Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

arkadaşlar bu igne aşamasında hani ağır İş gibi filan kısıtlama oluyor mu yatmak gerekiyormus sanırım ama transferden sonra mi dikkat etmek gerekiyor

Transferden sonra tabiki cok dikkat ediceksin canım .. yumurta gelişme aşamasında doktorum bana kendimi cok yormama mı söylemişti. .

canım benim iğneler 30 kasımda başladı 11 aralıkta yumurta toplandı...yani 12.gün yumurtalar toplanmış oldu.bu gün kişiden kişiye değişir ama...

canım ben de çok belirti aradım sadece 9.gün adet ağrılarım başladı.adet olucam diye ağlayarak teste gittim.negatif çıkacağından o kadar emindim ki ama pozitif çıktı inanamadım.üzerinden 1 hafta geçti hiç belirtim yok.ne akıntı ne lekelenme ne karında şişlik hiç belirti yok.göğüslerim çok az şiş ama ne ağrı var ne batma.o nedenle lütfen belirtilere takılıp üzmeyin kendinizi inşallah bebişleriniz sizinledir.merakla takip ediyorum...

güzel bi konu açılmış doğrusu bende bu sayfalara çok baktım daha yakın bi zamana kadar, Allah ' a şükür 11 haftalık hamileyim. zor bi tüp bebek süreci geçirdim ben, ama bence kalbinizden gerçekten isteyip inanmak lazım sanırım üstelik ilk denememde pozitifi gördüm, hiç bizaman negatif düşünmeyin çok kafaya takmayın sadece transferden sonra güzelce bi süre dinlenin tavsiyem..Siz yeterince inanırsanız ve onu içinizde hissederseniz onlar mutlaka gelecektir zamanı gelince,yeterki pes etmeyin..

Transferden sonra tabiki cok dikkat ediceksin canım .. yumurta gelişme aşamasında doktorum bana kendimi cok yormama mı söylemişti. .

transferden sonra en güzeli evet dinlenmek önceki zamanların bi önemi yok, gerekyosa hatta hiç kalkma özel ihtiyaçların dışında, sıcak su duş almayın hatta transferden 3-4 gün sonraya kadar almayın :)

arkadaşlar adetin 2. gunu bugün benim kan testi yapti doktor iyi çıkmış değerler ama ne için yapildi test bilmiyorum fikri olan varmı

arkadaşlar tecrübelisiniz sanırım:)ben henüz yola yeni başladım gonal f 450 yumurta ignesi verdi doktor 62.5dozda cumartesi tekrar gideceğim bu aşamada dikkat etmem gereken şeyler nedir? ???

kizlar lutfen cok belirti aramayin kisiden kisiye degisiyor benim transferden 3 gun sonra belim agrimaya ve bacaklarim agrimaya basladi az harekettendir diye dusunuyorum sonra agzimda degisik bir tat ve koku oldu hala devam ediyor transferimin 9.gunu kahverengi lekelenmem oldu ve aksama dogru kizarmaya basladi cok korkmustum ama evde testte ilk o gun gordum pozitifi daha gogus uclarim kararmaya baslamadi sadece biraz sisler damarlarda yok oyle belirgin...oyle acayip kasik batmalarida yasamadim cok nadir oldu ama karnim sisti ve kabiz gibi oldum hergun 2 kilo su icmeme ragmen(kayisi ve incirde yiyorum)...yani demem oki kizlar normal yoldan hamile kalanlar bundan sonraki haftalarda farkedeceklerdi bunu Rabbim hepimize versin insallah dua edelim bol bol.....

teşekkürler arkadasım sağol özenipte yazdıgın için..

arkadaşlar tecrübelisiniz sanırım:)ben henüz yola yeni başladım gonal f 450 yumurta ignesi verdi doktor 62.5dozda cumartesi tekrar gideceğim bu aşamada dikkat etmem gereken şeyler nedir? ???

bu durumda yapacak özel birşey yok transferden sonra yatıp dinleneceksın zaten beslenmene dikkat et sigara içiyosan kesınlıkle bırak.. kuru incir ye Allah yardımcın olsun inşaalah sonu güzel olur..

canım nasılsın? ben iyiyim yattım uyudum rahatladım biraz. yarın kan testini yaptıralım :))))

Canım geçer gibi oldu bir nebze ama inceden inceye devam ediyor :(
Böyle giderse bencede yarin yaptiralim :) zaten cuma yaptiracaktik 1 gün var arada :)

Benim değerlerim çok az yükseliyordu dış gebelikten şüphelenildi. Bugün de gittim metatraksat diye nir iğne yapıldı birkaç güne adet olursun denildi bu süreçte ne gebe olduğumu anladım ne olmadığımı çok ağladım negatifi görenler üzülmeyin hayırlısını isteyin Ben tüp bebek konusunda çok yıprandım zamana bırakacağım herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Benim değerlerim çok az yükseliyordu dış gebelikten şüphelenildi. Bugün de gittim metatraksat diye nir iğne yapıldı birkaç güne adet olursun denildi bu süreçte ne gebe olduğumu anladım ne olmadığımı çok ağladım negatifi görenler üzülmeyin hayırlısını isteyin Ben tüp bebek konusunda çok yıprandım zamana bırakacağım herkesin hakkında hayırlısı olsun.

canim senin hakkindada Rabbim hayirlisini versin dua etmeye devam et lutfen birakma kendini...

Arkadaşlar Merhaba öncelikle,
Bugün doktora gittim, ultrasonda bakarken yumurta rezervimin az olduğunu söyledi bana. Moralim çok bozuldu. Sonra tahlil sonuçlarım çıktı. Onları götürdüm, değerlerim şöyle:
Progesteron: 0,62
FSH :14.93
TSH : 1
Prolaktin: 6.38
E2 : 19
LH : 5.36
Beta HCG : 0, 42
Bu sonuçlardan sonra doktor, yumurta rezervimin az olduğunu yineledi. Gelecek hafta sonuçlanacak olan AMH testi sonuçlarına göre, tüp bebek yapılıp yapılmayacağına karar vereceğini söyledi. 37 yaşındayım ben. Çok üzgünüm. Ne demek şimdi bu. Yani sonuç düük gelirse deneme bile yapılmayacak mı bana? Ama daha menapoza girmemişim ben. Kendisi söyledi. Menapozda değilsiniz diye. Öğlenden beri ağlıyorum. Amh düşük gelirse denemeyecek mi yani şimdi? Birisi bişeyler söylesin lütfen..

arkadaşlar adetin 2. gunu bugün benim kan testi yapti doktor iyi çıkmış değerler ama ne için yapildi test bilmiyorum fikri olan varmı

canim hormon degerlerini kontrol ediyorlar yumurtluyormusun falan diyede bakiliyor bu testlerde...rahat ol istersen doktoruna sorabilirsin

teşekkürler arkadasım sağol özenipte yazdıgın için..

onemli degil canim yardimci olabildiysem ne mutlu Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin.....

Canım teşekkürler paylasimin için. . ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebisini..
Gerçekten karnın hic sismedimi benim o opuden sonraki sisligim gitti dümdüz bir karnım var tedirgin oldum biraz bu yüzden
canım ben çok zayıfım tedaviye 47 kilo başladım test gününe kadar günde 3 litre su içtim kabız olmamak için kuru kayısı falan yedim düzenli tuvalete çıkabildim.bu arada 46 kiloya düştüm o derece yani bırak karın şişmesini kilo verdim.bence sen de bol bol su iç.şu an transferin 17.günündeyim karnım hiç yok dümdüz zaten öyleydi.kiloya takıntılım biraz.çok araştırdım ilk üç ay abartmazsan zaten kilo almıyorsun.o nedenle sakın karın şişliğini dert etme...

KiZlar hem hanileyim hem cikolata kisti apse yaptıgı icin transferden beri hastanedeyim bugun laparoskopi ile kistim alındı tekrAr test yapıldı onuncu gun 160 yarınki daha onemli imiş dua edin nolur

Ayrıca bir haftadır ağlamaktan ateşten ve öksürükten cektim br hafta antibiyotik gunde 4 serum aldin Rabb'ime cok sükür bnm hic umudum yoktu ama ins devam eder
Hiçbir belirtim yoktu hala da yok

Arkadaşlar Merhaba öncelikle,
Bugün doktora gittim, ultrasonda bakarken yumurta rezervimin az olduğunu söyledi bana. Moralim çok bozuldu. Sonra tahlil sonuçlarım çıktı. Onları götürdüm, değerlerim şöyle:
Progesteron: 0,62
FSH :14.93
TSH : 1
Prolaktin: 6.38
E2 : 19
LH : 5.36
Beta HCG : 0, 42
Bu sonuçlardan sonra doktor, yumurta rezervimin az olduğunu yineledi. Gelecek hafta sonuçlanacak olan AMH testi sonuçlarına göre, tüp bebek yapılıp yapılmayacağına karar vereceğini söyledi. 37 yaşındayım ben. Çok üzgünüm. Ne demek şimdi bu. Yani sonuç düük gelirse deneme bile yapılmayacak mı bana? Ama daha menapoza girmemişim ben. Kendisi söyledi. Menapozda değilsiniz diye. Öğlenden beri ağlıyorum. Amh düşük gelirse denemeyecek mi yani şimdi? Birisi bişeyler söylesin lütfen..

Kimse yok mu benim durumuma bir şey söyleyebilecek olan?

Canım benim seni çok iyi anlıyorum gecen sene bu zamanlar bende hamile olduguma seevinemedim degerim bir arttı bir düştü derken dış gebelik oldu ve 2. Dış gebeligimdi.. sakın üzülme herseyde vardı bir hayır bol bol vitamin al bu igne halsiz dusurebiliyor korkme sakın boyle dedim diye umarım biran önce sifirlanir degerin dualarim seninle

Back