
9- Hayıt tohumunu kendi ellerimle toplamıştım. Onu mutlaka içeyim.

ee, bunları yedikten içtikten sonra ikiye katlarım heralde kiloyu. :9:

ben diyarbakır dayım eşimin görev icabı ama ankara gatada yapıldı..Benim 1 tane aşılamadan kızım var ikinci bir bebek düşündük ama denemelerimiz

hep hüsranla oldu kızımdada çok zorlanmıştık ama çok şükür rabbim birtane nasip etti şimdi ikinci için uğraşıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin..[/
merhaba benim eşimde asker burdurdayız bizde bende malesef bende kimyasal düşük yaşadım 15 gün önce ıspartada yaptırmıştık bizde tüp bebeği eşim gatada istemişti ama ben istemedim yani daha doğrusu orası hakkında hiç bi bilgim yok siz memnun kaldınızmı acaba bu arada allah bağışlasın kızınızı

arkadaslar ben de sızden yardım beklıyorum.tedavım bu ayda ertelendı .3 aydır ertelenyor tedavım.ilk randevu aralıktaydı yumurtalıkların buyuk olmaz dedı dr.d.kontrol hapı verdı mıcrogynon dıye, onu saatı saatıne almadım ama son gun 1 tanesını unutana kadar aldım.gıttık 3ocakta bu seferde 45cm.ml işte oyle bır kıst var dedı .bu hap yapmıs olabılır dedı kı ımkansız dedı o da sasırdı.kayıtlarımızda yokmus sen ılk geldıgınde sonra olusmus olabılır dedı sımdı de 28ocak yanı subata ertelendı tedavı.yıne aynı d.kontrol hapını verdı.Var mı boyle bırseyle karsılasan.ben gebzede asm.ye gıdıyorum.dr.ebru hnm.kafam karıstı ne yapayım dr.mu degıstırsem sasırdım..
buarada folık asıtı de gun ıcınde herhangı bır saatte alıyorum,dogrusu bu mu?lutfen bırseyler yazın ne yapmalı..sabır tukenıyor gıbı bende:(

Ahh canım nerlerdesın sen bende senı unutmadım burdada sordum ama gırmedın galıba foruma evet aynı gün tedavıye baslamıştık hayırlı sonuçlar alırsın inşaallahhh..

canım benim.. annemle babam geldi yanıma, tam bi inzivaya çekildim :) 1 hafta rapor aldım evdeydim. ama yarın işe başlıyorum.. inşallah bebişim de benimledir:) sen şimdi keseyi göreceksin dimi, rabbim yüzünü güldürsün..

Back