- 2 Eylül 2009
- 7.010
- 3
- 41
-
- Konu Sahibi kucukprens
Canım tahmin sizinki olarak kalsın, isimleri ve kilonu yazdım. İnşallah hayırlısı olur. a.s.
Gizemli, kendiminkini de düzeltmemişim iyi mikaydirigubbakcemile3 İkimizinkini de güncelledim şimdi:lepi:
ersasu tatlım 2li test sonucu olumlu.
bugün öğrendim
ekliyebilirmisin .
olur cnm öle bende bazen unutuyorum bizim listedeki şeyleri
bi ara benim listeyede baksana bakalım beğenicekmisin cinsiyet tickerları koydum çok tatlı
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-olacak-bayanlar-buraya-195.html#post13804519
yaaa beni de listeye ekleyinnnnn lütfennnnn:CüvCüv:
canım ben bugün 2li sonuçlarımı aldım iyi çıktı şükür 100.000de1 çıktı, 5 temmuzda da 3lü testlerimiz olcak vaktin olunca yenileyebilirsin cnm,teşekkürler
Merhaba ersasu,
Bebişin cinsiyetini öğrendim kesin kız:)Listeye ekleyebilir misin?
Canım benimde ikili test 24de yapılcak inşallah.
Merhaba ersasu,
Bebişin cinsiyetini öğrendim kesin kız:)Listeye ekleyebilir misin?
esrasu canım benim ikili testimizin sonucu şükürler olsun ki iyi çıktı.listeye eklersen sevinirim.kendine de bebişede iyi bak.öpt.
meraba canım, dün doktora gittim, bebişim 16+5 çıktı, bugün 16+ 6t yani, doğum tarihi ise 29 kasım görünüyo. cinsiyeti büyük ihtimalle erkek dedi. Bi de 3'lü test için kan verdim.
[
Merhaba canım bilgilerim; yaş:27 sat;11/03 ilk kilo;59 son kilo;55 tahmini;kız ikili testmizde çok şükür çok iyi :)))opuyorumnanaktan
ersasu,
canım benimkide kız. buraya yazmayı unutmuşum
canım benide listeye ekleye bilirmisin yaş:24 sat;10/03 kilo;53 tahmini;erkek allah kısmet ederse aralık 15 :ecrin_bebek:
Merhaba, hoşgeldin aramıza. Güncel bilgi olarak ne yazayım canım?
yaa bugün kontrolm vardı. cinsyetini öğrenmeyi umuodum ama öğrenemedm.doktorum erkeğe daha çok benzio ama bence kız dedi:S ne kadar aydınlatıcı deil mi? şimdi bi ay daha beklemek zorundayım. bu arada ense kalınlığı yokmuş. herşey yolundaymış bebişim 7,20 cm ve tam 85 gr. 1-2gün geriden gelio ama önemli deilmiş. çok şükür