Aralık 2010 Anneleri Listesi

canım ben bugün 2li sonuçlarımı aldım iyi çıktı şükür 100.000de1 çıktı, 5 temmuzda da 3lü testlerimiz olcak vaktin olunca yenileyebilirsin cnm,teşekkürler

ersasu tatlım 2li test sonucu olumlu.
bugün öğrendim
ekliyebilirmisin .

Gözün aydın tatlım, çok sevindim:lepi:

Gizemim verdiğin sayfada liste göremedim, ilk sayfada var onda da cinsiyet tickerlarını göremedim:uhm:

yaaa beni de listeye ekleyinnnnn lütfennnnn:CüvCüv:

Ekledim, hoşgeldin ayrıca özelden yazdım eksik bilgin var, bekliyorumboshayallersmile

canım ben bugün 2li sonuçlarımı aldım iyi çıktı şükür 100.000de1 çıktı, 5 temmuzda da 3lü testlerimiz olcak vaktin olunca yenileyebilirsin cnm,teşekkürler

Gözün aydın canımmm, güncelledim:lepi:

esrasu canım benim ikili testimizin sonucu şükürler olsun ki iyi çıktı.listeye eklersen sevinirim.kendine de bebişede iyi bak.öpt.

meraba canım, dün doktora gittim, bebişim 16+5 çıktı, bugün 16+ 6t yani, doğum tarihi ise 29 kasım görünüyo. cinsiyeti büyük ihtimalle erkek dedi. Bi de 3'lü test için kan verdim.

[

Merhaba prbocek, aramıza hoşgeldin. Ancak bilgilerini tabloya göre verirsen ekleyebilirim tatlım Böyle çok eksik olacak, bekliyorummmmm...bilmiyorumkismile

Merhaba canım bilgilerim; yaş:27 sat;11/03 ilk kilo;59 son kilo;55 tahmini;kız ikili testmizde çok şükür çok iyi :)))opuyorumnanaktan

Canım benimde ikili test 24de yapılcak inşallah.

Hadi hayırlı haberle gel inşallah:Saruboceq:

Merhaba ersasu,
Bebişin cinsiyetini öğrendim kesin kız:)Listeye ekleyebilir misin?

Gözlerin aydın, hayırlı akıllı sağlıklı güzel ve bahtı açık bir kız olsun:lepi:

esrasu canım benim ikili testimizin sonucu şükürler olsun ki iyi çıktı.listeye eklersen sevinirim.kendine de bebişede iyi bak.öpt.

Maşallah canım çok sevindim, gözün aydın. Teşekkür ederim canım, bende öptümŞeniz

meraba canım, dün doktora gittim, bebişim 16+5 çıktı, bugün 16+ 6t yani, doğum tarihi ise 29 kasım görünüyo. cinsiyeti büyük ihtimalle erkek dedi. Bi de 3'lü test için kan verdim.

Özüm maşallah önden gidiyor oğlun, zeki çalışkan sağlıklı yakışıklı hayırlı bir evlat olur inşallah:lepi:

[
Merhaba canım bilgilerim; yaş:27 sat;11/03 ilk kilo;59 son kilo;55 tahmini;kız ikili testmizde çok şükür çok iyi :)))opuyorumnanaktan

Yeniden hoşgeldin, ekledim listemize hayırlı olsun tatlımvereliniortak

canım benide listeye ekleye bilirmisin yaş:24 sat;10/03 kilo;53 tahmini;erkek allah kısmet ederse aralık 15 :ecrin_bebek:

yaa bugün kontrolm vardı. cinsyetini öğrenmeyi umuodum ama öğrenemedm.doktorum erkeğe daha çok benzio ama bence kız dedi:S ne kadar aydınlatıcı deil mi? şimdi bi ay daha beklemek zorundayım. bu arada ense kalınlığı yokmuş. herşey yolundaymış bebişim 7,20 cm ve tam 85 gr. 1-2gün geriden gelio ama önemli deilmiş. çok şükür

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 erkeğe benziyo ama bence! kız demek ah bu doktorlar aaahhhkaydirigubbakcemile

Neyse bebekler iyi olsunda biz bekleriz, eskiden doğumda öğreniyorlarmış bi de öyle düşünmek lazım:lepi:

İkili teste mi gitmiştin? Kan da verdin mi?

listeden çıktımmı ben acaba..kendimi göremedim.Hergün burayı takip ediyorum ama çoğu zaman yazamıyorum.2li testim güzel çıktı.cinsiyetimiz kız, 3 lü testim yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…