Aralık 2010 Anneleri Listesi

şulecim merhaba,

sana adınla hitap etmek çok hoşuma gidiyo, çünkü çok sevdiğim bi arkadaşımın adı şule ve bana onu hatırlatıyosun. seni de çok sevdim bu arada...:)

bizim ikili testimiz de iyi çok şükür. bi sonraki randevumuz ağustosun ilk haftası. bu arada 58 kiloya düşmüştüm 1 kilo almışım. 59 kiloyum...

listedeki emeğin için sana çok teşekkür ederim. artık benim de ticker'ım var heyoooooooo :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

şulecim merhaba,

sana adınla hitap etmek çok hoşuma gidiyo, çünkü çok sevdiğim bi arkadaşımın adı şule ve bana onu hatırlatıyosun. seni de çok sevdim bu arada...:)

bizim ikili testimiz de iyi çok şükür. bi sonraki randevumuz ağustosun ilk haftası. bu arada 58 kiloya düşmüştüm 1 kilo almışım. 59 kiloyum...

listedeki emeğin için sana çok teşekkür ederim. artık benim de ticker'ım var heyoooooooo :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Bende seni sevdim tatlım, teşekkür ederimŞeniz Testinize çok sevindim, inşallah hep böyle güzel devam eder:lepi:

Merhabalar,
Bebişin adının ayça olmasına karar verdik.Bide son kilom 65.
Eklersen çok memnun olurum:)
Herkesin bebeği sağlıklı ve hayırlı olur inşallah.:nazar:

ersasu canım sanada zahmet oluyo ama.bebeğim erkekmiş benim.daha sonra değişiklik olursa gene bildiririmm... :)))

benide ekler misiniz?
sat 1 mart yaş28 kilo52 bebeğim kız inşallah ismine karar veremedik daha...
üçlü test olumlu çıktı çok şükür...

benide ekler misiniz?
SAT 16 MART
YAŞ 26
KıLO 70
BURNU SU OLUŞMUŞ :) ÇOK hareketli maşallah :)

Tum anne adaylarına sevgıler..:)
dılerım keyıflı bır hamılelık gecırır
sorunsuz bır dogum yapar
saglıkla ve mutlulukla bebıslerımızı kucagımıza alırız..

sızlere yenı katıldım ,benıde lısteye eklersenız memnun olurum..

sat : 27 mart ..tahmını dogum: 01.01.2011 .. yas :34.. kilo:78..:KK43:
cınsıyet henuz net bellı degıl...2 lı test yapıldı..

tum hamıslere sevgıler.:)

ersasu canım sanada zahmet oluyo ama.bebeğim erkekmiş benim.daha sonra değişiklik olursa gene bildiririmm... :)))

Gözün aydın canım, hayırlı bir evlat olur inşallah:lepi:

benide ekler misiniz?
sat 1 mart yaş28 kilo52 bebeğim kız inşallah ismine karar veremedik daha...
üçlü test olumlu çıktı çok şükür...

benide ekler misiniz?
SAT 16 MART
YAŞ 26
KİLO 70
BURNU SU OLUŞMUŞ :) ÇOK hareketli maşallah :)

Tum anne adaylarına sevgıler..:)
dılerım keyıflı bır hamılelık gecırır
sorunsuz bır dogum yapar
saglıkla ve mutlulukla bebıslerımızı kucagımıza alırız..

sızlere yenı katıldım ,benıde lısteye eklersenız memnun olurum..

sat : 27 mart ..tahmını dogum: 01.01.2011 .. yas :34.. kilo:78..:KK43:
cınsıyet henuz net bellı degıl...2 lı test yapıldı..

tum hamıslere sevgıler.:)

Merhaba Hanımlar, hoşgeldiniz topiğimize hayırlı olsun:lepi:. Ekledim listeye sizleri, bundan sonra da bilgilerinini düzenli güncellerseniz memnun olurumkaydirigubbakcemile5

merhabalar. esrasucum benide eklermisin listeye . yaş 25 son a.t. 11 mart t.d.tarihi 16 aralık hamile kalınan kilo 69 şimdiki kilo 72.5 cinsiyeti belli değil

Herkese merhaba.Benide ekleyin aranıza:) yaş 26, sat 10 mart t.d.tar.15 ti ama usg ye göre 22 aralık çıktı:) 60kg ile başladık şimdiden 64 olduk bile.. 13.haftada %90 kız dedi dr ama ben pek emin değilim:)

canım ikili test sonucumuz temiz çıktı ve doktorumuz bu sefer büyük ihtimalle kız dedi cinsiyeti ama genede bir daha ki ay emin oluruz dedi. kız olursa da elâ âlmira olucak. şimdiki kilomuz 73,300 oldu kilo aldık :ecrin_bebek:

merhabalar. esrasucum benide eklermisin listeye . yaş 25 son a.t. 11 mart t.d.tarihi 16 aralık hamile kalınan kilo 69 şimdiki kilo 72.5 cinsiyeti belli değil

Herkese merhaba.Benide ekleyin aranıza:) yaş 26, sat 10 mart t.d.tar.15 ti ama usg ye göre 22 aralık çıktı:) 60kg ile başladık şimdiden 64 olduk bile.. 13.haftada %90 kız dedi dr ama ben pek emin değilim:)

Merhaba Hanımlar, aramıza hoşgeldiniz.:lepi:
Bu arada ikinizde bebişlerin güncel durumları ile ilgili birşey yazmamışsınız, güncel bilgilerinizi de (test yaptırdınız mı, sonuç aldınız mı, randevu tarihleriniz vs. ) yazmanızı bekliyorummmmmmmmm....

canım ikili test sonucumuz temiz çıktı ve doktorumuz bu sefer büyük ihtimalle kız dedi cinsiyeti ama genede bir daha ki ay emin oluruz dedi. kız olursa da elâ âlmira olucak. şimdiki kilomuz 73,300 oldu kilo aldık :ecrin_bebek:

Bi prenses geliyor demek ki:lepi: Test sonucuna da sevindim, gözün aydınkaydirigubbakcemile5

canım benim 3lü testim çıktı, sonuç olumlu!

Özüm yeniden gözün aydın olsun, sevgilerŞeniz

Hoşbulduk.17 Haziranda 2. randevumuza gitmiştik. 13/2 haftalıktı bebişimiz. 8cm ve 86gr mış :) Burun kökü ve ense kontrolü yaptı doktorumuz.Herşey normal gözüküyor dedi. Bir dahaki randevuda 4 lü test yaptıracağız.. Şimdilik bu kadar..

merhaba canım, teşekkür ederim. Benim güncel bi gelişme yok. Henüz ultrasonla baktırmadım cinsiyeti için. Doktor ikili üçlü test çokta gerekli değil demişti, o yüzden yaptırmadık. Yakında baktırınca yazıcam cinsiyetini. ılk çocuğum erkek bunun kız olmasını çok isterim ama allah hayırlısını nasip etsin.

X