Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

kızlar puregonda bugün 6. günüm kasıklarımda çok ağrım var daha önce olmamıştı.birazda akıntım var sizce yumurtalarım çatlıyor olabilirmi?korktum vallahi akşam akşam....

Canim tedavin hayirli olsun oncelikle .. yumoslar buyurken kasik agrilari normalmis bende aynısını yaşamıştım burda bir arkadas saolsun telkin etmişti beni .. rahat ol yani yumoslarin büyüyor

Son düzenleme:
Kizlar bu progestan 2 agizdan 1 vaginal yerine 3 agizdan almaya basladim acayip kafa yapti :)))))

canım nasıl gidiyor sende durumlar nasıl ??

İnanılmaz bir gaz sancısı var canım dunden beri anlayamıyorum bazen sanki kasik agrisi gibi oluyor
Sürekli degil tabi bilmiyorum baska hissettigim birşey yok hatta korkuyorum bu yuzden ikinci denemem bu.. senin nasıl gidiyor canım varmı hissettigin biseyler..Dilerim isteyen herkes kavuşur mucizesine..

Anladım canım teşekkür ederim. Benim 2. tedavim dondurulmuş ileydi o da sayılıyor değil mi? Yani inşallah 3. tedavimde 2 tane koydurabilirim...

rica ederim canıım o konuda pek bi bilgim yok ama sonuçta oda dondurulmuş embriyo yani tüp bebek genede mantıken sayılması lazım allahım hayırlısını versin hepimize

aynen oyle zaman gecmiyor hic...benimde 5.gun embriyolari dondurulmus, benim test tarihim 31 inde insaallah yarin seninki pozitif cikar:)yarin bende idrar testi yapmaya karar verdim haber vermeyi unutma:))
Bende yqrin predictor ile test yapicam benim de test günüm 31 aralık cnm. Aynı gidiyoruz. Allah iyi sonuçlar almayı nadip etsın tüm isteyenlere...

Çatlatma iğnemi 23:00 itibari ile olmuş bulunmaktayım Perşembe gunu toplama gunu fakat arkadaslar aklıma bir şey takıldı estrofem alan arkadaslara sormak istiyorum günde kac tan iciyorsunuz.

ben sabah 1 akşam 1 olmak üzere günde 2 tane alıyorum canım.

estrofemi iğne başlamadan önce kullandım regl olana kadar sabah 1 akşam 1 kullandım reglin 2. günü kullanmayı bıraktım doktor söyledi o gün de iğneye başladım

siz iğneden sonra da mı kullanmaya devam ettiniz yanlış mı anladım

bu arada bugün yumoş büyümesi için 3.iğnemi yapıycam durup dururken canım kahve istedi hiç huyum değildirr noluyoo banaa

Kızlar olmadı maalesef. Bebeklerim melek olmuşlar. Evlat edinmeye karar verdik eşimle. Çok canım acıyor. Bir kez daha demek istemiyor eşim. Bütün çocuklar bizim artık. Sizlere bol şans diliyorum. Bebeğimi rahmimde değil kalbimde taşıycam ben.

canımm yaaaa hayırlısı hemen umutsuzluğa kapılma allaha sığın dayan duaa et kaç yaşındasın bilmiyorum

ama arkadaşım ölüm hariç her şeyin bi çaresi vardır

muşmula diger adıyla döngel bir başka adıyla beşbıyık faydası ..... anne karnındaki ceninin düşmesini önlermiş ilgilenenlere duyrulyr

bildiğimiz sarı renkte olan muşmuladan bahsediyoruz değilmi canım;eğer oysa haneye onuda ekledim tamam,şimdi ne oldu listede;nar,ananas birde muşmula

kızlar puregonda bugün 6. günüm kasıklarımda çok ağrım var daha önce olmamıştı.birazda akıntım var sizce yumurtalarım çatlıyor olabilirmi?korktum vallahi akşam akşam....

ben 2 tane çatlatma iğnesi vuruldum o gün bugündür davul gibi geziyorum,tabii tedavi aşamasındaki iğnelerde cabası.akıntın olması sanırım normaldir,böyle yumurta akı kıvamındaydı benim hep.benim yumoşlar toplandı ama şimdi süt beyazı şeklinde,peki sizce bu normalmi?

Kizlar bu progestan 2 agizdan 1 vaginal yerine 3 agizdan almaya basladim acayip kafa yapti :)))))

bende dün akşam bunu yazdım ama sanırım kimse okumadı es geçti beni.ben günde 1 tane alıyorum hapı,çünkü jel kullanmıyorum yani kullanamıyorum,bir iğnem var progestan birde hapım var,transfer sonrası nasıl olur bilemem ama bendede kafa yapıyor,dünde yazdım tek hapa 70 lik rakıyı sıkıştırmıışlar gibibende o nedenle yatmadan 1 saat önce atıyorum,kafam güzel oluncada yatıyorum

ben estrofeme yumoşların toplandığı günün ertesi günü başladım,sabah akşam 1 tane.önce vermedi hiç doktor.

benimde 2. denemem elma armut portakal yiyorum gaz sancım yok meyve çok işe yarıyor...arada bi kasılmalar batmalar oluyor sadece okadar.. senin kullandıgın ilaçlar neler?

böyle yazılar okuyunca çok üzülüyorum ya,ne diyeceğimi bilemiyorum.rabbimin adaletini sorgulamak istemiyorum,eğer nasip buysa rabbim size evladınız olunca vereceği mutluluktan daha fazlasını versin inşaallah.sorun ne,kaç deneme,yaş kaç bilmiyorum ama bence hemen pes etmeyin,sadece ara verin ve beyninizi dinlendirin.ÜZÜLDÜM.

: (( Allah sabır versin gerçekten çok zormuş benim ilk denememdi.bir daha nasıl tüp bebek yaptırıcam diye kara kara düşünüyorum keşke ilkinde böyle karamsar olmasaydım diyorum .belki kararınızı değiştirirsiniz şuanda çok üzgünsünüz ondan belki hayırlısı olsun .

Ya İnan bilmiyorum bana pko var sende dediler eşiminde morfolojisinde problem varmış bide buna sebepsiz infertilite tanısı koydular ne olduğunu tam onlar da bilmiyor.
Ya akşam olduktan sonra daha bir acısı içime oturdu gizli gizli ağlamaya başladım ilk tüp denememiz bakalım sonuc ne olacak ?

kızlar hepinize selamlar,
benimde ilk denemem. kısa protokol uygulanıyor. yarın 9. günüm ikinci kontrolüm var. şimdilik iyi ilerliyoruz inşallah sonuda böyle olur.
eşimdede bendede hiçbir sorun yok sebepsiz gruba giriyormusuz oyüzden dr umuz sansımızın çok yüksek olduğunu söyledi. gonalf ve orgalutran ile bugüne kadar geldik. transfer sonrası yine iğne verilecekmi , tecrübelerinizi paylaşırmısınız. herkese bol şans diliyorum şimdiden. rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın inş.

benimde 2. denemem elma armut portakal yiyorum gaz sancım yok meyve çok işe yarıyor...arada bi kasılmalar batmalar oluyor sadece okadar.. senin kullandıgın ilaçlar neler?

Meyvede yiyorum mevye suyuda içiyorum ama nafile canım. . Ben progestan fitil 2 tane gunde 3 defa estofem hap gunde 2 tane benexol folbiol ve clexane kan sulandirici igne kullanıyorum birde 7 gunde bir yapılan ignem var sanırım progestan benzeri bisey.. 2 tane 5 gun embriyosu transfer edildi hic umudum yok neden bilmem 4 kaybım var 2 düşük 2 dış gebelik tüplerimin ikisinide kaybettim .. insan inanamıyor artık olabileceğine mucize gibi geliyor.. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin ...

Son düzenleme:
kızlar yarın opu var ve ben hasta olcak gibiyim yani grip öksürük olcak gibiyim...sıkıntı bastı şimdiden transferden sonra öksürürsem diye...üfffffffffffff....zamanlama harika yani...

ben yeni gördüm sayfanızı. şimdi tesadüfen okudum dikkatimi çekti. çünkü ilk denemdeyim 9. günüm yarın. tedaviye başlarken bende yakalandım soğuk algınlığı burun tıkanıklıgı öksürük. sana tavsiyem siyah turpun içini oy 1 tatlı kaşığı bal sabah kadar bekleyince surup gibi oluyor. sabah öğle akşam surup niyetine iç. gerçekten çok faydası var hemde hızlı transfere kadar geçirir inş. geçmiş olsun.

canım hazır satılan çiğ köfteler varya az acılı bol ayranla ondan ye :)) sonra gaz felan kalmıyor :))) benimde günlük clexane ve prosgeteron iğnem var jel var bi hap var kanama önleyici imiş.çocuk aspirini ve folbiol.. senin şansın bize göre daha yüksek 2 tane imiş inşaallah allah nasip eder hayırlısıyla.. sen yinede pozitif düşün sabırlı ol.. Allah sabredenlerle beraberdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…