Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu igne aşamasında hani ağır İş gibi filan kısıtlama oluyor mu yatmak gerekiyormus sanırım ama transferden sonra mi dikkat etmek gerekiyor
canım benim iğneler 30 kasımda başladı 11 aralıkta yumurta toplandı...yani 12.gün yumurtalar toplanmış oldu.bu gün kişiden kişiye değişir ama...
canım ben de çok belirti aradım sadece 9.gün adet ağrılarım başladı.adet olucam diye ağlayarak teste gittim.negatif çıkacağından o kadar emindim ki ama pozitif çıktı inanamadım.üzerinden 1 hafta geçti hiç belirtim yok.ne akıntı ne lekelenme ne karında şişlik hiç belirti yok.göğüslerim çok az şiş ama ne ağrı var ne batma.o nedenle lütfen belirtilere takılıp üzmeyin kendinizi inşallah bebişleriniz sizinledir.merakla takip ediyorum...
Transferden sonra tabiki cok dikkat ediceksin canım .. yumurta gelişme aşamasında doktorum bana kendimi cok yormama mı söylemişti. .
kizlar lutfen cok belirti aramayin kisiden kisiye degisiyor benim transferden 3 gun sonra belim agrimaya ve bacaklarim agrimaya basladi az harekettendir diye dusunuyorum sonra agzimda degisik bir tat ve koku oldu hala devam ediyor transferimin 9.gunu kahverengi lekelenmem oldu ve aksama dogru kizarmaya basladi cok korkmustum ama evde testte ilk o gun gordum pozitifi daha gogus uclarim kararmaya baslamadi sadece biraz sisler damarlarda yok oyle belirgin...oyle acayip kasik batmalarida yasamadim cok nadir oldu ama karnim sisti ve kabiz gibi oldum hergun 2 kilo su icmeme ragmen(kayisi ve incirde yiyorum)...yani demem oki kizlar normal yoldan hamile kalanlar bundan sonraki haftalarda farkedeceklerdi bunu Rabbim hepimize versin insallah dua edelim bol bol.....
arkadaşlar tecrübelisiniz sanırım:)ben henüz yola yeni başladım gonal f 450 yumurta ignesi verdi doktor 62.5dozda cumartesi tekrar gideceğim bu aşamada dikkat etmem gereken şeyler nedir? ???
canım nasılsın? ben iyiyim yattım uyudum rahatladım biraz. yarın kan testini yaptıralım :))))
Benim değerlerim çok az yükseliyordu dış gebelikten şüphelenildi. Bugün de gittim metatraksat diye nir iğne yapıldı birkaç güne adet olursun denildi bu süreçte ne gebe olduğumu anladım ne olmadığımı çok ağladım negatifi görenler üzülmeyin hayırlısını isteyin Ben tüp bebek konusunda çok yıprandım zamana bırakacağım herkesin hakkında hayırlısı olsun.
arkadaşlar adetin 2. gunu bugün benim kan testi yapti doktor iyi çıkmış değerler ama ne için yapildi test bilmiyorum fikri olan varmı
teşekkürler arkadasım sağol özenipte yazdıgın için..
canım ben çok zayıfım tedaviye 47 kilo başladım test gününe kadar günde 3 litre su içtim kabız olmamak için kuru kayısı falan yedim düzenli tuvalete çıkabildim.bu arada 46 kiloya düştüm o derece yani bırak karın şişmesini kilo verdim.bence sen de bol bol su iç.şu an transferin 17.günündeyim karnım hiç yok dümdüz zaten öyleydi.kiloya takıntılım biraz.çok araştırdım ilk üç ay abartmazsan zaten kilo almıyorsun.o nedenle sakın karın şişliğini dert etme...Canım teşekkürler paylasimin için. . ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebisini..
Gerçekten karnın hic sismedimi benim o opuden sonraki sisligim gitti dümdüz bir karnım var tedirgin oldum biraz bu yüzden
Arkadaşlar Merhaba öncelikle,
Bugün doktora gittim, ultrasonda bakarken yumurta rezervimin az olduğunu söyledi bana. Moralim çok bozuldu. Sonra tahlil sonuçlarım çıktı. Onları götürdüm, değerlerim şöyle:
Progesteron: 0,62
FSH :14.93
TSH : 1
Prolaktin: 6.38
E2 : 19
LH : 5.36
Beta HCG : 0, 42
Bu sonuçlardan sonra doktor, yumurta rezervimin az olduğunu yineledi. Gelecek hafta sonuçlanacak olan AMH testi sonuçlarına göre, tüp bebek yapılıp yapılmayacağına karar vereceğini söyledi. 37 yaşındayım ben. Çok üzgünüm. Ne demek şimdi bu. Yani sonuç düük gelirse deneme bile yapılmayacak mı bana? Ama daha menapoza girmemişim ben. Kendisi söyledi. Menapozda değilsiniz diye. Öğlenden beri ağlıyorum. Amh düşük gelirse denemeyecek mi yani şimdi? Birisi bişeyler söylesin lütfen..
Benim değerlerim çok az yükseliyordu dış gebelikten şüphelenildi. Bugün de gittim metatraksat diye nir iğne yapıldı birkaç güne adet olursun denildi bu süreçte ne gebe olduğumu anladım ne olmadığımı çok ağladım negatifi görenler üzülmeyin hayırlısını isteyin Ben tüp bebek konusunda çok yıprandım zamana bırakacağım herkesin hakkında hayırlısı olsun.