Merhaba arkadaşlar...
bende tüp bebek tedavisindeyim şu an... sanırım transferim ocak ayına kalacak...
içinizde adetin 21. gün tedaviye başlayan varmı dicopeptyl göbekten iğne ile...
ben ilk kez duyuyorum 21. gün başlanan tedaviyi.. neden bana bunu uygulamş olabiler diye mrk ediyroum...
herkes adetinin 2. günümü başladı iğnelere burda???
Rabbim güzel tedavi sonuçları nasip etsin inş...
kızlar bende c.tesi transferimi oldum beklemedeyiz bakalım
benimde ya perşembe yada cuma toplanıyo yumurtalarım dr ilaca güzel cevap vermiş dedi şimdi gonaf 150 menegon ve cetrodite oluyorum.salı günü gidicem bakalım ....bu menegon mahvetti beni hala acıyo valla sizede böylemi oldu.
çido transferin hayırlı olur inş bebişini sağlıkla alırsın kucağına inş...
bu arada iğne 12 demişsin ben 20ye yakın oldum ve çok fena yakıyo iğneler sana tavsiyem ağrılar başlayınca birinden yardım iste bana eşim yapmıştı pamuğa bolca kolonya dökün ve iğne olan yerleri bu şekilde ovalayın çok faydası var ben dayanamayacak safhaya gelmiştim hemşire böyle yapın dedi ve yaptım ağrılardan eser kalmadı dene cnm...
canım transferden sonramı yapılıcak bu iğneler.ben 3 sene önce yaptırdığımda sadece fitil vardı ...herşey bebeşler için:))
hadı hayırlı olsun canım arkadasımmmmmkızlar bende c.tesi transferimi oldum beklemedeyiz bakalım
gusel haberlerlen don ınsssssssKızlar selam
hayırlısıyla yarın transferim oacak bana bol şans dileyin ve dua edin. ben de hepiniz için dua ediyrum allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
bnde her gun baıgra bagıra oluyorumçido transferin hayırlı olur inş bebişini sağlıkla alırsın kucağına inş...
bu arada iğne 12 demişsin ben 20ye yakın oldum ve çok fena yakıyo iğneler sana tavsiyem ağrılar başlayınca birinden yardım iste bana eşim yapmıştı pamuğa bolca kolonya dökün ve iğne olan yerleri bu şekilde ovalayın çok faydası var ben dayanamayacak safhaya gelmiştim hemşire böyle yapın dedi ve yaptım ağrılardan eser kalmadı dene cnm...
Merhaba kızlar. Ben ilk defa tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Daha önce 2 kez aşılama yaptırdım. Öncesinde klomen ile denemiştik. 2,5 yıllık evliyim. Eşimde varikosel,sperm azlığı ve ben de PKOS var. Bu durumda tüp bebek için heyet raporu çıkarabilir miyim sizce?
Cevaplarınızı bekliyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.
canım transferden sonramı yapılıcak bu iğneler.ben 3 sene önce yaptırdığımda sadece fitil vardı ...herşey bebeşler için:))
çido transferin hayırlı olur inş bebişini sağlıkla alırsın kucağına inş...
canım senin bahsettiğin iğneler tasferden sonra yapılanlar mı? yoksa göbekten yapılanları mı diyorsun?
slm kızlar ebbnım dondrulmus emrıyo ıle tranfer tarıhım 31 aralık yılın son gunude hayuırlısı bakalım
Selamkızlar bende c.tesi transferimi oldum beklemedeyiz bakalım
Kızlar selam
hayırlısıyla yarın transferim oacak bana bol şans dileyin ve dua edin. ben de hepiniz için dua ediyrum allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Merhaba kızlar. Ben ilk defa tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Daha önce 2 kez aşılama yaptırdım. Öncesinde klomen ile denemiştik. 2,5 yıllık evliyim. Eşimde varikosel,sperm azlığı ve ben de PKOS var. Bu durumda tüp bebek için heyet raporu çıkarabilir miyim sizce?
Cevaplarınızı bekliyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.
slm kızlar ebbnım dondrulmus emrıyo ıle tranfer tarıhım 31 aralık yılın son gunude hayuırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?