• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canım yeşil akıntı normal değil ama bakteriyel enfeksiyon gelişmiş olabilir hastayım da dedin üşütmüş olabilirsin
Kuzum baktırdım enfeksiyon yok. Kızım ı getrdm hastneye ateşlendi ben de baktırdım yok. Zaten hiiiç acı yanma agrm yok. 🥰 belirti bakmıcam zaten

Canım yeşil akıntı normal değil ama bakteriyel enfeksiyon gelişmiş olabilir hastayım da dedin üşütmüş olabilirsin
Buarada canm burda suan hamile olan biri yeşil akıntı görmus gecen yazdı. Asla belrtı aramyorum ınan ama aklıma o geldi hahaha bu hatırlama işi de kötü

Canım senin belirtilerin nelerdi?
Bende kasık ağrısı vardı rhimde ince sızı ara ara . Birde midemde yumru gibi birşey bi ara işte midem bulandı çok kötü oldum .ben adet olmaya yordum . Sonra banyo yaparken gögüs uçlarım baya dik ve acı vardı . 1 Ocak sabahı aman yapayım test dedim belli belirsiz çıktı 2 gün 3 gün silik ve 4 gün net çıktı cuma kadın doğuma gittim kese gözükmedi geç döllenme dedi . 184 çıktı beta . Bugün verdim 400 geçmiş acil doktoru iyi ilerlemiş dedi

Bende kasık ağrısı vardı rhimde ince sızı ara ara . Birde midemde yumru gibi birşey bi ara işte midem bulandı çok kötü oldum .ben adet olmaya yordum . Sonra banyo yaparken gögüs uçlarım baya dik ve acı vardı . 1 Ocak sabahı aman yapayım test dedim belli belirsiz çıktı 2 gün 3 gün silik ve 4 gün net çıktı cuma kadın doğuma gittim kese gözükmedi geç döllenme dedi . 184 çıktı beta . Bugün verdim 400 geçmiş acil doktoru iyi ilerlemiş dedi
Benimde 2 gün kala böyle çıktı çıplak gözle hayalet bir çizgi görüyorum. Memeler şiş ağrılı ve damarlı

Eklentiler

• IMG_20250105_125149_955.jpg
    IMG_20250105_125149_955.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20250105_125147_149.jpg
    IMG_20250105_125147_149.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20250105_021823_484.jpg
    IMG_20250105_021823_484.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 42
Canlar bugun eşimle birliktelikten sonra lekelenme gibi kanama geldi önceden de bi kaç kez yine böyle olmuştu doktora soyledgimde hic bsey soylmedi cuma gunu kadin doguma randevum var doktora yine sorcam ama canim skildi başina boyle bişey gelen oldumu daha önce.??

Benimde 2 gün kala böyle çıktı çıplak gözle hayalet bir çizgi görüyorum. Memeler şiş ağrılı ve damarlı
Bende öyle hayalet gibi çizgi var yoktu ama benim regl o gün veya ertesi olması gerekiyordu 2. Gün ve 3. Gün tekrar yaptım silikler belirginleşmeye başladı . Ve sonra doktora gittim

Kızlar sağ kasik bel ve bacak ağrısı var bende 10 gündür geçmiyor, afedersiniz bu günde sümüksü beyaz süt gibi akıntı geldi regle 2 gün kaldı kaset test yaptım negatif sizce neden oluyor başına gelen varmı?

Kızlar sağ kasik bel ve bacak ağrısı var bende 10 gündür geçmiyor, afedersiniz bu günde sümüksü beyaz süt gibi akıntı geldi regle 2 gün kaldı kaset test yaptım negatif sizce neden oluyor başına gelen varmı?
Canım bende de genelde sol kasık ağrısı ara ara da iki tarafta oluyor belimin orta kısmı çok ağrıyor kasık ağrım sol bacağıma vuruyor akıntımda seninki gibi. İnşallah gebeliktir bilemiyorum🙄 ama kaset test için erken. Onlar adet gecikmesinden sonra çıkıyor varsa da

O zaman ben yarın sabah yine yapayım dimi? Sen bişey görebildin mi benim testte?
Sabah ilk idrarla yap eğer düzenli biliyorsan adet tarihini bir gün veya 2 günde bekleye bilirsin . Kameradan mı nedir ben göremedim bak bu benim belirsiz hali nerde fotoğraf çekeceğimi şaşırmıştım. Ağlamaktan gözlerimde gördü hiç beklemediğim umudum yoktu yani

Eklentiler

• 1B6DE099-AE3E-4144-BD5A-EF202165F0A9.jpeg
    1B6DE099-AE3E-4144-BD5A-EF202165F0A9.jpeg
    196,3 KB · Görüntüleme: 36
Canım bende de genelde sol kasık ağrısı ara ara da iki tarafta oluyor belimin orta kısmı çok ağrıyor kasık ağrım sol bacağıma vuruyor akıntımda seninki gibi. İnşallah gebeliktir bilemiyorum🙄 ama kaset test için erken. Onlar adet gecikmesinden sonra çıkıyor varsa da
Canım ilk defa başıma bu şekil gelio iki gebelik geçirdim ikiside hüsran oldu çok istiyoruz bizde ama bu şekilde ağrım ilk defa oldu islerimi yapamaz hale geldim bel bacak ve kasik ağrısı var

Canım ilk defa başıma bu şekil gelio iki gebelik geçirdim ikiside hüsran oldu çok istiyoruz bizde ama bu şekilde ağrım ilk defa oldu islerimi yapamaz hale geldim bel bacak ve kasik ağrısı var
Anladım canım geçmiş olsun çok üzüldüm🥺 her gebelik farklı oluyormuş öyle söylüyorlar aynı belirtileri arama zaten. Ben hiç yaşamadım bizde çok istiyoruz bende de bunlar ve bunların dışında belirti olunca gebeyim gibi hissediyorum şuan bende de hiç olmazdı bu belirtiler

Anladım canım geçmiş olsun çok üzüldüm🥺 her gebelik farklı oluyormuş öyle söylüyorlar aynı belirtileri arama zaten. Ben hiç yaşamadım bizde çok istiyoruz bende de bunlar ve bunların dışında belirti olunca gebeyim gibi hissediyorum şuan bende de hiç olmazdı bu belirtiler
Ay inşallah ikimizde hamileyizdir bu ay güzel haber alırız benim bata 2 gün var senin kaç gün var canım yakınsa beraber test yapalım

Sabah ilk idrarla yap eğer düzenli biliyorsan adet tarihini bir gün veya 2 günde bekleye bilirsin . Kameradan mı nedir ben göremedim bak bu benim belirsiz hali nerde fotoğraf çekeceğimi şaşırmıştım. Ağlamaktan gözlerimde gördü hiç beklemediğim umudum yoktu yani
Ayy maşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın İnşallah. Bana da umut oldunuz benimde dediğiniz gibi göğüs uçlarım şiş ve büyüdü ayrıca ağrı var diğer beltiler harici bu göğüs hassaiyeti değişikliği kafamı kurcalıyordu. Testlerinizi görünce çok mutlu oldum🥰🌸

Back