- 2 Aralık 2024
- 1.094
- 442
- 38
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #9.001
Ama o olmasa da tutuncagı varsa tutunur Hezaman ona baglamamak gerekir. Öyle olsaydı drlar şart kooşardı folıkasit gb. Havuc tutunmaya cok yardımcı o yeterli şuanlık banaAdet söktürücü özelliği yok olsaydı test pozitif olduğunda vermezdi sonuçta. Bırakınca sökülüyor adet gormon düştüğü için. Yalancı düşük gibi bişey oluyor sanırım. Ay ben galiba başlıcam ya içmeye. Yine olur da tutunmazsa artık kimse tutamaz beni ağlamaktan
Ay şimdi benim uzun zamandır lekelenme var adet başlamıyor bir türlü folikül kist olmuş acaba alıp kullansam mı patlıycam çünkü artıkEvet ama napayım son çarem kaldı eğer normal söktürücü kullansaydım acaba var mıydı diye kendimi yerdim
Ben merak ettim benm çatlama 3 gun oldu 5. Gun geç mi olur mesela ıcmek ıstesemSağlık ocağında yazdırabilirsiniz daha uyguna geliyor recetesiz 400 fiyatı bak ilacın kullanma talimatını atayım oku canım
Canm bende bilmiyorum pazartesi giderim anca hafta sonu girdi arayaBu ayda gecikme olursa aliyim bende reçetesiz satiliyormu fiyati ne kadr canim
Okudum kuzum bi soruym doktora gidince tesekkr ederimSağlık ocağında yazdırabilirsiniz daha uyguna geliyor recetesiz 400 fiyatı bak ilacın kullanma talimatını atayım oku canım
Ben tüp mideliyim 1 bardağı 3 4 kerede içmem gerek o zaman da unutuyorumAma o olmasa da tutuncagı varsa tutunur Hezaman ona baglamamak gerekir. Öyle olsaydı drlar şart kooşardı folıkasit gb. Havuc tutunmaya cok yardımcı o yeterli şuanlık bana
Doğalhergun 2 havuc suyu ıcıyorum sıkıp
Ben de yarın kendi şehrimdeki Dr ma msjla soracagk gerek var mı diye. Bence tesadüf oluyor riskli gebelkte eyvallah verılır ama gebelık var mı bılmeden içilenler tesadüf olabilirOkudum kuzum bi soruym doktora gidince tesekkr ederim
Yarın döner konuştum bu hafta gitmeyecek yumurtlamadan sonra istediği yere gitsin mdndnSon temizlenme o benmde 7. Günde lekem gelir son olrak biter sonra eşin nezman dönecek belli mi
Adete 10 gun kala hergün bir tane toplamda 10 tane içiliyor canım 4 gun içinde regl olmazsa test yapıyoruzBen merak ettim benm çatlama 3 gun oldu 5. Gun geç mi olur mesela ıcmek ıstesem
Canım o konuda bir bilgim yok bende folikül kist diye süşünüp gitmiştim ama bir şey çıkmadjAy şimdi benim uzun zamandır lekelenme var adet başlamıyor bir türlü folikül kist olmuş acaba alıp kullansam mı patlıycam çünkü artık
Hee benm 11 gün var yazdırılmaz ozman yaa ptesı 9 kalacak. Merk ettm Dr gereklı derse yazdrablrm de gerk yok derse almam yaAdete 10 gun kala hergün bir tane toplamda 10 tane içiliyor canım 4 gun içinde regl olmazsa test yapıyoruz
Canım ballı süt iç birde serum fizyolojik uygula burnuna çocuklara yapılandan ayagını sıcak tut gerekirse 2 corap giy ve bol c vitaminiKızlar kayınpederim hastaydı 4-5 gündür benim de burnum tıkanmaya başladı arada üşüme geliyor biliyorum parol içilebiliyor ama böyle oluşma evrelerinde parol dahi içmek istemiyorum bana akıl verin ne olur Çok halsizim Bir de yarın gezmeye gidecektik hep birlikte tarihi yerlere
Bu dediğin hangi ilaç için ???Adete 10 gun kala hergün bir tane toplamda 10 tane içiliyor canım 4 gun içinde regl olmazsa test yapıyoruz
Tabi sor canm doktorunada bunu adet agrısı için bile içiyorlar kötü hiçbir etkisi yok yani oyuzden rahat kullanmıştım ben kullanma talimatını okumak istersen bırakıyorumHee benm 11 gün var yazdırılmaz ozman yaa ptesı 9 kalacak. Merk ettm Dr gereklı derse yazdrablrm de gerk yok derse almam ya
Duphaston içinBu dediğin hangi ilaç için ???
Portakal sıktı eşim maaileyiz malum şuanCanım ballı süt iç birde serum fizyolojik uygula burnuna çocuklara yapılandan ayagını sıcak tut gerekirse 2 corap giy ve bol c vitamini
Teşekkürler kuzum okuyayımTabi sor canm doktorunada bunu adet agrısı için bile içiyorlar kötü hiçbir etkisi yok yani oyuzden rahat kullanmıştım ben kullanma talimatını okumak istersen bırakıyorum
Progestanla aynı mı acaba. Ben de mi öyle kullanmalıyım ?Duphaston için
Oh iyi bari yakalamışken bırakma iyi degerlendirYarın döner konuştum bu hafta gitmeyecek yumurtlamadan sonra istediği yere gitsin mdndn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?