- 2 Aralık 2024
- 1.060
- 423
- 38
- Konu Sahibi denizadamasal
-
- #8.041
Evet canım en mantıklısıda bu şekilde ilerlemek yarın kandil Rabbim gönlündeki nasip etsin inşallah kucağınaÖyle yapıcam canm zaten pik görmenin tek faydası regl gününü bilmek bende sizin gibi düşünüyorum dünün üzerine 14 gün sayicam ama en azından pik göremediğim için bı hafta on gün daha günaşırı ilişkiye devam edicem
Yaaa canm Allah razı olsun amin inşallah tüm isteyenlere yanında da banaEvet canım en mantıklısıda bu şekilde ilerlemek yarın kandil Rabbim gönlündeki nasip etsin inşallah kucağınabebiş haberini alalım inşallah hayırlısı ile
Az önce namazlarımda bütün hepinizi dua ettim Allah'ım bütün tapuya gebelik haberi var amin gerçekten kızlar kandilimiz mübarek olsunYaaa canm Allah razı olsun amin inşallah tüm isteyenlere yanında da bana
Ooo süper güzel enerji vermişin güzel devam böyle benimde aklımdaydı 12 üzüm ama unuttum ya olsun pasta üfledik dilek tuttuk avutma şeklim kendimiOnu ben de düşündüm de bilmiyorum ya. Tüm tuşlara basıyorum galibainşallah 2025 hepimize uğur getirsin. Bu arada dün 12 üzüm olayını yaptım. Bu sabah çok saçma yerlerden para yağdı resmen. Küçük miktarlar ama alakasız yerlerden ve hepsi 1 günde. Belki 2025 bana uğurlu gelecektir diye düşünmek istiyorum
Sende de allah razı olsun canım benim amin amin mübarek günde Rabbim dualarımız kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınYaaa canm Allah razı olsun amin inşallah tüm isteyenlere yanında da bana
Kızlar size bi soru 14 günü pikten mi çatlamadanmı sayacağızYaaa umarım ovulasyon a denk gelmezsinz
Catlamadan canmKızlar size bi soru 14 günü pikten mi çatlamadanmı sayacağız
Mesela 1ince catladı ya 15i adet..Kızlar size bi soru 14 günü pikten mi çatlamadanmı sayacağız
Ne zorluklarla bebek deniyoruz yaSizinki daha skintiymiş canim Allahtan ben calismiyorm çalişsam bizde oyle olurdukevde oldugum halde adamin yuzunu bi yemek yerken göruyorum
Ayy kiz test varsa yap emin olmak icin yoksa benim gbi muallakta kalirsinKızlar yine acil soru. Bugün silikleşti ya biraz yani şu anda sbahtan daha berbattt gögus ucumm sütyene degemıyor. Acaba asıl şimdi mi çatladı dün gece ucu başladı ama şu an Nirvana tekrar test yapmama gerek yok değil mi ya bellkü yani çatlamıştır yıllardır ucundan anlıyorum ya tribe girdim yarın akşam ve diğer akşam için yarın akşam yapacağım diğer akşam da mı yapsam diye
Aynı gibiyiz 28 pik 29 çatladı hadi bakalım Allah bu ay gönlümüzdeki bebek hasretini nasip etsin hepimizin27 Aralık pik 29 çatladı
İlk gunden hamile kalana ödül vermek lazim nasil bi tutturmadir anam bacim kadir gecesimi dogdunNe zorluklarla bebek deniyoruz yamillet nasıl yanlışlıkla hamile kalıyor hayret
kuzum çatlamanın ağrısı da olabilir çatlama devam da ediyor olabilir test yap bi bak bakalım değerlendir sen yine de garanti işKızlar yine acil soru. Bugün silikleşti ya biraz yani şu anda sbahtan daha berbattt gögus ucumm sütyene degemıyor. Acaba asıl şimdi mi çatladı dün gece ucu başladı ama şu an Nirvana tekrar test yapmama gerek yok değil mi ya bellkü yani çatlamıştır yıllardır ucundan anlıyorum ya tribe girdim yarın akşam ve diğer akşam için yarın akşam yapacağım diğer akşam da mı yapsam diye
Hepinizin kandili mubarek olsun kizlar birbirimize dua edelimAz önce namazlarımda bütün hepinizi dua ettim Allah'ım bütün tapuya gebelik haberi var amin gerçekten kızlar kandilimiz mübarek olsun
Canim gebelik düşünen herkesin kullanmasi gerekiyor folic asid. Bende yenilerini siparis ettim kullancam bakalim. Genelde dr yazmiyor ucretli öneriyor. Nadiren yazdiklari oluyor o da kan sonucunda düşük cikarsa yaziyorlarKizlar bu arada folik asit kullaniyormusunuz
Kadin doguma gttigimde istesem yazarmi szce
Him soylesem en azndan kan testinde dusukmu diye bakar herldeCanim gebelik düşünen herkesin kullanmasi gerekiyor folic asid. Bende yenilerini siparis ettim kullancam bakalim. Genelde dr yazmiyor ucretli öneriyor. Nadiren yazdiklari oluyor o da kan sonucunda düşük cikarsa yaziyorlar
Kuzum var test de meme ucundan emınm yuzde 99 benm 6 yıldırmeme ucu catladım ben diye bagırır. Sadece test ile bağdaşma saatını merk etmstm. Yapmıcam ya kalsn 2 tane gerekirse ocakta yaparm. Meme ucuna artı 14 eklerim hepAyy kiz test varsa yap emin olmak icin yoksa benim gbi muallakta kalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?