• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

adana seyhan baskent hastanesındeyım
lucrın kullanıorum gobekten 6 tane kaldı
ılk denemem
yasım 22
sorunumuz esımden kaynaklanan sperm azlıgı

sız????

harekettemı ????????

vallahi ne diyeyim doktorun bize dediği yanlızca tek şansımızın micro tese olduğu bizde salı günü ameliyat kararı aldık sonrasında tedavi başlıya bilir yada tamamen biter bekleyip görücez artık senin adına sevindim bizim gibi kötü değil inşallah sonuç alıcaksın içime öyle doğuyor dua edicem bende senin ve herkezin allahım yardımcısı olsun

vallahi ne diyeyim doktorun bize dediği yanlızca tek şansımızın micro tese olduğu bizde salı günü ameliyat kararı aldık sonrasında tedavi başlıya bilir yada tamamen biter bekleyip görücez artık senin adına sevindim bizim gibi kötü değil inşallah sonuç alıcaksın içime öyle doğuyor dua edicem bende senin ve herkezin allahım yardımcısı olsun

benım ıcıme bır sey dogmuor tamamen hıssızım neden bılmıorum dualrın ıcın allh razı olsun
rabbım kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın

Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum,benim gibi hala tedavi ile uğraşan arkadaşlarıma da sabırlar diliyorum...Arkadaşlar sizlere önemli bi sorum var:Biz de sorun erkek kısırlığı ama eşim azosperm değil de sperm sayısı 4-6 milyonve ileri doğru hareketlilik yok dediler.2 kez aşılama yaptırdık olamadı ve 2 de tüp bebek denemesi negatif.Biz de erkek kısırlığından evlilikte 3 yılı doldurmadan rapor alabilir miyiz?lütfen bilgisi olan yardım etsin..Teşekkür ederim...

canım bende erkek infertilesi sebepli rapor aldımrınkısmet ederse başlıyorum tedaviye..3 yıllıkşartı kaldırıldı.bu sonuçlarla raporunu çabuk alırsın canım.çapaya git istanbuldaysan.

Bende varım canlar.Allah kısmet ederse pazartesi ikinci deneme için start veriyoruz.İğnelere başlıcam.Hayırlısı ile bebişim bu sefer sıkı sıkı tutunsun bana.Ve tüm isteyenlere allahım bebişlerini kucaklarına versin.

canım benimde ikinci denemem ve bende pazartesi yani yarın başlıyorum ....sen nerde yaptırıyosun.

Sağol Burcuşafak,ben Ankara'dayım Canım..Bu haftaiçi adetin gelmesini beklyorum,rapor durumunu yeni öğrendim,bir sonraki aya kadar beklemeyi hiç istemiyorum,bıktım beklemekten gün saymaktan...Bakalım ne olacak..

suzidilaracım tatlım benim tebrik ederim cnmm,aynı zamanda hamile kaldık,
evettt bende hamileyim bugün 14.günüm ve değerim 147,99 çıktı çok şükür...
12.günde düşüktü42,64,hbrleşelim cnm tebrik ederim seni çok sevindim senin adına
inşallah yavrularımızın sorunsuz bi şekilde keselerini ve kalp atışlarınıda duymamız nasip olur ve sonrasındada sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamız nasip olur amin yarabbim...
:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::49::49:

amin canım Alllah tamamına erdirsin :nazar: sana da maaşaalllaaahhh tebrik ederim :54:
benim 12. gün 113 === 14.gün 300 dü :80:

kızlar bwende varın dondurulmus tedavısı.tranferım yılbasına denke gelıyo hayırlısı ınsss

yeni yıla hamilesin bence :3:
Hadi kolay gelsin Gamzelim sen daha şanslısın bize göre :13:

kızlar hepinize tedavinizde rabbimden yardım diliyorum inşallah hepinizin spnucu hayırlısıyla pozitif olur da ağustos anneleri topiği yaparız. ben 21 kasımda adet oldum 22nde tedaviye başladım 3 aralıkta transferim gerçekleşti ve sonucum şimdilik pozitif lekelenmem oldu ama inşallah rabbim tamamına erdirir.

İnşaalllahh zeynepela :13:
benim 19 kasımdı ilk günüm ve 3 aralıkda transferim yapıldı senle aynıymış :79:

doğum 26 ağustos gibi görünüyo :16:

benimde aralık 1 de transverim yapıldı bugün son tahlili yaptık beta 1077 çıktı ilk denememdi başardık galiba allah isteyen herkese versin :49:

Amin canım inşaalllaaahhh
bu ay çok verimli geçecek :9:

beta : 1077 mi ? yanlışlık var burda galiba :19:

suzi dilara çok tebrik ederim canım çok sevindim.inşallah sağılklı bir şekilde kucağına alırsın canım...

Amin arkadaşım :54: darısı sana ve diğer arkadaşlarıma inşaallahhh :13:

Bende varım canlar.Allah kısmet ederse pazartesi ikinci deneme için start veriyoruz.İğnelere başlıcam.Hayırlısı ile bebişim bu sefer sıkı sıkı tutunsun bana.Ve tüm isteyenlere allahım bebişlerini kucaklarına versin.

:13: inşaallah

bu sefer başaracaksın sen de :49:

Kızlar transferden sonra neler yaptınız deneyimlerinizi anlatın lütfen ben korka korka hareket ediyorum pc de girmek istemiyorum fazla ama canım sıkılıyo hep giriyorum of allah yardımcımız olsun

ben transfer sonrası yemek yemeye ve wc dışında hiç kalkmadım
Allah razı olsun soba derdim yoktu zaten kombili evimiz iş güç de pek düşünmüyorum
sağolsun kayınvalidem evde ve eşimle birlikte tüm isteklerimi yaptılar :81:
4 güne yakın bi hareket yapmadım pek
artık ayakta işleri yapıyorum yemekmiş toz almakmış vs

elimde kumanda tv seyrettim
uyudum bol bol .... kitap okudum....yakınlarımız geldi tebrikler telefonlar moralim iyi yani
:16: çok şükür
1-2 ananas yedim kabak çekirdeği bir avuç
ara öğünlerde meyve ve suyu bi de cevizli sucuk yedim çok severim zaten :81:

birileri gelince normal oturuyorum ama diğer zamanlarda uzanıyorum hep

:3: sen de dikkat et lütfen

Halev çok teşekkür ederim...Allah yardımcın olsun Canım..

rica ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Allahım tedavi sürecini iyi sonunuda güzel haberlerle bitirir inşallah canım hayırlısı olsun

canım benimde ikinci denemem ve bende pazartesi yani yarın başlıyorum ....sen nerde yaptırıyosun.

hayırlısı olsun canım umarım bu sefer herşey daha güzel geçecek ve bebğin seninle olucak Allahın izniyle

ben transfer sonrası yemek yemeye ve wc dışında hiç kalkmadım
Allah razı olsun soba derdim yoktu zaten kombili evimiz iş güç de pek düşünmüyorum
sağolsun kayınvalidem evde ve eşimle birlikte tüm isteklerimi yaptılar :81:
4 güne yakın bi hareket yapmadım pek
artık ayakta işleri yapıyorum yemekmiş toz almakmış vs

elimde kumanda tv seyrettim
uyudum bol bol .... kitap okudum....yakınlarımız geldi tebrikler telefonlar moralim iyi yani
:16: çok şükür
1-2 ananas yedim kabak çekirdeği bir avuç
ara öğünlerde meyve ve suyu bi de cevizli sucuk yedim çok severim zaten :81:

birileri gelince normal oturuyorum ama diğer zamanlarda uzanıyorum hep

:3: sen de dikkat et lütfen
Çok sağol canım ben kimseye söylemedim ailem hariç komşular falan bilmiyor bilmelerinide istemiyorum dediğin gıbı gelen olursa oturcam normalde hep uzanıyorum yemek wc kalkıyorum yatağımı düzeltiyorum annem var yanımda sağolsun el işi örüyorum bakalım hayırlısı artık

bnmde tup bebek yaptıracagımı kımse bılmıor
ısın kotu yanı annmde kalacam ve abımın dugunu var ne yapacagım bılmıorum :(
rabbım yardımcım olsun
hayırlısıylan gecseydı

Çok sağol canım ben kimseye söylemedim ailem hariç komşular falan bilmiyor bilmelerinide istemiyorum dediğin gıbı gelen olursa oturcam normalde hep uzanıyorum yemek wc kalkıyorum yatağımı düzeltiyorum annem var yanımda sağolsun el işi örüyorum bakalım hayırlısı artık

:90: ahh caanııımmmm elişi örermişşş :6:

bak bu durum yumurta toplamaya gelene dek ben de en yakın ailem dışında kimseye söylemedim
hiç çaktırmıyodum bile
en son gün kan testinden sonra pozitif çıkınca telefonlar başladı hala
duymayanlar çoookkk :17: yeni yeni arıyolar şehiriçi şehirlerarası tüm tebrikler daha geride
kimisi de ne zaman oldu ne çabuk oldu aaayyyy felan yapıyolar
14 yıl olunca duyunca herkes çok bekledi zaten:97:

Back