• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Bugün test günümdü kızlar, az önce aradılar ve sonucu aldım beta hcg 40 cıkmış ..kararsız kaldım hamilesin gözün aydın dediler fakat ben ne sevinebildim ne üzüldüm. çok garibim ne olur bişey söyleyin..:5:

Bugün test günümdü kızlar, az önce aradılar ve sonucu aldım beta hcg 40 cıkmış ..kararsız kaldım hamilesin gözün aydın dediler fakat ben ne sevinebildim ne üzüldüm. çok garibim ne olur bişey söyleyin..:5:

canım benim şaşkınlşıgından öle geliyordur sana allah tamamına erdirsin ne güzel işte tebrikte etmişler seni dinlen dikkat et kendine allah tamamınada erdirsin inş canım :)

sen enye üzüldün canım.sevin hamilesin işte:nazar::nazar:
2 gün sonra tekrarla testini.bebişin karnında hadi :49::49:üzülmee

canım gözün aydın, umarım sağlıkla kucağına alırsın

süpeeerr,niye üzgünsünüz ki,tebrikler hamilesiniz işte,hemen uzanın dinlenin uyuyun,2 gün sonra 90 larda olucak inşaallah.

yarın 5.gün olacak,biz konuşmadık hiç onu,ilk denememde başka biryerde yaptırmıştık oradada konuşmamıştık ama 2 tane koymuşlardı ama bu doktoru bilmiyorum,kaç yumurtam kaldı onuda bilmiyorum,bugün arayan iyi bilgi vermedi,yarın doktorunuz embriyolarınız hakkında geniş bilgi verecek dedi nazikçe,bende uykuluydum zaten,bir daha arayıp sorayım en iyisi.:44:

sor bakalaım kaç embryon kaldı 5. güne nasıl söylemıorlar.:20:olsun yarın kavuşuyorsun beb:42:iş yada bebişlerine hadi gözün aydın...

Çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için gönülden sözleriniz için çokk teşekkür ederim :1:

benimde geçen hafta cuma günü 6 yumurtam toplandı 2 tanesi döllendi ve transferim ptesi yapıldı üzülme sende bölünür inşallah ümidini yitirme

ikiside transfer edildimi peki
ayrıca rabbim emeğini boş çevirmesin inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin

canım olacaksa bir tane bile yeterli.endişeni anlıyorum.dualarım seninle.inşallh rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

elbette istediğim 1 evlat ama şaşırdım 2 tane oldu diyince ...

gözün aydın cnm inşallah katlanarak kocaman bebeğin kucağına gelir :)darısı başımıza

sor bakalaım kaç embryon kaldı 5. güne nasıl söylemıorlar.:20:olsun yarın kavuşuyorsun beb:42:iş yada bebişlerine hadi gözün aydın...

aradım şimdi,transfer sırasında kaç embriyo konulacağını yarın tarnsferden önce doktorun odasında konuşacakmışız,doktorum bilgi verecekmiş,beraber karar verip öyle konulacakmış.kaç embriyom kaldı dedim,dosyaya baktılar,şuan göremiyoruz ama sorun yok dediler.olsa burada yazardı felan dediler.bende fazla kurcalamadım,yarın öğreniriz artık,1 olsun benim olsun:49:

bebeğin hayırlı olsun sana sıkı sıkı tutunsun

mavielle yanlışmı okudum,seninde transferin yarın değilmi canım,benimde yarın olacak nasip olursa,sabah 10 da.2 yumurtam döllenmiş demişsin,sanırım önceki denemelerine göre az demek istedin ama burada hep okuyoruz 18 yumurtası oluyor ama hamile kalamıyor,5 taneden 1 i dölleniyor ama hamile kalıyor.içimden inanki hamile kalıp bu sefer doğruracağın geçiyor.lütfen umudumuz yitirmeyelim,sonuna kadar mücadele...

aradım şimdi,transfer sırasında kaç embriyo konulacağını yarın tarnsferden önce doktorun odasında konuşacakmışız,doktorum bilgi verecekmiş,beraber karar verip öyle konulacakmış.kaç embriyom kaldı dedim,dosyaya baktılar,şuan göremiyoruz ama sorun yok dediler.olsa burada yazardı felan dediler.bende fazla kurcalamadım,yarın öğreniriz artık,1 olsun benim olsun:49:

ay hadi bakalım.yarın al bebişlerini gel evine hayırlısı ile.bir çırpıda kolaycacık:nazar: olsun transferin inşallh.

eger tek embriyo koyalim derse boynunu buk iki koyalim hocam nolur de ben ole yapmistim. hos bakalim yumurtalarin dolumu bosmu demisti,transferden 3-5 gun once .sabah kan verdim geldim saglik ocagina onlarda yarin belli olur sonucun dedi hastaneye gitmek istemedim herkesi taniyorum cunku .dun idrar testi yaptim ikinci cizgiyi hayatimda ilk defa silikte olsa gordum gozlerime inanamadim.cok duygulandim alahim veren sensin alan sensin hayirlisiyla kucamiza almayi nasip et cumlemize.

evet ikiside transfer edildi. inşallah sımsıkı tutunmuştur. hem kendime hem burdaki herkese çok dua ediyorum.
emeklerimiz yarım kalmaz inşallah Allah büyük

mavielle yanlışmı okudum,seninde transferin yarın değilmi canım,benimde yarın olacak nasip olursa,sabah 10 da.2 yumurtam döllenmiş demişsin,sanırım önceki denemelerine göre az demek istedin ama burada hep okuyoruz 18 yumurtası oluyor ama hamile kalamıyor,5 taneden 1 i dölleniyor ama hamile kalıyor.içimden inanki hamile kalıp bu sefer doğruracağın geçiyor.lütfen umudumuz yitirmeyelim,sonuna kadar mücadele...

yaa ne güzel birlikte sayıcaz günleri inşallah birliktede doğurur bebeklerimizin resimlerini paylaşırız burdan......

evet ikiside transfer edildi. inşallah sımsıkı tutunmuştur. hem kendime hem burdaki herkese çok dua ediyorum.
emeklerimiz yarım kalmaz inşallah Allah büyük

ayy çok güzel çok sevindim cnm inşallah ikiside tutunur ve kucağına alırsın cnm

tebrik ederim korkam kahverengi lekeden bendede oldu eyer evdeysen yat sol tarafına ara ara dinlen yorma kendini beta hcg hormonunu hiç bir hap etkilemez o tamamen bebekle ilgili bir horman başka bir şey tarafından ilgilenmez ohh ohh sabah sabah müjdeler gelmeye başladı cok şükür canım benim

tesekkur ederim canim senin kahverengi lekeler nekadar gelmeye devam etti cok korkuyorum hevesim kursagimda kalacak diye:(

Back