Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün test günümdü kızlar, az önce aradılar ve sonucu aldım beta hcg 40 cıkmış ..kararsız kaldım hamilesin gözün aydın dediler fakat ben ne sevinebildim ne üzüldüm. çok garibim ne olur bişey söyleyin..![]()
Bugün test günümdü kızlar, az önce aradılar ve sonucu aldım beta hcg 40 cıkmış ..kararsız kaldım hamilesin gözün aydın dediler fakat ben ne sevinebildim ne üzüldüm. çok garibim ne olur bişey söyleyin..![]()
yarın 5.gün olacak,biz konuşmadık hiç onu,ilk denememde başka biryerde yaptırmıştık oradada konuşmamıştık ama 2 tane koymuşlardı ama bu doktoru bilmiyorum,kaç yumurtam kaldı onuda bilmiyorum,bugün arayan iyi bilgi vermedi,yarın doktorunuz embriyolarınız hakkında geniş bilgi verecek dedi nazikçe,bende uykuluydum zaten,bir daha arayıp sorayım en iyisi.:44:
benimde geçen hafta cuma günü 6 yumurtam toplandı 2 tanesi döllendi ve transferim ptesi yapıldı üzülme sende bölünür inşallah ümidini yitirme
canım olacaksa bir tane bile yeterli.endişeni anlıyorum.dualarım seninle.inşallh rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için gönülden sözleriniz için çokk teşekkür ederim![]()
sor bakalaım kaç embryon kaldı 5. güne nasıl söylemıorlar.olsun yarın kavuşuyorsun beb
iş yada bebişlerine hadi gözün aydın...
aradım şimdi,transfer sırasında kaç embriyo konulacağını yarın tarnsferden önce doktorun odasında konuşacakmışız,doktorum bilgi verecekmiş,beraber karar verip öyle konulacakmış.kaç embriyom kaldı dedim,dosyaya baktılar,şuan göremiyoruz ama sorun yok dediler.olsa burada yazardı felan dediler.bende fazla kurcalamadım,yarın öğreniriz artık,1 olsun benim olsun![]()
aradım şimdi,transfer sırasında kaç embriyo konulacağını yarın tarnsferden önce doktorun odasında konuşacakmışız,doktorum bilgi verecekmiş,beraber karar verip öyle konulacakmış.kaç embriyom kaldı dedim,dosyaya baktılar,şuan göremiyoruz ama sorun yok dediler.olsa burada yazardı felan dediler.bende fazla kurcalamadım,yarın öğreniriz artık,1 olsun benim olsun![]()
ikiside transfer edildimi peki
ayrıca rabbim emeğini boş çevirmesin inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin
evet ikiside transfer edildi. inşallah sımsıkı tutunmuştur. hem kendime hem burdaki herkese çok dua ediyorum.
emeklerimiz yarım kalmaz inşallah Allah büyük
mavielle yanlışmı okudum,seninde transferin yarın değilmi canım,benimde yarın olacak nasip olursa,sabah 10 da.2 yumurtam döllenmiş demişsin,sanırım önceki denemelerine göre az demek istedin ama burada hep okuyoruz 18 yumurtası oluyor ama hamile kalamıyor,5 taneden 1 i dölleniyor ama hamile kalıyor.içimden inanki hamile kalıp bu sefer doğruracağın geçiyor.lütfen umudumuz yitirmeyelim,sonuna kadar mücadele...
ikiside transfer edildimi peki
ayrıca rabbim emeğini boş çevirmesin inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin
evet ikiside transfer edildi. inşallah sımsıkı tutunmuştur. hem kendime hem burdaki herkese çok dua ediyorum.
emeklerimiz yarım kalmaz inşallah Allah büyük
ayy çok güzel çok sevindim cnm inşallah ikiside tutunur ve kucağına alırsın cnm
tebrik ederim korkam kahverengi lekeden bendede oldu eyer evdeysen yat sol tarafına ara ara dinlen yorma kendini beta hcg hormonunu hiç bir hap etkilemez o tamamen bebekle ilgili bir horman başka bir şey tarafından ilgilenmez ohh ohh sabah sabah müjdeler gelmeye başladı cok şükür canım benim