Evet canım çok zor ama sen şanslı olanlarımızdansın. 1.5 sene sonra bebek sahibi oldun. Ne mutlu sana. Negatif sonuç
alanlar da belki şansız görünüyor ama bunda hayır olduğunu düşünüyorum. Kendi hayatıma bakıyorum da belki de çocuk için biraz
daha zaman geçmesi daha hayırlı. Bazı şeylerin daha yoluna girmesi mi gerekiyor ya da daha olgunlaşmamız, kimbilir?
Hepimiz düşününce taşları yerine oturtuyoruzdur geriye dönük yaşadıklarımızı tahlil edince.
" İyi ki şu zamanda olmuş iyi ki bu zamanda olmuş" demiyor muyuz? Sizi bilmiyorum ama ben hayatımda sahip olduğum hemen herşey için " iyi ki" dedim.
Bence işte "iyi ki" diyeceğimiz zaman daha gelmemiş.
En kısa sürede hayırlısıyla gelmesi dileğiyle...
Ama sabretmek ne zor Allahım![]()
ben en başta nuranın olur dedim siz diyeceksiniz oldu da onun icin söylüyorsun nuran cok büyük acılar yaşamış RAB onu bu yalan dünyada tek bırakmaz ona sarılacak destek olacak evlatlar verecek demiştim taaa yeni evliydim samimi görüştügüm bir arkadaşım vardı benim annemle olan diyaloguma imrenirdi onun annesi onu terk etmişti ben de diyordum ki benim annem varsa ALLAH ta sana hayırlı bir kız evlat nasip etmiş bak ona sarılıyorsun yalnızlık ALLAH a mahsustur RAB kimseyi boynu bükük koymaz eger hic evlat sahibi olamazsam bile cok degerli bir ailem var cok degerli bir eşim var ve yakın ailecekte biz birbirimize cok düşkünüz asla yalnız degilim hayat devam ediyor bazen evlatlık düşünüyorum sonra diyorum aklı başına geldiğinde benim annem kim diyecek cek beni vur buna asla dayanamam benim emeklerim sevgim asla gercek aileyi unutturamaz sonra en güzelini düşünüyorum bu hayat benim dilediğin gibi yaşa cok mu baş agrıttım özür