kızlar eşimi gönderirken bugün sabah erkenden predictor ile gebelik testi yaptık.2. çizgi falan çıkmadı. transfer sonrası 8. günümdeyim. benimle aynı durumda olup sonradan çizgisi az da olsa belirginleşmeye başlayan varmı aranızda? ümitleniyim mi ümitlenmiyim mi bilemedim ...
ben kasım 20 de gittigimde doktor 16 mm yumurtan var demişti 22 çatlasa 23 döllenme olsa ben aralık 6 da test yaptırdım reglime 1 gün vardı beta hcg 261 cıktı 3 gün sonra 686 olmuştu yani 13 günlük olması lasım diger topiklerde bakıyorum adet tarihi gecenler yaptırdıklarında beta hcg genelde 50 yada 100 arası oluyo o yüzden acabada kaldım saglıklı olsunda tabi rabbim herkeze naip etsin kucagına almayı
Hastaneden aradilar 15 yumurtadan 13 dollenmis, insallah iyi haberler devam eder
canım benim ümitlendirmek istemem ama ben hamile oldugumu bilmeden ayaklarım buzdu ne yapsam ısınmıyordu hatta ısıtamadıgım için aglıycaktım nerdeyse ama inş ben gibi sizde sevinirsiniz :)
kizlar bugun dayanamayip idrar testi yaptim aslinda sabah kahverengi akintiyi gorunce umudumu bir an yitirmistim ama cift cizgi cikti9cizgilerin biri silik)inanamiyorum sevincten agliyorum.kizlar kullandigimiz fitil ve haplar etkilermi idrar testini bileniniz varmi?Rabbim hayirlisiyla devam ettirsin yumoslarim bende kalsin insaallah:)isteyen herkese versin mevlam(Amin)
kızlar eşimi gönderirken bugün sabah erkenden predictor ile gebelik testi yaptık.2. çizgi falan çıkmadı. transfer sonrası 8. günümdeyim. benimle aynı durumda olup sonradan çizgisi az da olsa belirginleşmeye başlayan varmı aranızda? ümitleniyim mi ümitlenmiyim mi bilemedim ...
aaa çok tebrik ederim normal yoldan hamile kalmışsın,, darısı bize olsun.. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
canım inşallah hamilesindir. kan testi yapmana kaç gün kaldı öncelikle?
ptesi bana transfer yapıldığında kesinlikle 5 ocaktan önce ne idrar testi nede kantesti kesinlikle yapmayın.
kullandığınız ilaçlar yanlış cevaplar almanıza yol açabilir. 5 ocakta test yapın adet olsanız bile 5 ocakta test yapın yinede diyerek.
beni sıkı sıkı tembihlediler. ve yapmayacağım gerçekten sabredicem
kizlar bugun dayanamayip idrar testi yaptim aslinda sabah kahverengi akintiyi gorunce umudumu bir an yitirmistim ama cift cizgi cikti9cizgilerin biri silik)inanamiyorum sevincten agliyorum.kizlar kullandigimiz fitil ve haplar etkilermi idrar testini bileniniz varmi?Rabbim hayirlisiyla devam ettirsin yumoslarim bende kalsin insaallah:)isteyen herkese versin mevlam(Amin)
canim kac yumos koydular ?birtaneyse cikmayabilir hem predictorler bazen guveilmez oluyor ben birisinde okumustum hamileyken bile negatif ciktigini sen test gununu bekle guzelcim ve sakin stres yapma emi:)belki sana yeni yeni tutunuyorlardir:))
canım benim test gününe daha var cıkmaz ben 20 tl veripp erken gepelip testi aldıgım halde 4 varken cıkmamıştı o yüzden moralini bozma
adet olacağım gün ayaklarım buz keser yada 1 gün öncesi.
hem adetime 10 gün var hemde gebelik testime 10 gün var. masadan kalkıp kalkıp yürüyorum ofisin içinde :))))))))
canım inşallah hamilesindir. kan testi yapmana kaç gün kaldı öncelikle?
ptesi bana transfer yapıldığında kesinlikle 5 ocaktan önce ne idrar testi nede kantesti kesinlikle yapmayın.
kullandığınız ilaçlar yanlış cevaplar almanıza yol açabilir. 5 ocakta test yapın adet olsanız bile 5 ocakta test yapın yinede diyerek.
beni sıkı sıkı tembihlediler. ve yapmayacağım gerçekten sabredicem
4 gün sonra yaptığında pozitif mi çıktı canım?
benimde öle olurdu adetime bir iki gün kala ayaklarım üşürdü ama hamile kaldıgım ay 10 gün ayaklarım hiç ısınmadı ellerim vucudum sıcaktı sen bol bol ananas ye ihmal etme :)
aldım yiyorum. 1 tane yemeyle olmaz haklısın. bu akşam yeni ananaslar almalıyım
ben kasım 20 de gittigimde doktor 16 mm yumurtan var demişti 22 çatlasa 23 döllenme olsa ben aralık 6 da test yaptırdım reglime 1 gün vardı beta hcg 261 cıktı 3 gün sonra 686 olmuştu yani 13 günlük olması lasım diger topiklerde bakıyorum adet tarihi gecenler yaptırdıklarında beta hcg genelde 50 yada 100 arası oluyo o yüzden acabada kaldım saglıklı olsunda tabi rabbim herkeze naip etsin kucagına almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?