• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Evet canım çok zor ama sen şanslı olanlarımızdansın. 1.5 sene sonra bebek sahibi oldun. Ne mutlu sana. Negatif sonuç

alanlar da belki şansız görünüyor ama bunda hayır olduğunu düşünüyorum. Kendi hayatıma bakıyorum da belki de çocuk için biraz

daha zaman geçmesi daha hayırlı. Bazı şeylerin daha yoluna girmesi mi gerekiyor ya da daha olgunlaşmamız, kimbilir?

Hepimiz düşününce taşları yerine oturtuyoruzdur geriye dönük yaşadıklarımızı tahlil edince.

" İyi ki şu zamanda olmuş iyi ki bu zamanda olmuş" demiyor muyuz? Sizi bilmiyorum ama ben hayatımda sahip olduğum hemen herşey için " iyi ki" dedim.

Bence işte "iyi ki" diyeceğimiz zaman daha gelmemiş.

En kısa sürede hayırlısıyla gelmesi dileğiyle...

Ama sabretmek ne zor Allahım:(

ben en başta nuranın olur dedim siz diyeceksiniz oldu da onun icin söylüyorsun nuran cok büyük acılar yaşamış RAB onu bu yalan dünyada tek bırakmaz ona sarılacak destek olacak evlatlar verecek demiştim taaa yeni evliydim samimi görüştügüm bir arkadaşım vardı benim annemle olan diyaloguma imrenirdi onun annesi onu terk etmişti ben de diyordum ki benim annem varsa ALLAH ta sana hayırlı bir kız evlat nasip etmiş bak ona sarılıyorsun yalnızlık ALLAH a mahsustur RAB kimseyi boynu bükük koymaz eger hic evlat sahibi olamazsam bile cok degerli bir ailem var cok degerli bir eşim var ve yakın ailecekte biz birbirimize cok düşkünüz asla yalnız degilim hayat devam ediyor bazen evlatlık düşünüyorum sonra diyorum aklı başına geldiğinde benim annem kim diyecek cek beni vur buna asla dayanamam benim emeklerim sevgim asla gercek aileyi unutturamaz sonra en güzelini düşünüyorum bu hayat benim dilediğin gibi yaşa cok mu baş agrıttım özür

inşallah canım yaa hepimiz için hayırlısı olsun çok teşekkür ederim

bacmm sen hangi aşamadasın transfer oldu mu

yok ben kırmızıları bekliyorum inat etti gelmiyor gebeyim heralde :52: aslında yarın ignelere başlarım diyordum ama benim şaşmaz dediğim adet 2 aydır şaştı boş boş sancı cekiyorum kac gündür bakalım herşey kader kısmet

nurancıım, şimdi ben hergün bu siteye girip okumaya alıştım, hepinizi takip ediyorum, hamile olanlar doğuma kadar devam edin yazmaya da, sizi takip edelim, vallahi sıkılırım yazmazsanız, hatta doğumdan sonrada nuran77 arkadaşları ve bebişleri diye forum açın da uzunca süre takip edelim sizleri.

Tedavisini tekrar edenler de aynı siteden veya yeni bir isimle devam edelim, çok faydalı bilgiler geliyor, desteklerimizi devam ettirelim kızlar. hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm

hoşgeldin aramıza ozaman canım inşallah hayırlıs ile tüm arkadaşlarımız muratlarına kavuşup hayılrı haberler alsınlar biz burdan bizleri ve seni hiç yanlız bırakmayız 2013 de topgini başlıgını 2012 aralık ve 2013 de tüp bebege devam edicekler ve hamşler olarak degiştiricem farkı bir topik acıldıgında konular dagılıyor takip zorlaşıyor inş güzel haberler alalımda rabbim ogünleride nasip eder inşallah canım

arkadaşlar;aranızda test sonucunu bekleyen değilde,transfer gününü bekleyen varmı,benim yumoşlar pazar günü toplandı,hergün arayıp bilgi veriyorlar,gerçi bugün 2.günümüzdü ama dünde bugün sabahta hep bebişler noldu,kaça düştü,fire verdimi diye düşünüyorum ve düşündükçe üzülüyorum.

Son düzenleme:
ben en başta nuranın olur dedim siz diyeceksiniz oldu da onun icin söylüyorsun nuran cok büyük acılar yaşamış RAB onu bu yalan dünyada tek bırakmaz ona sarılacak destek olacak evlatlar verecek demiştim taaa yeni evliydim samimi görüştügüm bir arkadaşım vardı benim annemle olan diyaloguma imrenirdi onun annesi onu terk etmişti ben de diyordum ki benim annem varsa ALLAH ta sana hayırlı bir kız evlat nasip etmiş bak ona sarılıyorsun yalnızlık ALLAH a mahsustur RAB kimseyi boynu bükük koymaz eger hic evlat sahibi olamazsam bile cok degerli bir ailem var cok degerli bir eşim var ve yakın ailecekte biz birbirimize cok düşkünüz asla yalnız degilim hayat devam ediyor bazen evlatlık düşünüyorum sonra diyorum aklı başına geldiğinde benim annem kim diyecek cek beni vur buna asla dayanamam benim emeklerim sevgim asla gercek aileyi unutturamaz sonra en güzelini düşünüyorum bu hayat benim dilediğin gibi yaşa cok mu baş agrıttım özür

RABBİM içine dogdurmuş inş seninde tez vakitte güzel haberlerini almayı bizlere nasip eder canım benim allah razı olsun güzel sözlerin için yazdıklarını okuyunca son bir senedir yaşadıklarım tekrar gözümün önüne geldi hoş hiç gitmiyor sanırım rahmetli annemi şimdi cok iyi anlıyorum hele son zamanlarda son anları hiç gözümün önünden gitmiyor rabbim sizlerin ailesine sizin mutluluklarınızı görmeyi nasip etsin rahmetli annem biz gülerken bize ne varda bukadar cok gülersiniz derdi anne sende gül derdim bana hep ben abini kaybettikten sonra hiç bir şeyin tadı kalmadı bende herşey saman gibi derdi o yüzden rabbim olanlara evlat acısı yaşatmasın olmayanlarada tezzzz vakitte nasip etsin inşallah.rabbim kabul etmeyecegi duayı ettirmezmiş dilerimki isteyen her kadına o cennet kokusunu duymayı nasip etsin.herşeyin bir vakti var elbet benimki rabbimin ve rahmetli annemin ettigi dualarla verdigine inandıgım mucizem.inşallah hayırlısı ilede kucagıma alırım cümle arkadaşlarımda bu mutlulugu yaşar.ben fsh 36 oldugunu bildigim halde hep size yazdıgım kürleri uygulayarak rabbime inanarak güvenerek kendimi umutlandırdım sizde yılmayın canlarım ben nerde bize faydalı birşey bulsam burda paylaşıp yazıyorum herşey rabbimden rabbim derdin bile hayırlısını versin ve ben inanıyorumki sen ve topikteki bütün arkadaşlarımın güzel haberlerle burda birbirimize müjdeler vericegimizi.:49::49::49::49:

RABBİM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA

hoşgeldin aramıza ozaman canım inşallah hayırlıs ile tüm arkadaşlarımız muratlarına kavuşup hayılrı haberler alsınlar biz burdan bizleri ve seni hiç yanlız bırakmayız 2013 de topgini başlıgını 2012 aralık ve 2013 de tüp bebege devam edicekler ve hamşler olarak degiştiricem farkı bir topik acıldıgında konular dagılıyor takip zorlaşıyor inş güzel haberler alalımda rabbim ogünleride nasip eder inşallah canım[/QUOTE

canım, geçen gün sana yeni konu açmayı sormuştum ya, nihayet başardım. ve yeni konu açtım, Ben mini tüp tedavisi gördüğüm için konu başlığını mini tüp tedavisi görenler ve mini tüp tedavisi ile anne olanlar diye açtım, senin topicteki ilgilenen arkadaşları oraya da bekliyorum, ben ayrıca yeni açacağın 2012 aralık ve 2013 de tüp bebeğe devam edeceklere de devam ederim. çünkü hepinizi merak ediyorum, arasıra benim konuya da katılmanızı bekliyorum. ileri yaş ve yumurta rezervi az olanlara faydalı olacağına inanıyorum. kendisinde benzer sorunları olanları bekliyorum mini tüp bebek konulu topiğe.

tüm arkadaşlar " mini tüp bebek tedavisi görenler ve anne olanlar " konulu topiğe davetlisiniz.

Çatlatma iğnemi 23:00 itibari ile olmuş bulunmaktayım Perşembe gunu toplama gunu fakat arkadaslar aklıma bir şey takıldı estrofem alan arkadaslara sormak istiyorum günde kac tan iciyorsunuz.

Çatlatma iğnemi 23:00 itibari ile olmuş bulunmaktayım Perşembe gunu toplama gunu fakat arkadaslar aklıma bir şey takıldı estrofem alan arkadaslara sormak istiyorum günde kac tan iciyorsunuz.

ben sabah 1 akşam 1 olmak üzere günde 2 tane alıyorum canım.

hoşgeldin aramıza ozaman canım inşallah hayırlıs ile tüm arkadaşlarımız muratlarına kavuşup hayılrı haberler alsınlar biz burdan bizleri ve seni hiç yanlız bırakmayız 2013 de topgini başlıgını 2012 aralık ve 2013 de tüp bebege devam edicekler ve hamşler olarak degiştiricem farkı bir topik acıldıgında konular dagılıyor takip zorlaşıyor inş güzel haberler alalımda rabbim ogünleride nasip eder inşallah canım[/quote

canım, geçen gün sana yeni konu açmayı sormuştum ya, nihayet başardım. Ve yeni konu açtım, ben mini tüp tedavisi gördüğüm için konu başlığını mini tüp tedavisi görenler ve mini tüp tedavisi ile anne olanlar diye açtım, senin topicteki ilgilenen arkadaşları oraya da bekliyorum, ben ayrıca yeni açacağın 2012 aralık ve 2013 de tüp bebeğe devam edeceklere de devam ederim. çünkü hepinizi merak ediyorum, arasıra benim konuya da katılmanızı bekliyorum. Ileri yaş ve yumurta rezervi az olanlara faydalı olacağına inanıyorum. Kendisinde benzer sorunları olanları bekliyorum mini tüp bebek konulu topiğe.

Tüm arkadaşlar " mini tüp bebek tedavisi görenler ve anne olanlar " konulu topiğe davetlisiniz.

canım benim rabbim nasip etsinde biz burda her şekilde buluruz birbirimizi biliyorsun bendede rezerv azlıgı vardı tek yumurta ile rabbimin mucizesi hamile kaldım yazdıgım kürleri sayfanda paylaşırsana sanada başkalarınıda inş faydalı olucaktır topigin hayırlı olsun rabbim müjdelendirsin inşşşş

arkadaşlar;aranızda test sonucunu bekleyen değilde,transfer gününü bekleyen varmı,benim yumoşlar pazar günü toplandı,hergün arayıp bilgi veriyorlar,gerçi bugün 2.günümüzdü ama dünde bugün sabahta hep bebişler noldu,kaça düştü,fire verdimi diye düşünüyorum ve düşündükçe üzülüyorum.

GÜZEL anne adayı arkadaşlarım bırakın takip etmeyi telaşlanmadan bırakın doktora siz sonuca bakın ve bekleyin bizim düşncelerimiz olacagı hiç bir zaman degiştirmiyor sadece gerilip sinirlerimizi yıpratıyoruz bu şekilde düşünerek daha bebişler size tutunmadan bedenizi yoruyorsunuz diyceksinki nerden biliyorsun 6 aydır sanırım okumadıgım ve yapmadıgım şey kalmadı bana geri dönüşümü hep hayal kırıklıgı oldu taki son ay herşeyi salıp kendiligine bıraktıgımda rabbime güvenip hayırlıs dedim.degilmiki sadece 1 yumurtadan olucak sen bol bol dua et arkadaşım bek görüceksin bize güzel haberle vericeksinnnnnnnn

RABBİM içine dogdurmuş inş seninde tez vakitte güzel haberlerini almayı bizlere nasip eder canım benim allah razı olsun güzel sözlerin için yazdıklarını okuyunca son bir senedir yaşadıklarım tekrar gözümün önüne geldi hoş hiç gitmiyor sanırım rahmetli annemi şimdi cok iyi anlıyorum hele son zamanlarda son anları hiç gözümün önünden gitmiyor rabbim sizlerin ailesine sizin mutluluklarınızı görmeyi nasip etsin rahmetli annem biz gülerken bize ne varda bukadar cok gülersiniz derdi anne sende gül derdim bana hep ben abini kaybettikten sonra hiç bir şeyin tadı kalmadı bende herşey saman gibi derdi o yüzden rabbim olanlara evlat acısı yaşatmasın olmayanlarada tezzzz vakitte nasip etsin inşallah.rabbim kabul etmeyecegi duayı ettirmezmiş dilerimki isteyen her kadına o cennet kokusunu duymayı nasip etsin.herşeyin bir vakti var elbet benimki rabbimin ve rahmetli annemin ettigi dualarla verdigine inandıgım mucizem.inşallah hayırlısı ilede kucagıma alırım cümle arkadaşlarımda bu mutlulugu yaşar.ben fsh 36 oldugunu bildigim halde hep size yazdıgım kürleri uygulayarak rabbime inanarak güvenerek kendimi umutlandırdım sizde yılmayın canlarım ben nerde bize faydalı birşey bulsam burda paylaşıp yazıyorum herşey rabbimden rabbim derdin bile hayırlısını versin ve ben inanıyorumki sen ve topikteki bütün arkadaşlarımın güzel haberlerle burda birbirimize müjdeler vericegimizi.:49::49::49::49:

RABBİM KOLAYLAŞTIR ZORLAŞTIRMA

gerçekten fsh 36 ile hamile kaldıysan mucize olmuş, benim yaş 43, fsh geçen yıldan beri, 12, 18, 32, 17 şeklinde değişti. bir ara soğan kürü, incir kürü , vs yaptım ama sonuç alamadım, gerçi bu kürleri birer kez yaptım ve zamana karşı yarışmaktansa tedaviye başlamaya karar verdim, meğer yaş nedeniyle zaten geç kalmışım, ama daha önce yapamazdım, 2 yıllık evliydim zaten, kısmet bakalım....

nurancımğım gerçekten sen imkansızı başarmışsın, yüce rabbim istedikten sonra bunların hepsi önemsiz gerçi. olacaksa bir şekilde oluyor işte. hepimizin inancı sayesinde inşallah bebişler gelir, sağlıkla ve huzurla yaşarız onlarla. bakın allah söyletti birden fazla bile bebişlerimiz olabilir. inşalllahhhhhhhhh

canım kanaman derken adet mi oldun sen genede gününde tahlil yaptır belki bebiş seninledir sonra pişman olma ALLAH büyük

Cnm daha öncede belirttim, belki okumuşsundur. Benım cuma günü kahverengi lekelerde başlayıp kırmızılara dönüştü. Cuma, Cumartesi ve pazar böyle devam etti ama normal reglim gibi değildi, az az geliyordu. Ama dün ve bugün bayağı bir yoğun geliyor. Ama enteresan olan geceleri hiç gelmiyor. Perşembe sabah test günüm, tabii gideceğim ben doktorumlada görüşmem lazım. Ama hiç umudum yok artık, düne kadar vardı aslında:50::43:

gerçekten fsh 36 ile hamile kaldıysan mucize olmuş, benim yaş 43, fsh geçen yıldan beri, 12, 18, 32, 17 şeklinde değişti. bir ara soğan kürü, incir kürü , vs yaptım ama sonuç alamadım, gerçi bu kürleri birer kez yaptım ve zamana karşı yarışmaktansa tedaviye başlamaya karar verdim, meğer yaş nedeniyle zaten geç kalmışım, ama daha önce yapamazdım, 2 yıllık evliydim zaten, kısmet bakalım....

nurancımğım gerçekten sen imkansızı başarmışsın, yüce rabbim istedikten sonra bunların hepsi önemsiz gerçi. olacaksa bir şekilde oluyor işte. hepimizin inancı sayesinde inşallah bebişler gelir, sağlıkla ve huzurla yaşarız onlarla. bakın allah söyletti birden fazla bile bebişlerimiz olabilir. inşalllahhhhhhhhh

canım benim fsh unut ben 6 aydır gecemi gündüzüme katarak okumadıgım kitap ve araştırmaıdgım konu kalmadı.benimde yaşım az degil 35.benim 12.16.36 hamile kalmadan iki ay önce 36 idi.daha sonra okudugumda asıl önemli olan bir tane de olsa kaliteli yumurtanın olmasıymış eyer o ay kaliteli yumurtan varsa fsh buna engel degil.sogan kürü özellikle kisti olanlar için verilen kür incir ise tek başına faydalı degil.sana gercekten işe yarıyacak ilk söliyecegim sey aslan pencesine adetinin 2 günü hemen başlaman ve bir fiil içmen fsh düşöesine ve hormonların dengelenmesine yardımcı olan.ayrıca kesinlikle bıosteron kullanmanı tavsiye ederim doktorun vermediyse sor ve kullan yumurtalıkları gençleştiren bir hap yazdıgım kürleri ve özeliikle bıosteronu bunları yapıp bol bol meryem suresinide okudugunda inanıyorumki güzel haberler vericeksin birde ben bülent tıraş acıbadem maslakta tüp bebek yaptırıcaktım inan ilgilenmediler bile benle cogu arkadaş şöle ilgili doktor böle ilgili doktor diye anlattı benle 2 dakka bile konuçmadı muayane etti haplarını al gel dedi okadar yani.kesinlikle ovulasyon testlerinilede takipini yap sen yine tüp bebek tedavine başla ama öncesinde bunlarıda yapmanı tavsiye ederim.

herkeze iyi geceler yarın hayırlı haberler almak dilegimle allah amenet olun :16:

Tedavinin basında protein ağırlıklı gıdaları azaltti ve bitki adacayi gibi içecekleri kesinlikle yasakladı doktor.
Yine tedavinin basında folik asit ve b12 vitamini verdi hala kullanıyorum
İlk 5 gün puregon 150cc / femara gunde2 kez / zıtromax antibiyotik 1kez ( mutlaka her gün aynı saatte)
Sonraki 2 gün sabah Puregon 150cc / aksam merionelle 75cc
Sonraki 1 gün sabah puregon 150 cc / aksam merionelle 150cc
Sonraki 3 gün orgalutran sabah / puregon 150 sabah / aksam merionelle 150cc
Sonraki 2 gün orgalutran sabah / aksam merionelle 150cc / endol 3 kez
Final ovritella ve kaliteli 4 yumos
İlk 5 günden sonra her sabah hastaneye gittik ulturosonla kontrol yaparak bu dozları ayarladı

canım, yazılanları devamlı okuyorum ama yeni gördüm seni, maşallah topic kalabalık, sayfalar ard arda atlıyor ve takip edememişim. bu arada ben yeni konu açtım, bilgin olsun. mini tüp tedavisi görenler konusu altında, oraya da beklerim. nuran77 nin topiğinde yani burada da yazdım , takip edersin.

bendeki son gelişme şu. rahim duvarını kalınlaştırmak için 11 gün ilaç alacağım, 3 ocakta kontrolüm var, sonra yine 11 gün içip kalınlaşmayı takip edeceğiz. duruma göre sonraki ay sanırım tranfer olur. meraktan ölüyorum, hiç transfer olmadım ya . inşallah sizler gibi gün sayarım ve hayırlı sonuca ulaşırız. bilgiler için teşekkür ederim. benim mini tüp tedavisi de aynı gibi. ilaçlar farklı ama süre 13-15 gün gibi sürüyordu. 5 kez opu oldum. ilki iptal oldu, ikinci de döllenme olmadı. 3 ve 4.cüde döllenme oldu. 4 embryo dondu. 5.ci opu da yumurta boş çıktı. böyle işte. . ilk ikisinde çok panik yaptım, üç ve dörtte çok rahattım, 5.cide ise stresliydim, sanırım çok etkisi oluyor. belki bir kez daha opu olurum ya da hemen tranfer olurum. henüz belli değil yazarım sana da.

canım benim fsh unut ben 6 aydır gecemi gündüzüme katarak okumadıgım kitap ve araştırmaıdgım konu kalmadı.benimde yaşım az degil 35.benim 12.16.36 hamile kalmadan iki ay önce 36 idi.daha sonra okudugumda asıl önemli olan bir tane de olsa kaliteli yumurtanın olmasıymış eyer o ay kaliteli yumurtan varsa fsh buna engel degil.sogan kürü özellikle kisti olanlar için verilen kür incir ise tek başına faydalı degil.sana gercekten işe yarıyacak ilk söliyecegim sey aslan pencesine adetinin 2 günü hemen başlaman ve bir fiil içmen fsh düşöesine ve hormonların dengelenmesine yardımcı olan.ayrıca kesinlikle bıosteron kullanmanı tavsiye ederim doktorun vermediyse sor ve kullan yumurtalıkları gençleştiren bir hap yazdıgım kürleri ve özeliikle bıosteronu bunları yapıp bol bol meryem suresinide okudugunda inanıyorumki güzel haberler vericeksin birde ben bülent tıraş acıbadem maslakta tüp bebek yaptırıcaktım inan ilgilenmediler bile benle cogu arkadaş şöle ilgili doktor böle ilgili doktor diye anlattı benle 2 dakka bile konuçmadı muayane etti haplarını al gel dedi okadar yani.kesinlikle ovulasyon testlerinilede takipini yap sen yine tüp bebek tedavine başla ama öncesinde bunlarıda yapmanı tavsiye ederim.

nurancım, dediklerini yapacağım , inşallah buradan hayırlı haberler de vereceğim, nedense buna çok inanıyorum, içim kııpır kıpır , sizlerin haberlerimi heyecanlandırıyor yoksa içime mi böyle doğuyor, bilemiyorum. ama inanıyorum olacağına, hayırlıysıyla ve en kısa azamanda bebeğime kavuşacağım diye düşünüyorum. hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin alllahım.

sana da iyi geceler, güzel rüyalar, hepinizi öpüyorum

kızlar bu yazımı okuduktan sonra lütfen es geçmeyin ve iyi kötü cevap verin,benim rahimde yada girişte(doktorlar ne olduğunu bilemedi)kronik bir ağrım var,bu nedenle bu sefer progestan jel istemedim,yerine doktorum iğne ve hap verdi,hergün iğne vuruluyorum ve hap içiyorum ama bu hap bende sanırım kafa yapıyor:1:resmen alkol almış gibiyim,transfer günü doktorumada sorucam ama sizce jel kullanmayarak kötümü yapıyorum ama elimde değil,çünkü kullanınca acayip ağrı yapıyor ve belli bir süre sümüksü yapışkansı bir akıntı yapıyor(artan ilacın geri gelmesinden bahsetmiyorum)

resmen hapın içine 70 lik rakıyı sıkıştırmışlar gibi,kafam güzel yani:)))))tövbe tövbe ya.

birde bu rahim ölçümü ne zaman yapılıyor bilen varmı?

Son düzenleme:
Transfer gunü hariç sabırlı bekleyişimin 11. Gunü ve yarın final sabah teste gideceğim illa doktorun dedigi günde test yaptırılacak diye tutturan kocam şimdi beni bu kadar beklettigi ve dediği olduğu için mutludur sanırım.
İcim şişti yarın olsada olumlu olumsuz bir şey duysam artık.
Hatta dün doktorumu aradım olumsuz olursa ne zaman tedaviye başlarız planlarını bile yaptım.
ALLAHIM sana hep hakkımda hayırlısı neyse onu ver diye dua ettim hala öyle sen herseye kadirsin hayırlısı neyse o olsun.

canım, yazılanları devamlı okuyorum ama yeni gördüm seni, maşallah topic kalabalık, sayfalar ard arda atlıyor ve takip edememişim. bu arada ben yeni konu açtım, bilgin olsun. mini tüp tedavisi görenler konusu altında, oraya da beklerim. nuran77 nin topiğinde yani burada da yazdım , takip edersin.

bendeki son gelişme şu. rahim duvarını kalınlaştırmak için 11 gün ilaç alacağım, 3 ocakta kontrolüm var, sonra yine 11 gün içip kalınlaşmayı takip edeceğiz. duruma göre sonraki ay sanırım tranfer olur. meraktan ölüyorum, hiç transfer olmadım ya . inşallah sizler gibi gün sayarım ve hayırlı sonuca ulaşırız. bilgiler için teşekkür ederim. benim mini tüp tedavisi de aynı gibi. ilaçlar farklı ama süre 13-15 gün gibi sürüyordu. 5 kez opu oldum. ilki iptal oldu, ikinci de döllenme olmadı. 3 ve 4.cüde döllenme oldu. 4 embryo dondu. 5.ci opu da yumurta boş çıktı. böyle işte. . ilk ikisinde çok panik yaptım, üç ve dörtte çok rahattım, 5.cide ise stresliydim, sanırım çok etkisi oluyor. belki bir kez daha opu olurum ya da hemen tranfer olurum. henüz belli değil yazarım sana da.

Ben seni topikte görünce yazılarını mutlaka okuyorum durumunu takip ediyorum. Umarım tedavin olumlu gider bir an önce transfer için hazır olursun. Bu arada gordumki sende bayagi ugrasmissin kac tane opu zor valla. Benim ilk denemem biliyorsun ben 4 yumurta duyunca az diye cok uzlmustum doktorum dediki senin yasında rahimde hiç problem olmadıgı için anında tedaviye başlamak ilk tedavide sağlıklı yumurta elde etmek zordur buraya kadar bu sekilde gelmen şanstır o gun bu gun daha olumluyum.bir an once transfer haberini bekliyorum yanliz bir şeyi cok iyi anladım tedavi sürecinde insan ilaçlar kontroller
derken günler çabuk geçiyor bir şey anlamıyorsun ama transfer sonrası cok zormus beklemek cok zormus.
Yeni açtığın topigede bakacağım , kendine iyi bak

12 gündür topikteyim sizide takip ediyorum listenize benide eklermisiniz :))))

Yas 44
İlk deneme
Sorunum yasta dolayı yumurta rezervi ve kalitesi
Tedavi atasehir memorial
Transfer yapıldı yarın sonuc alacağım

Back