• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

denizadamasal

Üye
Kayıtlı Üye

Merhaba sevgili Aralık- Ocak ayı anne adayları🌸 dilerim bu topik hepimize şans getirir🌸

Sat ve Bat tarihlerinizi yazarak tabloya eklenme taleplerinizi beni etiketleyerek yapabilirsiniz. Şimdiden hepiniz hoş geldiniz🌸🌸

Üye AdıSon Adet Tarihi Beklenen Adet TarihiSonuç
Turunc chemist Turunc chemist 2 Kasım3 Aralık➕
D dlaraoz 8 Kasım6 Aralık➕
slaslasla slaslasla 7 Kasım7 Aralık➕
W wKubra 10 Kasım8 Aralık➕
..AhSeN.. ..AhSeN.. 14 Kasım9 Aralık➕
I incim1 9 Kasım11 Aralık
G gullinhan 13 Kasım11 Aralık➕
O okyanusunkalbi34 13 Kasım15 Aralık➕
zeyyy123 zeyyy123 17 Kasım15 Aralık➕
burciby burciby 16 Kasım16 Aralık➕
S sevgi232 16 Kasım17 Aralık
D dehrizz2 20 Kasım18 Aralık
R Rabiacaa 29 Kasım20 Aralık➕
G gixmooo10 27 Kasım22 Aralık➕
F ftkz 26 Kasım22 Aralık
C cerenaylcn 16 Kasım24 Aralık
Bahar esinti Bahar esinti 26 Kasım24 Aralık
soGuk nevale soGuk nevale 22 Kasım25 Aralık
K kadirbey19 27 Kasım25 Aralık➕
M Middleton 27 Kasım25 Aralık
D deniz101000 26 Kasım26 Aralık
G gokce1111 29 Kasım27Aralık
M Mauvee 28 Kasım28 Aralık
D dicle1 29 Kasım28 Aralık
K keug0 29 Kasım28 Aralık
Sweetbird Sweetbird 28 Kasım27 Aralık
topraktonlari topraktonlari 4 Aralık28 Aralık➕
Pamlok Pamlok 1 Aralık29 Aralık
D Dides0 1 Aralık29 Aralık
O Ozerrrr 1 Aralık29 Aralık
P prensesannesii 2 Aralık30 Aralık
fufucum fufucum 4 Aralık30 Aralık
meridalucky meridalucky 18 Kasım8 Ocak
E eva0108 4 Aralık31 Aralık
beyazmanolya66 beyazmanolya66 3 Aralık31 Aralık
Lioo Lioo 29 Kasım31 Aralık
kelebek922 kelebek922 30 Kasım31 Aralık
A Altin92 2 Aralık31 Aralık
aydakubra aydakubra 28 Kasım1 Ocak
Layylaylomm Layylaylomm 4 Aralık1 Ocak
Eneaciz Eneaciz 19 Aralık1 Ocak
F freewoman1 2 Aralık1 Ocak
D denizadamasal 5 Aralık2 Ocak
M malika001 5 Aralık2 Ocak
S senon 30 Kasım3 Ocak
rozatulip rozatulip 2 Aralık3 Ocak
madamma madamma 3 Aralık3 Ocak
sutlac7 sutlac7 4 Aralık4 Ocak
ahsennayaz ahsennayaz 6 Aralık4 Ocak
L ltfye63 7 Aralık4 Ocak
ozgeanne ozgeanne 3 Aralık5 Ocak
S Sunsun9 3 Aralık5 Ocak
derindenizmavisi derindenizmavisi 5 Aralık5 Ocak
Mystika Mystika 8 Aralık5 Ocak
C cetty 8 Aralık5 Ocak
B balimss 9 Aralık5 Ocak
loveinnovember loveinnovember 13 Ocak5 Ocak
mmatmazellll mmatmazellll 6 Aralık6 Ocak
pinkflowers1 pinkflowers1 9 Aralık6 Ocak
makaleyaz makaleyaz 14 Aralık6 Ocak
Tmd2020 Tmd2020 7 Aralık7 Ocak
LunaLovegoodd LunaLovegoodd 6 Aralık7 Ocak
aycnnderin aycnnderin 9 Aralık8 Ocak
Meowster Meowster 5 Aralık9 Ocak
C cicek4040 10 Aralık9 Ocak
P papatyamm13 13 Aralık10 Ocak
Daydi Daydi 17 Aralık10 Ocak
G Goodnews 17 Aralık10 Ocak
merveett merveett 19 Aralık12 Ocak
asiliris asiliris 13 Aralık14 Ocak
A angelogretmen 15 Aralık15 Ocak
irem142 irem142 18 Aralık16 Ocak
S Selma3533 21 Aralık17 Ocak
Lucky_16 Lucky_16 22 Aralık19 Ocak
Mevsimm34 Mevsimm34 16 Aralık20 Ocak
S sea9 26 Aralık22 Ocak
uuullku uuullku 24 Aralık23 Ocak
MaviRuya7 MaviRuya7 24 Aralık24 Ocak
S sla44 25 Aralık24 Ocak
Freyja93 Freyja93 27 Aralık28 Ocak

Son düzenleme:
Herkese selam 👋🏼 Umarım herkes gönlündekine kavuşur 🙏🏼 Kızlar size bir sorum var. Bat 7 Aralık benim. 27-28 günde bir düzenli adet oluyorum. Kasımda tüm yumurtlama günlerini değerlendirdik ve bu sabah regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı direk negatif 😔 sizce testi tekrarlayım mı yoksa artık 7 aralığı mı bekleyim? Çok istemiştim bu ay negatif görünce çok üzüldüm 😔😔 acaba hala umut var mıdır ne dersiniz…

herkese merhaba 👋 sat 25 kasım bu ay reglin 4.günü letu kullanmaya başladım 5 gün kullanıp bıraktım bugün reglin 9. günü .. cumartesi kontrole gidicem umarım bu ay güzel haberi alırım 🤲 ve isteyen hakeden herkes hayırlısıyla 🤲🤲

Herkese selam 👋🏼 Umarım herkes gönlündekine kavuşur 🙏🏼 Kızlar size bir sorum var. Bat 7 Aralık benim. 27-28 günde bir düzenli adet oluyorum. Kasımda tüm yumurtlama günlerini değerlendirdik ve bu sabah regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı direk negatif 😔 sizce testi tekrarlayım mı yoksa artık 7 aralığı mı bekleyim? Çok istemiştim bu ay negatif görünce çok üzüldüm 😔😔 acaba hala umut var mıdır ne dersiniz…
Merhaba. Sizinle aynıyız. Benim de bat 7 aralık ☺️ Regle en az iki gün kala tekrarlayın testi. Ben o güne gelene kadar ki testleri ciddiye almadım. İlk gebeliğimde 3 gün kala var mı yok mu diye kafayı yedirten çok soluk çizgi çıkmıştı, 2 gün kala da biraz daha net çıkmıştı testte.

Bence bekleyin isterseniz benim de negatifti ve adet lekelenmem başladı

Merhaba. Sizinle aynıyız. Benim de bat 7 aralık ☺️ Regle en az iki gün kala tekrarlayın testi. Ben o güne gelene kadar ki testleri ciddiye almadım. İlk gebeliğimde 3 gün kala var mı yok mu diye kafayı yedirten çok soluk çizgi çıkmıştı, 2 gün kala da biraz daha net çıkmıştı testte.
Ben de hiç silik bile çıkmadı valla bu sabah o kadar mutsuz başladım ki güne size anlatamam 😌 2 gün daha bekleyim o zaman yine bir test yaparım artık yoksa da napalım hayırlısı hakkımızda 😌 İnşallah sizlerden güzel haberler alırız 🙏🏼😇

Merhaba kızlar bende bir yıldır evliyim testlerimizi yaptık bi sorun çıkmadı bu ay rahim filmi çekildim devlette sonucumu göstermeye gideceğim haftaya pazartesiye sonraki işlemleri biliyormusunuz ne yapıyorlar yumurta takibimi sat 17 kasım bat 15 Aralık yumurtlamada hala piki göremedim ya kaçırdım 30 Kasım yanı 13 gün başladım geçmi kaldım dersiniz veya rahim filminden dolayı geç mi olurum antibiyotik kullanımı olduya

Ben de hiç silik bile çıkmadı valla bu sabah o kadar mutsuz başladım ki güne size anlatamam 😌 2 gün daha bekleyim o zaman yine bir test yaparım artık yoksa da napalım hayırlısı hakkımızda 😌 İnşallah sizlerden güzel haberler alırız 🙏🏼😇
Bence bekleyin. Varsa net çıkacaktır. 4 gün kala bende de çıkmamıştı çünkü❤️☺️

Amin🥰bende yerimi alayim Ekim'de denedik olmadi Kasım'da denedik herhalde oda olmadı 🤷 7 Aralık günü regl günüm belli olur ama içimdeki hiç olmadı diyo darısı inşallah bundan sonrasına 😍
Diğer topikten hatırlıyorum burası hepimiz için tertemiz yepyeni şanslı bir topik olsun istedim. Diğer topiğin enerjisi çok iyi ve yüksekti umarım bizim de öyle olur🙏🏻 liste nasıl yapılıyor bilmiyorum ama güzel olurdu

Diğer topikten hatırlıyorum burası hepimiz için tertemiz yepyeni şanslı bir topik olsun istedim. Diğer topiğin enerjisi çok iyi ve yüksekti umarım bizim de öyle olur🙏🏻 liste nasıl yapılıyor bilmiyorum ama güzel olurdu
Ya hatırlıyor musun 🫢😍amin amin bende bilmiyorum listeyi listesiz olsun burasıda 🥰 yazarız olanı biteni🥳güzel haberler alırız herkesten amin ❤️

Merhaba. Benim regl günü 7 aralık. Beklemedeyim ☺️ Nasip olursa 2. Çocuk olacak ❤️
Benimde 7 Aralık kizlar durumlar nedir ☺️benim olmadı sanırım

Back
X