• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ya hatırlıyor musun 🫢😍amin amin bende bilmiyorum listeyi listesiz olsun burasıda 🥰 yazarız olanı biteni🥳güzel haberler alırız herkesten amin ❤️
Evet kendi Bat’ıma yakınları ve aynıları markaja almıştım. Burası öylesine gelişine olsun aynen. Ovülasyon testi alıp bu ay öyle takip etmek istiyorum. Bakalım inşallah canım amin amiiiin 🙏🏻😅

Merhaba kızlar bende bir yıldır evliyim testlerimizi yaptık bi sorun çıkmadı bu ay rahim filmi çekildim devlette sonucumu göstermeye gideceğim haftaya pazartesiye sonraki işlemleri biliyormusunuz ne yapıyorlar yumurta takibimi sat 17 kasım bat 15 Aralık yumurtlamada hala piki göremedim ya kaçırdım 30 Kasım yanı 13 gün başladım geçmi kaldım dersiniz veya rahim filminden dolayı geç mi olurum antibiyotik kullanımı olduya
merhaba hoşgeldiniz önceki okuduklarımdan rahim filmi gebeliği kolaylaştırıcı olduğu yönündeydi. Ama antibiyotik işleri uzatmış olabilir erkenden test yapmayın ben yaptım negatif görünce morali bozuluyor insanın. Geçen ay olmadı benim ilk defa denedim. Bu ay tecrübelilerden anladğım sakin kalıp stres yapmamak

slaslasla slaslasla sizinle konuşmuştuk sanırım salı test yapıcam demiştim 😀 bu sabah yaptım negatif.. çok üzüldüm ama buradaki arkadaşlara danıştım erken olabilir belki o yüzden 2 gün sonra tekrarlıcam testi sanırım 😌 pek umudum yok ama nasip tabi…
Evet senmiydin karıştırıyorum😂bende dün yaptım negatif yarın kadın doğuma gidicem gitmişken kan testide vereyim en iyisi ben pek hissetmiyorum olumlu hayırlısı olsun hakkımızda aynen nasip canım

Evet kendi Bat’ıma yakınları ve aynıları markaja almıştım. Burası öylesine gelişine olsun aynen. Ovülasyon testi alıp bu ay öyle takip etmek istiyorum. Bakalım inşallah canım amin amiiiin 🙏🏻😅
İyi yapmışsın canım ben bu ay ovulasyon ile yaptım pik göremedim markasıda hoşuma gitmedi inovita Alicam sende kesinlikle onu al 🥰

Evet senmiydin karıştırıyorum😂bende dün yaptım negatif yarın kadın doğuma gidicem gitmişken kan testide vereyim en iyisi ben pek hissetmiyorum olumlu hayırlısı olsun hakkımızda aynen nasip canım
Tabi tabi gitmişken kan verin nolur nolmaz.. belki kanda çıkar hiç belli olmaz. Çıkmazsa da canımız sağolsun önümüzdeki günlere bakacağız 😀

Günaydın kızlar reglime 6 gün var umudumu kesmelimiyim 🥹

Eklentiler

• IMG_1558.jpeg
    IMG_1558.jpeg
    49,8 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_1553.jpeg
    IMG_1553.jpeg
    106,9 KB · Görüntüleme: 91
Günaydın kızlar reglime 6 gün var umudumu kesmelimiyim 🥹
Regle 6 gün varken çıkmaz ki☺️ hcg hormonu idrar testinde çıkacak kadar yükselmedi daha. Regle 4 gün kala bile çıkmamıştı benim, kızıma gebeyken. 3 gün kala hayalet çizgi, 2 gün kala biraz daha net çizgi çıkmıştı

Regle 6 gün varken çıkmaz ki☺️ hcg hormonu idrar testinde çıkacak kadar yükselmedi daha. Regle 4 gün kala bile çıkmamıştı benim, kızıma gebeyken. 3 gün kala hayalet çizgi, 2 gün kala biraz daha net çizgi çıkmıştı
öyle mii bu yaptıgım test minimum 20 hcg algılıyormuş öyle yazıyordu hala umut vardır inşallah

sizin öğrenmeden önce belirtileriniz var mıydı

sizin öğrenmeden önce belirtileriniz var mıydı
Ful adet ağrısı çektim yumurtlama sonrası. Birde regle birkaç gün kala hiç sevmediğim cips yedim sürekli😅 aşerme olmaz o günlerde ama benim hormonlar önceki yediklerime karşı hemen bir tepki saldı😅😅 adet önceside değişirim normalde ama cips asla yemezdim yani. O cipsle ben kesin gebeyim dedim

Ful adet ağrısı çektim yumurtlama sonrası. Birde regle birkaç gün kala hiç sevmediğim cips yedim sürekli😅 aşerme olmaz o günlerde ama benim hormonlar önceki yediklerime karşı hemen bir tepki saldı😅😅 adet önceside değişirim normalde ama cips asla yemezdim yani. O cipsle ben kesin gebeyim dedim
:))) benimde 1 haftaya yakındır adet ağrım var birde çok üşüyorum özellikle ayaklarım buz gibi hep

Back
X