• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

1 yıldır testlerde flaşla çizgi arayıp her gördüğümde de hamile çıktığımdan uzmanlaştım gibi hissediyorum bu konularda :D 1. fotoda göremedim ama 2. fotoda baya silik ince bir çizgi var ilk 5 dk içinde çıktıysa olabilir gibi ya inşallah vardır acilden kan mı versen ben de merak ettiim
Peki sende de bu kadar silik çizgi çıktı mı? Sonuç ne oldu anlatır mısın?

Kuzum benim yaşım 41 doktor hep doğal yoldan olmaz tüp bebek dedi 😥 ondan acaba ben mi görmek istiyorum diyorum. Ama vücudum da değişikler var göğüslerim dolgun ağrılı böyle olmazdı hiç. Dün 2 kere nohut kadar kahverengi leke geldi durdu. Bir yandan da bu test 6 gün öncesini tespit ediyormuş olsa daha net çıkardı diyorum erken gebelik testi çünkü
belki geç döllenmedir ondan çok siliktir adet gecikmesinde bile bir kaç gün sonra öğreniyor bazıları, tabi yoksa da umutlandırmak istemem ama 2. fotoda bişeyler gördüm sanki ben ya kuruma çizgisi değilse :KK200: :KK200:

Peki sende de bu kadar silik çizgi çıktı mı? Sonuç ne oldu anlatır mısın?
çok çok silikti hatta eşim psikolojik çizgi görüyorsun bence falan demişti ertesi gün kan verdiğimde hcg 50 çıkmıştı ama kimyasal gebelik oldu sonra. Ondan önce yine çok silikti boş gebelik olmuştu. Kimyasaldan sonra da yine çok silik bir çizgiyle dış gebeliğimi öğrendim :)

çok çok silikti hatta eşim psikolojik çizgi görüyorsun bence falan demişti ertesi gün kan verdiğimde hcg 50 çıkmıştı ama kimyasal gebelik oldu sonra. Ondan önce yine çok silikti boş gebelik olmuştu. Kimyasaldan sonra da yine çok silik bir çizgiyle dış gebeliğimi öğrendim :)
Çok üzüldüm canım😪 Rabbim tez zamanda kucağını sağlıklı hayırlı evlatla doldursun inşallahhhhh
Peki benim ki kadar zor görünen bir çizgi miydi?
Test alayım mı ben şimdi gidip sence?

Çok üzüldüm canım😪 Rabbim tez zamanda kucağını sağlıklı hayırlı evlatla doldursun inşallahhhhh
Peki benim ki kadar zor görünen bir çizgi miydi?
Test alayım mı ben şimdi gidip sence?
amin çok teşekkür ederim hepimizin inşallah :) baya zor görünüyordu hatta ben ilk negatif diye çöpe atmıştım camın önünde güneş vurunca görebiliyordum sadece inşallah senin de öyledir yani fotodakini yanlış görmüyorumdur boş yere umutlandırmıyorumdur inşallah ya yarın sabah ilk idrarla çok daha net sonuç verir yarına kadar sabredebilirsen daha net öğrenebilirsin bence :KK200:

Kızlar başından beri okudum bütün yazılanları kimi yerde kahkaha attım kimi yerde gözlerim dolu dolu oldu. Bende adrt düzensizliğim için 3 aylık duphastona başladım 2 ay kullandım gebelik düşündüğüm için doktorum korunmasız ilişkiye de girmemi söyledi adetim bittikten bir hafta sonra başlayıp 10 gün kullanıyorum. Bu ay yumurtlama günümden sonra özellikle sol kasığımda ve bazende iki tarafta iğne batması biçak saplanması gibi ağrılar belimin orta kısmında ağrı af edersiniz ilk defa gaz ve en çok kafamı karıştıran göğüs hassasiyeti göğüs uçlarım acıyor büyümüş ve sanırım renginde de koyulaşma var benim adette de yumurtlamada da göğüs ağrım ve değişim olmaz. Bazen beyaz losyon şeklinde bazende sarımsı akıntım oluyor. Midemde tuhaf anlatamıyorum. Adetim düzensiz geçen ay aralık 13de oldum bu ay da düzenli olursa 10 11 gibi olurum sanırım. Yarın yani ayın 6sı doktor randevum var kanda çıkar mı acaba daha erken mi ?
canım bazen psikolojik olarak belirtiler de yaşanabiliyor ama bahsettiğin belirtilerin hepsi de gebelikte yaşanan belirtiler eğer döllenme gerçekleştiyse ondan dolayı da bunları yaşıyor olabilirsin adete 4 gün kala belki çıkmayabilir veya çok düşük çıkar en sağlıklısı gecikmeyi beklemek

amin çok teşekkür ederim hepimizin inşallah :) baya zor görünüyordu hatta ben ilk negatif diye çöpe atmıştım camın önünde güneş vurunca görebiliyordum sadece inşallah senin de öyledir yani fotodakini yanlış görmüyorumdur boş yere umutlandırmıyorumdur inşallah ya yarın sabah ilk idrarla çok daha net sonuç verir yarına kadar sabredebilirsen daha net öğrenebilirsin bence :KK200:
Yok canım teşekkür ederim umut oluyorsun boş yere neden ümitlendiresin ki😇 tamam ben şimdi test almaya gideyim birkaç tane 😂

canım bazen psikolojik olarak belirtiler de yaşanabiliyor ama bahsettiğin belirtilerin hepsi de gebelikte yaşanan belirtiler eğer döllenme gerçekleştiyse ondan dolayı da bunları yaşıyor olabilirsin adete 4 gün kala belki çıkmayabilir veya çok düşük çıkar en sağlıklısı gecikmeyi beklemek
Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Bende diyorum çok takma psikolojiktir belki diye ama bir taraftan da psikolojik olarak da göğüslerim bu denli değişmez ve ağrımaz herhalde ya diyorum :) randevuyu çok önceden almıştım aslında yoksa gecikmeyi beklerim ama hazır gitmişken varsa çıkar mı diye de düşünmeden edemiyorum🥺

Merhaba kızlar benimde bir tane çocuğum var ve 2.ci bir cocuk çok istiyorum.. inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız.Reglime 10 gün var. O zamana kadar test yapmadan beklemek istiyorum. Arkadaşım erken gebelik testini 6 gün önce yaptı negatif çıktı son 2 gün kala kaset test yaptı pozitif çıktı.

Kızlar benimde bugün bat günü hiç olacak gibi belirtim yok 😅 , dün açık pembe az bi kanamam oldu ve baş ağrım vardı , 2 gün önce kaset testim negatifti çıkardı değil mi yerleşme kanaması olsa ? İnsan bi umut düşünüyorda 😅😅

Back
X