ARALIK 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

bnmde tup bebek yaptıracagımı kımse bılmıor
ısın kotu yanı annmde kalacam ve abımın dugunu var ne yapacagım bılmıorum
rabbım yardımcım olsun
hayırlısıylan gecseydı

evet seninki değişik bi durum :96:
Annenlerde kalman daha iyi tabii yorulmazsın evdeki gibi
hiç sana dokunmasınlar işlerini yapsınlar

düğün varsa gitiyecekmisin aynı tarihlere mi denk gelecek takvimin ?

merhabalar arkadaşlar bende aralıkta tedavimi oldum şu an bekleme süresinin sonundayım nasip olusa çarşamba gebelik testim var .inşallah bebişlerim bu sefer iyi tutunmuşlardır ümidim var.allah tüm isteyen arkadaşlara ve banada nasip etsin saglıklı sıhatli kucamıza alırız.

evet seninki değişik bi durum :96:
Annenlerde kalman daha iyi tabii yorulmazsın evdeki gibi
hiç sana dokunmasınlar işlerini yapsınlar

düğün varsa gitiyecekmisin aynı tarihlere mi denk gelecek takvimin ?

subatın ortasında dugun
abımın dugunu elbette gıdecegım aynı sehırde gıtmemek olurmu :)
sımdı kımsede bılmıor yaptıracagımı o
bıraz zor olaak benım ıcın
öle ıste:)
neyse hayırlısı

BEN OLURSADA KİMSEYE söylemek istemiyorum kötü tecrubeden sonra yıpratıyo çevre insanı kimse bilmesin daha iyi olur saklayabildiğim kadar saklıcam allah kısmet ederse tabi

slm kızlarr bugünde yaptırdım kanda gebelik testimi ve çok şükür güzel çıktı..
12.gün 42,64
14.gün 147,99
18.gün 740
dr um iğneyi bırakıp jele geçmemi söyledi,haftayada keseyi görebilirmişiz Allahımın izni ile..çok şükür,rabbim herkeslere nasip etsin..

hadi hayırlısı inşallah bebişin tutunmuştur canım allahım kucağını boş bırakmaz inşallah

ne güzel canım maşallah umarım sonuna kadar böyle güzel devam eder canım

allahım ne kadar güzel hayırlı olsun bizede nasip etsin rabbim insallah

sğlun canlarım çok sğlun,rabbim isteyen herkeslere versin allahım,inş sorunsuz geçer kızlarr keseyi kalp atışlarını sorunsuz duyarızda sağlıklı bi hamilelik geçirip dünyaya getirmem nasip olur,Allahım isteyen herkeslere göndersin inş...dualarım sizlerle

inşallah canım benimde dualarım seninle ve tüm arkadaşlarla......hiç bence düşünme keseyide kalp pıt pıtlarınıda duyucaksın inşallah..benim bugüm randevum vardı gonal 225 le başlıyorum yarrın:)benim içinde bol bol dua et..

sğl cnm iyi dilklerin için ...seninde tedavinin hayırlısı olsun cnm inş bebişini kaparsın tedavinde

merhaba serap
az kaldı ....inşaallah senin de güzel sonuçlarını duyarız :81:

şubata kadar daha varmış
sıkma canını , iyileşirsin .... hamileliğin doğal yoldan sanarlar :80:

BEN OLURSADA KİMSEYE söylemek istemiyorum kötü tecrubeden sonra yıpratıyo çevre insanı kimse bilmesin daha iyi olur saklayabildiğim kadar saklıcam allah kısmet ederse tabi

evet nasıl isterseniz öyle davranın
ben de çoğu başarısızlığımdan dolayı laf anlatmaktan bıkmıştım :96:
hem anlamıolar hem de herşeyi yanlış bilip ahkam kesiyolar

durduk yere böyle saklanmaz di mi az laf çok iş :80:

AMİİİİİİN inşaallah herkese ersin yaradan

artışlara göre senin kesin ikiz çıkacak

suzi dilara sğl cnm iyi dileklerin için...
şunu öğrenmek istiyorum 2 gün sonra yapılan kan değerinin 2 katı artması bekleniyor ya 4 gün sora yapılanın 4 kat artması gibi bişi diye düşündüm ben 740 çıkınca.
14.gün 147 idi 18.gün 740
yada ben tam net öğrenememişimmi bu işi..

:26: hmmm,, ben de her bebek en az 2şer katlıyo diye tahmin etmiştim

ben ölçtürmedim hala gitsem mi yoksa kese görününce mi öğrensem :97:

merhaba arkadaşlar 2011 ağustos eylülde tüp bebekle anne olacaklar başlığını açtım pozitif olanlar gelin buluşalım bu güzel zor yolu beraber paylaşalım bizi bizden başkası anlamaz

benimde ya perşembe yada cuma toplanıyo yumurtalarım dr ilaca güzel cevap vermiş dedi şimdi gonaf 150 menegon ve cetrodite oluyorum.salı günü gidicem bakalım ....bu menegon mahvetti beni hala acıyo valla sizede böylemi oldu.

hayırlısı olsun cnm inş bebeişin gelir bu tedavinde yüzün güler,dualarım seninle cnm kendine dikkate et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…