Merhaba kızlar. Ben ilk defa tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Daha önce 2 kez aşılama yaptırdım. Öncesinde klomen ile denemiştik. 2,5 yıllık evliyim. Eşimde varikosel,sperm azlığı ve ben de PKOS var. Bu durumda tüp bebek için heyet raporu çıkarabilir miyim sizce?
Cevaplarınızı bekliyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.
slm kızlar ebbnım dondrulmus emrıyo ıle tranfer tarıhım 31 aralık yılın son gunude hayuırlısı bakalım
PC kablosuz olduğundan fazla girmiyorum
bu haftalar tüm organların ve dolaşım sindirim sistemlerinin temelinin atıldığı haftalar
lütfen acil değilse bilgisayarı - fön makinası-ütü- mikrodalgayı kullanmayın
6. haftamdayım :81: çok şükür
benim durumumdaysanız size de bu 12 hafta dolana kadar tavsiye etmiyorum
merhaba
Bende de PKOS var maalesef ama sperm sorunumuz yoktu
Rapor çıkarttık; Üniversite Prof.dan muayenehanesine gitmeden zor tabii
2 yıl önceydi ,
GonalF lerden dolayı çok yumurta oluşuyo ve yumurtalık büyümesi yaptı
OHSS oluşunca dr durdurdu
bu bizim durumumuzdakiler için çok tehlikeli
bu kez özel yaptırdım
sen de çok dikkaatli ol yüksek dozlardan dolayı iptal edilmez umarım:80:Kolay gelsin
nasılsınız kızlar
benım yumoslarımın toplanma tarıhı yaın bellı olacak cok heyecanlıyım duanızı eksık etmeyın
hayırlsı olsun canım Allahım gönlüne göre versin
tatlım ben kalçadan yapılan ve bebişin tutunmasını sağlayan progesteron iğneden bahsediyorum hani kapsülü var fitili var jeli var o iğneden diyorum yum toplamadan sonra başlanılıyo tahlil gününe kadar..sen başka bişidenmi söz etmiştin afedersin hatlar karıştı heralde..
Kızlaarrr,
bugün transferim yapıldı (35 yaş altı olduğum için tek embriyo transferi oldu) , 4 embriyoyu da dondurttuk
hadi bakalım merakla bekliyorum 8 ocakta kan testi yaptırıcam
Selam kızlar,
Benimde transferim 22 Aralık'ta yapıldı.4 Ocak'ta bende kan tahlili yaptıracağım.İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.Yeni yılda hepimize ve bu zamana kadar aldığımız en büyük hediye olur bize
Kızlaarrr,
bugün transferim yapıldı (35 yaş altı olduğum için tek embriyo transferi oldu) , 4 embriyoyu da dondurttuk
bak seni burdada yakaladım.yumurta kalitesini söylüolar değil mi?ğeki bu gidişata göre ne zaman toplanır yumurtalarım sence?sende hamilymişin okudum.allah sağlıkla kucağına aalmayı nasip etsincnm hayırlısı olsun transferinin inş meleğin sıkı sıkı tutunurda seni hiç bırakmaz..iğne durumuna gelince 4. 5.den sonra acılar başlıyo tatlım ama dediğim yöntemi yaparsan hiç bişi hissetmezsin...
Selam kızlar,
Benimde 4.denemem donmuş embiryolarla 22 Aralıkta transferim yapıldı.4 Ocakta kan tahlilim var.Rabbim bütün anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.AMİN
Selam kızlar,
Benimde 4.denemem donmuş embiryolarla 22 Aralıkta transferim yapıldı.4 Ocakta kan tahlilim var.Rabbim bütün anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.AMİN
hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
inşallah canım Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın
Canım bende bana kimse mesaj yazmadı diye çok üzüldüm bugün biraz önce tekrar mesaj yazdım siteye senin cevap yazdığını görmedim iyi dileklerin için teşekkür ederimm.ALLAH RAZI olsun senden:))))
>>>suzıdılara < canım benım 3ç denemem ılk de tutmadı ıkınce dondurlmuslarla tuttu ama malesef 7 haftalıkken dusuk yaptım sımdı 2 dondurulmus denenme 5 tane donmusum vardı bunu da denersem 1 tane kalıcak 2 2 oldu cunku hayırlısı bakalım ya ıns bu kez hıc bırakmaz benı
bu kez 225 le başladık son 2 kez de 150ye indikçok teşekkür ederim bilgi için canım ohss yi duydum malesef gonal f kaç dozla başlamıştı doktorun da sen ohss oldun?
ayrıca tedaviyi nerde yaptırdınız pkos daha dikkatli tedavi uygulanması gereken bir durum çünkü ben de hala kararsızım...
Kızlaarrr,
Selam kızlar,
Benimde transferim 22 Aralık'ta yapıldı.4 Ocak'ta bende kan tahlili yaptıracağım.İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.Yeni yılda hepimize ve bu zamana kadar aldığımız en büyük hediye olur bize
>>>suzıdılara < canım benım üç denemem ılk de tutmadı ıkınce dondurlmuslarla tuttu ama malesef 7 haftalıkken dusuk yaptım sımdı 2 dondurulmus denenme 5 tane donmusum vardı bunu da denersem 1 tane kalıcak 2 2 oldu cunku hayırlısı bakalım ya ıns bu kez hıc bırakmaz benı
yarın yumoslarım toplanıorrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?