- Konu Sahibi denizadamasal
aa o zaman benim 6 7 gün kala çıkmaması normal dimiVermedim regl günü verdim 67 çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa o zaman benim 6 7 gün kala çıkmaması normal dimiVermedim regl günü verdim 67 çıkmıştı
Tabii çok normalaa o zaman benim 6 7 gün kala çıkmaması normal dimi
canım benim 9/10 aralık gibi ama eminde olamıyorum belirti kasık ağrım var bide ayaklarım çok üşüyor test yaptım sabah negatiffD denizadamasal canım tablo yapacak mısın yoksa böyle devam mı?
Herkese merhaba benim de bat 15i gösteriyor uygulama genelde doğru çıkıyor. Şimdiden adet sivilcelerim baş gösterdi galiba bu ay da olmadı. Ocak ayında tüp bebeğe başlayacağız nasıl olsa üzüldüm ama az üzüldüm var mı batı 15 veya yakın olan? Belirtileriniz falan var mı?
Günaydın canım tablo nasıl yapılır bilmiyorumD denizadamasal canım tablo yapacak mısın yoksa böyle devam mı?
Herkese merhaba benim de bat 15i gösteriyor uygulama genelde doğru çıkıyor. Şimdiden adet sivilcelerim baş gösterdi galiba bu ay da olmadı. Ocak ayında tüp bebeğe başlayacağız nasıl olsa üzüldüm ama az üzüldüm var mı batı 15 veya yakın olan? Belirtileriniz falan var mı?
Selaam. Bende letu kullandım dün akşam da çatlatma iğnesi oldum inşallah Aralık bize uğurlu gelir sağda 1 yumurta 19.5mm olmuş.herkese merhaba sat 25 kasım bu ay reglin 4.günü letu kullanmaya başladım 5 gün kullanıp bıraktım bugün reglin 9. günü .. cumartesi kontrole gidicem umarım bu ay güzel haberi alırım ve isteyen hakeden herkes hayırlısıyla
Yine testler fake atıyor galiba dünkü teatinde hafif görmüştüm ben yacanım benim 9/10 aralık gibi ama eminde olamıyorum belirti kasık ağrım var bide ayaklarım çok üşüyor test yaptım sabah negatiff
CANIM dün ki testte ultra hassas falan yazıyordu bu normal ondan mı oldu acabaYine testler fake atıyor galiba dünkü teatinde hafif görmüştüm ben ya
Aaa bak bu olabilir. O testten başka yok muCANIM dün ki testte ultra hassas falan yazıyordu bu normal ondan mı oldu acaba
var evde moralim bozuldu ya silikte olsa çıksaydı bari :))))Aaa bak bu olabilir. O testten başka yok mu
Varsa yarın sabah yap gün içinde yapma erken çünkü daha 5-6 günün bardı değil mivar evde moralim bozuldu ya silikte olsa çıksaydı bari :))))
canım uygulama 11 aralık gösteriyor son reglim 9 kasım 9/10/11 olabilir diye düşünüyorum ben iki aydır düzenli olmadıVarsa yarın sabah yap gün içinde yapma erken çünkü daha 5-6 günün bardı değil mi
Aynı durumdayız, benim de 8-9 aralık bat dün test yaptım silik bile yoktu Cuma günü tekrar yapacağım (cumaya kadar dayanırsam ) buradan döner mi bilmiyorumHerkese selam Umarım herkes gönlündekine kavuşur Kızlar size bir sorum var. Bat 7 Aralık benim. 27-28 günde bir düzenli adet oluyorum. Kasımda tüm yumurtlama günlerini değerlendirdik ve bu sabah regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı direk negatif sizce testi tekrarlayım mı yoksa artık 7 aralığı mı bekleyim? Çok istemiştim bu ay negatif görünce çok üzüldüm acaba hala umut var mıdır ne dersiniz…
En erken 9 aralık bile olsa çok erken daha 5 gün var. Yumurtlaman ne zamandı canımcanım uygulama 11 aralık gösteriyor son reglim 9 kasım 9/10/11 olabilir diye düşünüyorum ben iki aydır düzenli olmadı
Canım öncelikle çok teşekkür ederim ama ben de o 3 nokta silik çıkıyor nedeni ne olabilir?D denizadamasal
Şuradaki üç noktaya basıyorsunEki Görüntüle 3514490
Daha sonra buna
Eki Görüntüle 3514492
Şöyle bir şey çıkıyor ne kadar kutucuk oluşturmak istiyorsan seçiyorsun
Eki Görüntüle 3514494
Mesela 4 tane seçtin şöyle oluyor daha sonra içini istediğin hibi dolduruyorsun
Eki Görüntüle 3514496
Doldurduktan sonra da kutunun üstüne basınca şöyle bir şey çıkıyor ve istediğin gibi büyütebişiyorsun tabloyu. Aşağı yukarı sağa sola
Eki Görüntüle 3514498
Basılmıyor mu yani o üç noktayaCanım öncelikle çok teşekkür ederim ama ben de o 3 nokta silik çıkıyor nedeni ne olabilir?
En baştani mesajda da aynı şekilde öyle düzenle dediğimde çıkmıyor
Basılıyor ama alttaki tablo göstergeleri hep silik çıkıyor ekran resmi ekleyeyim bakBasılmıyor mu yani o üç noktaya
24kasım 27 kasım arası sanırımEn erken 9 aralık bile olsa çok erken daha 5 gün var. Yumurtlaman ne zamandı canım
Anladım tabloya bastığında attığım resimdeki gibi çıkıyorsa problem yokBasılıyor ama alttaki tablo göstergeleri hep silik çıkıyor ekran resmi ekleyeyim bak