- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #8.981
Progestan destekliyor cnm kullan ozman tekrar sen bebegin tutnması içinBenim de ilk gebeliğim 2271 betaya rağmen kese gözükmemişti. Ertesi ay tekrar pozitif gördüm doktor hemen progestan başlattı ama o beta 6.83 çıktı 2 gün sonra 3.84 düştü. Döllenme oluyor da gerisi gelmiyor sanki. Yumurtlama günlerini değerlendirdik üst üste 3 gün. Çift taraflı toplu iğne ucu şeklinde batmalarım var yumurtladığımı düşünüyorum. ovülasyon testi kullanmıyorum takvim kullanıyorum ama akıntılarım ve takvim uyumlu. Acaba bu akşamdan başlasam mı riske atmadan ?
Senin diğer döngün ne zaman başlıyor ?Öyle işte inşallah bu ay güzel haberler alırız
Bugün regliö bitti 27 ocak regl vaktimSenin diğer döngün ne zaman başlıyor ?
Varsa yardım eder yoksa kullanmayı bırakınca dökülür zaten. Yoksa kendi kendimi yerim pozitif çıkar da tekrar tutunmazsa keşke içseydim diyeProgestan destekliyor cnm kullan ozman tekrar sen bebegin tutnması için
İnşallah şubat senin ayın olurBugün regliö bitti 27 ocak regl vaktim
Sağlık ocağında yazdırabilirsiniz daha uyguna geliyor recetesiz 400 fiyatı bak ilacın kullanma talimatını atayım oku canımBu ayda gecikme olursa aliyim bende reçetesiz satiliyormu fiyati ne kadr canim
İnşallahhh eşiminde doğum günü inşallah olurİnşallah şubat senin ayın olur
Evacım sen regl oldun mıSağlık ocağında yazdırabilirsiniz daha uyguna geliyor recetesiz 400 fiyatı bak ilacın kullanma talimatını atayım oku canım
Aynıyız seninle benimde 26 27 Ocak gösteriyorBugün regliö bitti 27 ocak regl vaktim
İnşallah şubat senin ayın olur
Kız şubat diye okumuşum ya. İnşallah bu döngünde pozitif görürsünBugün regliö bitti 27 ocak regl vaktim
Hadi bakalım vira bismillahAynıyız seninle benimde 26 27 Ocak gösteriyor
Ben de şey düşündüm reglden sonra ki 10 gün test yapatım o da şubata denk geliyor o uüzden öyle dedin sandım fnfnnfKız şubat diye okumuşum ya. İnşallah bu döngünde pozitif görürsün
Evet canım çatlamanin 15.gününde oldum 5. Güne döndüm Pazar günü bitiyor 6 gün süryorEvacım sen regl oldun mı
Benim bitti bugün sadece bir damla lekelenmem olduEvet canım çatlamanin 15.gününde oldum 5. Güne döndüm Pazar günü bitiyor 6 gün süryor
Ben gitmiştim her şey normal demişti. Geri çekilme yönteminde yillardir hiç kaza yaşamamış olduğum için şüphelendim, eşim de gidecek simdi
Yok döngün şubatta sandım direkBen de şey düşündüm reglden sonra ki 10 gün test yapatım o da şubata denk geliyor o uüzden öyle dedin sandım fnfnnf
Aynen canım bu ayda kullan innsallah sonucuda güzel haber olurVarsa yardım eder yoksa kullanmayı bırakınca dökülür zaten. Yoksa kendi kendimi yerim pozitif çıkar da tekrar tutunmazsa keşke içseydim diye
Son temizlenme o benmde 7. Günde lekem gelir son olrak biter sonra eşin nezman dönecek belli miBenim bitti bugün sadece bir damla lekelenmem oldu
Bende 7 yıldır geri çekilme ile korundum hiç kaza yada adetimde gecikme yaşamadım şimdi 2 aydır korunmuyoruz ne sorun oluyormuş acaba dikkatimi çektiMerhaba, bende çok uzun zamandır geri çekilme yöntemini kullandım ve hiç kaza yaşamadım çevremde çoğu kişi bu yöntemle hamile kalınca bende bir sorun mu var diye düşünmedim değil.İnşallah bu ay hepimiz hayırlı ve kolay bir şekilde hamiş kalabiliriz
Aminn hepimizinnnAynen canım bu ayda kullan innsallah sonucuda güzel haber olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?