ARALIK 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

canım bende 2,5 yıl evliyim eşimin sperm azlığı ve hareket yetersizliğinden dolayı ilk tüp denememin tedavisine başladım ve rapor erkek infertilitesi olduğu için kolay çıkarabiliyorsum merak etme biz sadece 2 kere klomen+çatlatma iğnesi yaptırdık o kadar

slm kızlar ebbnım dondrulmus emrıyo ıle tranfer tarıhım 31 aralık yılın son gunude hayuırlısı bakalım

hayırlı olsun canım hakkında inşallah Allahım bebişine kavuşturur

nasılsınız kızlar
benım yumoslarımın toplanma tarıhı yaın bellı olacak cok heyecanlıyım duanızı eksık etmeyın

çok teşekkür ederim bilgi için canım ohss yi duydum malesef gonal f kaç dozla başlamıştı doktorun da sen ohss oldun?
ayrıca tedaviyi nerde yaptırdınız pkos daha dikkatli tedavi uygulanması gereken bir durum çünkü ben de hala kararsızım...

canım bugün iğnelerden ilkini oldum ama dediğin gibi hiç yakmadı, belki vuran hemşireye göre değişiyor o durum !

Kızlaarrr,
bugün transferim yapıldı (35 yaş altı olduğum için tek embriyo transferi oldu) , 4 embriyoyu da dondurttuk
hadi bakalım merakla bekliyorum 8 ocakta kan testi yaptırıcam

Selam kızlar,

Benimde transferim 22 Aralık'ta yapıldı.4 Ocak'ta bende kan tahlili yaptıracağım.İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.Yeni yılda hepimize ve bu zamana kadar aldığımız en büyük hediye olur bize

Kızlaarrr,
bugün transferim yapıldı (35 yaş altı olduğum için tek embriyo transferi oldu) , 4 embriyoyu da dondurttuk

hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

inşallah canım Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın

Kızlaarrr,

cnm hayırlısı olsun transferinin inş meleğin sıkı sıkı tutunurda seni hiç bırakmaz..iğne durumuna gelince 4. 5.den sonra acılar başlıyo tatlım ama dediğim yöntemi yaparsan hiç bişi hissetmezsin...

bak seni burdada yakaladım.yumurta kalitesini söylüolar değil mi?ğeki bu gidişata göre ne zaman toplanır yumurtalarım sence?sende hamilymişin okudum.allah sağlıkla kucağına aalmayı nasip etsin

>>>suzıdılara < canım benım 3ç denemem ılk de tutmadı ıkınce dondurlmuslarla tuttu ama malesef 7 haftalıkken dusuk yaptım sımdı 2 dondurulmus denenme 5 tane donmusum vardı bunu da denersem 1 tane kalıcak 2 2 oldu cunku hayırlısı bakalım ya ıns bu kez hıc bırakmaz benı

Selam kızlar,

Benimde 4.denemem donmuş embiryolarla 22 Aralıkta transferim yapıldı.4 Ocakta kan tahlilim var.Rabbim bütün anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.AMİN

Selam kızlar,

Benimde 4.denemem donmuş embiryolarla 22 Aralıkta transferim yapıldı.4 Ocakta kan tahlilim var.Rabbim bütün anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.AMİN

inşallah bu sefer güzel Allahım yüzünü güldürür yuvanı neşeye boğar canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur

Selam kızlar,

hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

inşallah canım Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın

Canım bende bana kimse mesaj yazmadı diye çok üzüldüm bugün biraz önce tekrar mesaj yazdım siteye senin cevap yazdığını görmedim iyi dileklerin için teşekkür ederimm.ALLAH RAZI olsun senden:))))

Canım bende bana kimse mesaj yazmadı diye çok üzüldüm bugün biraz önce tekrar mesaj yazdım siteye senin cevap yazdığını görmedim iyi dileklerin için teşekkür ederimm.ALLAH RAZI olsun senden:))))

iki kere yazdım görmediğini tahmin ederek olsun canım elbet cevap alırsın nede olsa hepimiz aynı yollardan geçiyoruz değil mi güzell Allahım çabalarımızın karşılığını boş bırakmaz inşallah

gamzelim transferin mi yapildi insallah simsiki tutunur bebisin.

bu kez 225 le başladık son 2 kez de 150ye indik
Kayseri tüp bebek'de yaptırdım ben :81: tavsiye ederim

Kızlaarrr,

:13: gözünaydın
Allahım tamamına erdirsin inşaallah :79:

Amin cannım
OOOOooooo az kalmış desene
hayırlı olsun inşaallah
iyi haberler bekkliyozzz

İnşaallah ....dualarımız kabul olur canım
dikkat et kendine :80: beslenme çok önemli malum
gerekirse yatman lazım Druna danış
banyo felan yapma ılık olabilir ama çok seyrek...hatta öksürme tıksırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…