• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bende çok erken öğrendim 🙈 doktorum kan aldı Cuma çıkacak sonuçlar ultrasonda görünmedi zaten görünmesini beklemiyorduk dedi 4+4’te. Kötü bir şey olması çok az rastladığım durum şiddetli ağrın olursa acile git ama olmayacak sakin ol dedi sadece. Folik asitimi değiştirdi, bu süreçte ilişkiye girmeyin gelince konuşuruz dedi. Cuma arayacak beni kan sonuçları için 😅 ben de korkuluyum ama mutluyum 🙈
Çok sevindim hayırlı olsun seninde cidden böyle yorumlar okuyunca çok mutlu oluyorum bu süreçte biraz sakin olmamız gerek sanırım inşallah bebişler bize tutunur ☺️☺️🥰

Kızlar bat 7 Ocak gözüküyor takvime göre yumurtlama geçti ama vücut ısım hâlâ yükselmedi. Döngümün 25.günü ama yumurtlamaya dair belirti ısı hiçbir şey yok. Ya gerçekten baya geç yumurtlayacağım ya da bu ay hiç yumurtlamayacağım. Iyice kafam karıştı moralim bozuldu. 😔
1000136163.jpg

Mecbur öyle olacak gibi iki gün araya tekabül ediyor zaten ama temennim yarın gece falan çatlaması Perşembe akşamına da sağ salim yaşasın yumurtacık 😍 meme ucumda hassasiyet hissediyorum hemen çatladığı an bakalım testle pekişecek mi o yüzden bir gece bir de yarın bakayım ben en iyisi peki gece su falan içmeden yatıp uyanıp gece sularında Test yapsam olmaz mı
Canm uykudan uyandığın ve ilişkiden sonraki idrarla olmuyor diye biliyorum belli bı saate alarm kur istersen kalk geceden beklemiş idrarını yap sonra tekrar uyu bir buçuk iki saat sonra yap ovülasyon testini

Ya bende de meme hassasiyeti oldu mide bulantısı kasık ağrısı ve dün de rahmim ince ince sızladı . Normalde adet olunca karnım şişecer bacaklarım ağrır bir hafta öncesinden belim ağrır bu böyle şeyler olamadı . Test yapacaktım paketi açtım aman boşver diye geri bıraktım . Adet bugün yarın olması gerek benim düzenli de hayırlısı artık
Ayy hadi inşallah güzel haberler ver canım😇 ne zaman yapacaksın testi?

Kızlarr sizce pozitif mi yoksa kuruma çizgisi mi? 5-6 dk da bu hali aldı. :KK15: testi öylesine yaptım çünkü daha çok erken.
Sat 5 aralık, yumurtlama 22 aralık (benim döngülerim biraz uzun), bat da 5-6 ocak

Eklentiler

• IMG_5285.jpeg
    IMG_5285.jpeg
    71,5 KB · Görüntüleme: 53
Mecbur öyle olacak gibi iki gün araya tekabül ediyor zaten ama temennim yarın gece falan çatlaması Perşembe akşamına da sağ salim yaşasın yumurtacık 😍 meme ucumda hassasiyet hissediyorum hemen çatladığı an bakalım testle pekişecek mi o yüzden bir gece bir de yarın bakayım ben en iyisi peki gece su falan içmeden yatıp uyanıp gece sularında Test yapsam olmaz mı
Canm sende benimkine bakarmisin her an pik olucak gibi?

Eklentiler

• 1000059484.jpg
    1000059484.jpg
    246,5 KB · Görüntüleme: 50
Çok sevindim hayırlı olsun seninde cidden böyle yorumlar okuyunca çok mutlu oluyorum bu süreçte biraz sakin olmamız gerek sanırım inşallah bebişler bize tutunur ☺️☺️🥰

İnsallah 😎 bana internetten bir şeyler bakmamı yasakladı çünkü ben ağrım oldu nette böyle yazıyor dedim 😂
Nete bakmadığımdan beri ağrım 0 psikolojik olarak kendimi dinliyorum yoksa sanırım, burayada azıcık bakıp çıkıyorum detaylı okumadan 😂😂😂😂

Canm uykudan uyandığın ve ilişkiden sonraki idrarla olmuyor diye biliyorum belli bı saate alarm kur istersen kalk geceden beklemiş idrarını yap sonra tekrar uyu bir buçuk iki saat sonra yap ovülasyon testini
2gündüe öyle yapıyorum ben sabah 6da yapıp sonra uyanınca yapıyorum bekleyıp 9.5, 10 gigi. canım 2 gundur de dogru sonuc verdi yani piki bile gördüm😌. Ama mesela 10bucktq uyandım bugun dogru sonucu verdiği bence uykuyla alakalı degıldır cok. 6da yaptım ya cunku. Keske gece olsaydı yaa eşim 8de gidecek okula tüm gün, gece yok🥺

2gündüe öyle yapıyorum ben sabah 6da yapıp sonra uyanınca yapıyorum bekleyıp 9.5, 10 gigi. canım 2 gundur de dogru sonuc verdi yani piki bile gördüm😌. Ama mesela 10bucktq uyandım bugun dogru sonucu verdiği bence uykuyla alakalı degıldır cok. 6da yaptım ya cunku. Keske gece olsaydı yaa eşim 8de gidecek okula tüm gün, gece yok🥺
4 5 saatlik idrarla yapmayın diyolar canm genelde ona dikkat ediyosan sıkıntı yok tabi canını sıkma bu gece değerlendir testi ilişkiden önce tekrarla belki çatlar yoksa da yarın test yap diğer gün gece tekrar ilişki olsun canm kalbini ferah tut inşallah nasip olur 🥰🫶🥰🫶

Bence de yakın gibi. Benim de dün böyleydi. Belki senin de yrın pik olur agrın sızın ne durumda?
Bacaklarıma ağrı vuruyo belime arada bı sancı giriyo regl sancısı gibi gece 12 1 gibi tekrar test yapıcam pik mi değil mi diye dün gece ilişkiye girdik bugün gece pik olursa yine mi girmem gerekiyo ?

Canm eşin ogretmense eğer nasıl gece yok ki anlamadım

Back
X