• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba arkadaşlar...
bende tüp bebek tedavisindeyim şu an... sanırım transferim ocak ayına kalacak...

içinizde adetin 21. gün tedaviye başlayan varmı dicopeptyl göbekten iğne ile...
ben ilk kez duyuyorum 21. gün başlanan tedaviyi.. neden bana bunu uygulamş olabiler diye mrk ediyroum...
herkes adetinin 2. günümü başladı iğnelere burda???

Merhaba arkadaşlar...
bende tüp bebek tedavisindeyim şu an... sanırım transferim ocak ayına kalacak...

içinizde adetin 21. gün tedaviye başlayan varmı dicopeptyl göbekten iğne ile...
ben ilk kez duyuyorum 21. gün başlanan tedaviyi.. neden bana bunu uygulamş olabiler diye mrk ediyroum...
herkes adetinin 2. günümü başladı iğnelere burda???

hayır canım yanlıs bılıorsun
onlar kısa protokol sen uzunsun bnce
bnde 21. gunu gobekten ıgnelerlen basladım
tedavınde sorun yok
burdakı uzun protokollerın hepsıde aynı sekılde baslıor
2. gunu yada3. gunu dogum kontrol hapına baslıor sonra 21. gun gobekten ıgnelre

Kızlar selam :71:
hayırlısıyla yarın transferim oacak bana bol şans dileyin ve dua edin. ben de hepiniz için dua ediyrum allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :70:

benimde ya perşembe yada cuma toplanıyo yumurtalarım dr ilaca güzel cevap vermiş dedi şimdi gonaf 150 menegon ve cetrodite oluyorum.salı günü gidicem bakalım ....bu menegon mahvetti beni hala acıyo valla sizede böylemi oldu.

valla biraz yaktı evet, şimdi bide transferden sonra 12 tane kalçadan iğne yiycekmişiz bunu da yeni öğrendim, walla delik deşik olduk arkadaşlar inşallah çabalarımızın karşılığını alırız :emir_bebek:

çido transferin hayırlı olur inş bebişini sağlıkla alırsın kucağına inş...
bu arada iğne 12 demişsin ben 20ye yakın oldum ve çok fena yakıyo iğneler sana tavsiyem ağrılar başlayınca birinden yardım iste bana eşim yapmıştı pamuğa bolca kolonya dökün ve iğne olan yerleri bu şekilde ovalayın çok faydası var ben dayanamayacak safhaya gelmiştim hemşire böyle yapın dedi ve yaptım ağrılardan eser kalmadı dene cnm...
:49:

bu arada iğne 12 demişsin ben 20ye yakın oldum ve çok fena yakıyo iğneler sana tavsiyem ağrılar başlayınca birinden yardım iste bana eşim yapmıştı pamuğa bolca kolonya dökün ve iğne olan yerleri bu şekilde ovalayın çok faydası var ben dayanamayacak safhaya gelmiştim hemşire böyle yapın dedi ve yaptım ağrılardan eser kalmadı dene cnm...

canım transferden sonramı yapılıcak bu iğneler.ben 3 sene önce yaptırdığımda sadece fitil vardı ...herşey bebeşler için:)):9:

canım transferden sonramı yapılıcak bu iğneler.ben 3 sene önce yaptırdığımda sadece fitil vardı ...herşey bebeşler için:)):9:

cnm ben yumurta toplama işleminden 1 gün sonra başladım iğnelere dr um öle dedi çünkü..progesteron içeren progynex adlı bir iğneydi..20 güne yakın kullandım ve ondan sonra vajinal jele başladım şuan 5+4günlük hamileyim ve perşembe kese için gideceğim dr.a,,,

Merhaba kızlar. Ben ilk defa tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Daha önce 2 kez aşılama yaptırdım. Öncesinde klomen ile denemiştik. 2,5 yıllık evliyim. Eşimde varikosel,sperm azlığı ve ben de PKOS var. Bu durumda tüp bebek için heyet raporu çıkarabilir miyim sizce?
Cevaplarınızı bekliyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.

kızlar bende c.tesi transferimi oldum beklemedeyiz bakalım
hadı hayırlı olsun canım arkadasımmmmm
hayırlısıyla yarın transferim oacak bana bol şans dileyin ve dua edin. ben de hepiniz için dua ediyrum allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :70:
gusel haberlerlen don ınsssssss
bnde her gun baıgra bagıra oluyorum :(
Merhaba kızlar. Ben ilk defa tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Daha önce 2 kez aşılama yaptırdım. Öncesinde klomen ile denemiştik. 2,5 yıllık evliyim. Eşimde varikosel,sperm azlığı ve ben de PKOS var. Bu durumda tüp bebek için heyet raporu çıkarabilir miyim sizce?

tedavın hayırlı olsun canım
rapor ıcınde bılgım yok malesef :(

evet canım transferden sonraymıiş, yarın olacak transferim hemen başlıycam zaten jel ve hap kullanıyorum bu iğneler gün aşırı popodan yapılacakmış, göbek iğneleri bitti zaten bi kaç gün önce
delik deşik oldum yaw:14:

canım senin bahsettiğin iğneler tasferden sonra yapılanlar mı? yoksa göbekten yapılanları mı diyorsun?

canım senin bahsettiğin iğneler tasferden sonra yapılanlar mı? yoksa göbekten yapılanları mı diyorsun?

tatlım ben kalçadan yapılan ve bebişin tutunmasını sağlayan progesteron iğneden bahsediyorum hani kapsülü var fitili var jeli var o iğneden diyorum yum toplamadan sonra başlanılıyo tahlil gününe kadar..sen başka bişidenmi söz etmiştin afedersin hatlar karıştı heralde..

PC kablosuz olduğundan fazla girmiyorum
bu haftalar tüm organların ve dolaşım sindirim sistemlerinin temelinin atıldığı haftalar
lütfen acil değilse bilgisayarı - fön makinası-ütü- mikrodalgayı kullanmayın

6. haftamdayım :81: çok şükür
benim durumumdaysanız size de bu 12 hafta dolana kadar tavsiye etmiyorum :20:

kızlar bende c.tesi transferimi oldum beklemedeyiz bakalım
Selam :3:
Hayırlısı olsun ,inşaallah devamını da getirirsin:13:

Amin canım cümlemizin inşaallah :21:

sana da bol şans çok fazla stres yapma eve gelince dinlen
hiç kalkma bak !!!
sadece wc ve yemek... hatta yatağında yiyebilirsen daha iyi :80:
4-5 gün böyle, sonra ufaktan kalk dolan ama 10 dak dan fazla sürmesin
dikatli ol lütfen :13:

:3: merhaba
Bende de PKOS var maalesef ama sperm sorunumuz yoktu
Rapor çıkarttık; Üniversite Prof.dan muayenehanesine gitmeden zor tabii
2 yıl önceydi ,
GonalF lerden dolayı çok yumurta oluşuyo ve yumurtalık büyümesi yaptı
OHSS oluşunca dr durdurdu
bu bizim durumumuzdakiler için çok tehlikeli
bu kez özel yaptırdım

sen de çok dikkaatli ol yüksek dozlardan dolayı iptal edilmez umarım:80:Kolay gelsin

slm kızlar ebbnım dondrulmus emrıyo ıle tranfer tarıhım 31 aralık yılın son gunude hayuırlısı bakalım

Selam :3:
hadi hayırlısı olsun bu Yılbaşından feragat edeceksin :77:

diğerinde sorun neydi de tutunamadı acaba ?:18:

kaç tane dondurmuşlardı önceden ?

Back