günaydıınnnnn kızlar.bugün transferimin 4. günü bende bacak ağrısı ve ayak üşümeleri hariç başka bişicik yok.bu bacak ağrısıda yatmaktan olabilir diye düşünüyorum.onun haricinde herhangi bir belirtim yok ne yazikki.off neden böyleyim ben yaaa.anın tadını çıkar be kadın işte diyorum kendime.konuş bebeğinle.hayal kur.tedavinin başlarında beşik modellerine bile bakmıştım.şimdi ise kaçıyorum bunu farkettim.eşim gelince bebğimiz nasıl diye soruyo verdiğim cevap iyidir herlade varsaaaaaaaa tabi diyorum.yapamıyorum.olumlu düşünecektim sözde benn.haniii..hersabah karnıma elimi koyuyorumbişey hissedemiyorum kızlar çok korkuyorum.benim test günüm normalde 2 ocak ama ben 31 de yapayım yeniyıla süprizimiz olsun 3 kişi girdiğimizden emin olalım diyordum.şimdi 2 ocakta bile yapmaktan korkuyorum:18:
ben varımmseninle aynı durumda galiba test günümüzde aynıydı yanlış bilmiyorsam benimde değerim çok az yükseliyo 24.1 ayrıca kanamam başladı malesef hiç umudum yok artık
dün aldığım haberden sonra koskoca bi hiç hissettim ne sevinebildim ne üzülebildim. ağlamak istedim ama onu bile artık yapamadığımı farkettim. önceden olsa eve kapanıp hıçkıra hıçkıra ağlardım en azından rahatlardım. şmdi ise ne yapacağımı bilemiyorum yarını beklemekten ve dua etmekten başka çare yok.
Rabbim senin ve yumosun hakkinda en hayirlisini versin dua et canim ve stres yapma bellimi olur belki degerlerin yukselir:)
canim hakkinda hayirlisi olsun sabrede sabrede test gununu getirmissin insallah yumoslarinin gelis gununude beklemeye koyulursun:))
slm ose,
eylül topiğinde elfeas diye bi arkadaşta senin gibi değeri düşüktü ve yavaş katlanıyordu, çok takip edemedim transfer sonrası ama şu an da hamile :)
İnşallah benim bugün yaşadıklarımı yaşamazsın değerin 2 ye katlanır. Olmazsa da napalım hakkımızdan hayırlısı olsun.
merhaba arkadasım benımde ıkı ocak tahlıl gunum aynı gıdıyoruz demekkı senınle bendede hıc belırtı yok ve uzuluyorum bende bu duruma,bende esıme sureklı 31 aralıkta yapmak ıstedgmı soyluyorum tahlılımı ama esım ve aılem ızın vermıo ılla gununde yaap dıo oysakı bende yenı yıla 3 kısı oldugmu bılsemde gırsem ne varkı dıorum..allah hepımızın yardumcısı olsun hayırlı haberler verırız ınsallah
canlarım ne güzel pozitif enerjinizi banada yansıttınız.aynı gün haykıralım inşallah pozitif sonucumuzubenim de tahlil günüm 2 ocak :)
inş. o gün pozitifleri görürüz.
önemli olan bu yılbaşımı boşver bundan sonraki her yılbaşına bayrama yavrunla birlikte girersin inş. boşuna stres yapma annesi
slm conqueror
aynı gün test yapıcaz inş.
pozitif olduğunuda buraya yazmak kısmet olsun inş.
bende de herhangi belirti yok ama hepimizin bünyesi ilaca verdiği tepki farklı, hatta hamileyken kimi yataktan kalkamıyor kimi son güne kadar işini görüyor dikkatini çekerim her ikisi de hamile :)
ayrıca hangi topik olduğunu hatırlamıyorum bugün okuduğum bi anne adayı belirtim olmadığı için çok üzülmüştüm ama hamileyiiim yazmış naber
ayrıca belirtisi olup bunlar regl i ile sonuçlanan da çok öyleyse niye stres yapalım değil mi cnm :)
stress yooook :)
arkadaşlar rica ediyorum,hep kendi aranızda yazışmayın,bende bilgi almak istiyorum ama sorularım hep havada kalıyor,sorum şu,crinone jel yerine ben hap ve iğne kullanıyorum,varmı aranızda benim gibi bu jeli kullanmayan ve yumurtarın toplanması sırasında rahim ölçülüyormu bilen varmı?
arkadaşlar rica ediyorum,hep kendi aranızda yazışmayın,bende bilgi almak istiyorum ama sorularım hep havada kalıyor,sorum şu,crinone jel yerine ben hap ve iğne kullanıyorum,varmı aranızda benim gibi bu jeli kullanmayan ve yumurtarın toplanması sırasında rahim ölçülüyormu bilen varmı?
gunaydin canim bende senin gibiyim bugun transferimin 8.gunu hic birsey hissetmiyorum hatta kalbim ilk defa bu kadar kaskati bana hic cevap vermiyor yumoslarimi sevmeye basliyorum birden gozlerim doluyor ve bir boslugu seviyormusum gibi geliyor Allahim diyorum sonra duaya basliyorum tek siginagima kalp seslerini duyur bana sonrada hayirlisyla kucagimiza alip kokularini duyalim diye ve bu sitedekiler icinde devam ediyorum hakkimizda hayirlisi test gunum yaklastikca stresim artiyor sanki...
aynı duyguları paylaşıyoruz,benimde bugün 8.günüm yarın akşam iş çıkışı yaptırıyım kan tahlilini diyorum 5.gün embriyosu doktor cuma sabah yaptır demişti 12 saat önce yaptrmış olucam bi gece daha sabredemycem,sen ne zaman yaptrcaksın? zaman yaklaştıkça geçmek bilmiyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?