bnmde tup bebek yaptıracagımı kımse bılmıor
ısın kotu yanı annmde kalacam ve abımın dugunu var ne yapacagım bılmıorum
rabbım yardımcım olsun
hayırlısıylan gecseydı
evet seninki değişik bi durum :96:
Annenlerde kalman daha iyi tabii yorulmazsın evdeki gibi
hiç sana dokunmasınlar işlerini yapsınlar
düğün varsa gitiyecekmisin aynı tarihlere mi denk gelecek takvimin ?
:90: ahh caanııımmmm elişi örermişşş
bak bu durum yumurta toplamaya gelene dek ben de en yakın ailem dışında kimseye söylemedim
hiç çaktırmıyodum bile
en son gün kan testinden sonra pozitif çıkınca telefonlar başladı hala
duymayanlar çoookkkyeni yeni arıyolar şehiriçi şehirlerarası tüm tebrikler daha geride
kimisi de ne zaman oldu ne çabuk oldu aaayyyy felan yapıyolar
14 yıl olunca duyunca herkes çok bekledi zaten:97:
merhabalar arkadaşlar bende aralıkta tedavimi oldum şu an bekleme süresinin sonundayım nasip olusa çarşamba gebelik testim var .inşallah bebişlerim bu sefer iyi tutunmuşlardır ümidim var.allah tüm isteyen arkadaşlara ve banada nasip etsin saglıklı sıhatli kucamıza alırız.
slm kızlarr bugünde yaptırdım kanda gebelik testimi ve çok şükür güzel çıktı..
12.gün 42,64
14.gün 147,99
18.gün 740
dr um iğneyi bırakıp jele geçmemi söyledi,haftayada keseyi görebilirmişiz Allahımın izni ile..çok şükür,rabbim herkeslere nasip etsin..
12.gün 42,64
14.gün 147,99
18.gün 740
dr um iğneyi bırakıp jele geçmemi söyledi,haftayada keseyi görebilirmişiz Allahımın izni ile..çok şükür,rabbim herkeslere nasip etsin..
sğlun canlarım çok sğlun,rabbim isteyen herkeslere versin allahım,inş sorunsuz geçer kızlarr keseyi kalp atışlarını sorunsuz duyarızda sağlıklı bi hamilelik geçirip dünyaya getirmem nasip olur,Allahım isteyen herkeslere göndersin inş...dualarım sizlerle
inşallah canım benimde dualarım seninle ve tüm arkadaşlarla......hiç bence düşünme keseyide kalp pıt pıtlarınıda duyucaksın inşallah..benim bugüm randevum vardı gonal 225 le başlıyorum yarrın:)benim içinde bol bol dua et..
merhabalar arkadaşlar bende aralıkta tedavimi oldum şu an bekleme süresinin sonundayım nasip olusa çarşamba gebelik testim var .inşallah bebişlerim bu sefer iyi tutunmuşlardır ümidim var.allah tüm isteyen arkadaşlara ve banada nasip etsin saglıklı sıhatli kucamıza alırız.
subatın ortasında dugun
abımın dugunu elbette gıdecegım aynı sehırde gıtmemek olurmu :)
sımdı kımsede bılmıor yaptıracagımı o
bıraz zor olaak benım ıcın
öle ıste:)
neyse hayırlısı
BEN OLURSADA KİMSEYE söylemek istemiyorum kötü tecrubeden sonra yıpratıyo çevre insanı kimse bilmesin daha iyi olur saklayabildiğim kadar saklıcam allah kısmet ederse tabi
12.gün 42,64
14.gün 147,99
18.gün 740
:26: hmmm,, ben de her bebek en az 2şer katlıyo diye tahmin etmiştim
ben ölçtürmedim hala gitsem mi yoksa kese görününce mi öğrensem :97:
kaçıncı günündü senin?
3 aralıkda transfer oldu işte .....19. gün bugün :80:
canım benim de 3 aralık transfer günüm ama 2. gün embriyosuydu. aynı sayılırız. kese görmeye cuma gideceğim sen ne zaman gidiyorsun
benimde ya perşembe yada cuma toplanıyo yumurtalarım dr ilaca güzel cevap vermiş dedi şimdi gonaf 150 menegon ve cetrodite oluyorum.salı günü gidicem bakalım ....bu menegon mahvetti beni hala acıyo valla sizede böylemi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?