• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

D denizadamasal canım tablo yapacak mısın yoksa böyle devam mı?

Herkese merhaba benim de bat 15i gösteriyor uygulama genelde doğru çıkıyor. Şimdiden adet sivilcelerim baş gösterdi galiba bu ay da olmadı. Ocak ayında tüp bebeğe başlayacağız nasıl olsa üzüldüm ama az üzüldüm😁 var mı batı 15 veya yakın olan? Belirtileriniz falan var mı?

Herkese merhaba benim de bat 15i gösteriyor uygulama genelde doğru çıkıyor. Şimdiden adet sivilcelerim baş gösterdi galiba bu ay da olmadı. Ocak ayında tüp bebeğe başlayacağız nasıl olsa üzüldüm ama az üzüldüm😁 var mı batı 15 veya yakın olan? Belirtileriniz falan var mı?
canım benim 9/10 aralık gibi ama eminde olamıyorum belirti kasık ağrım var bide ayaklarım çok üşüyor test yaptım sabah negatiff :(

Günaydın canım tablo nasıl yapılır bilmiyorum

herkese merhaba 👋 sat 25 kasım bu ay reglin 4.günü letu kullanmaya başladım 5 gün kullanıp bıraktım bugün reglin 9. günü .. cumartesi kontrole gidicem umarım bu ay güzel haberi alırım 🤲 ve isteyen hakeden herkes hayırlısıyla 🤲🤲
Selaam. Bende letu kullandım dün akşam da çatlatma iğnesi oldum inşallah Aralık bize uğurlu gelir 🌸 sağda 1 yumurta 19.5mm olmuş.

canım benim 9/10 aralık gibi ama eminde olamıyorum belirti kasık ağrım var bide ayaklarım çok üşüyor test yaptım sabah negatiff :KK43:
Yine testler fake atıyor galiba dünkü teatinde hafif görmüştüm ben ya

D denizadamasal
Şuradaki üç noktaya basıyorsun
IMG_6579.jpeg

Daha sonra buna
IMG_6575.jpeg

Şöyle bir şey çıkıyor ne kadar kutucuk oluşturmak istiyorsan seçiyorsun
IMG_6576.jpeg

Mesela 4 tane seçtin şöyle oluyor daha sonra içini istediğin hibi dolduruyorsun
IMG_6577.jpeg

Doldurduktan sonra da kutunun üstüne basınca şöyle bir şey çıkıyor ve istediğin gibi büyütebişiyorsun tabloyu. Aşağı yukarı sağa sola
IMG_6578.jpeg

Herkese selam 👋🏼 Umarım herkes gönlündekine kavuşur 🙏🏼 Kızlar size bir sorum var. Bat 7 Aralık benim. 27-28 günde bir düzenli adet oluyorum. Kasımda tüm yumurtlama günlerini değerlendirdik ve bu sabah regle 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik bile çıkmadı direk negatif 😔 sizce testi tekrarlayım mı yoksa artık 7 aralığı mı bekleyim? Çok istemiştim bu ay negatif görünce çok üzüldüm 😔😔 acaba hala umut var mıdır ne dersiniz…
Aynı durumdayız, benim de 8-9 aralık bat dün test yaptım silik bile yoktu 😒 Cuma günü tekrar yapacağım (cumaya kadar dayanırsam 😅) buradan döner mi bilmiyorum

canım uygulama 11 aralık gösteriyor son reglim 9 kasım 9/10/11 olabilir diye düşünüyorum ben iki aydır düzenli olmadı
En erken 9 aralık bile olsa çok erken daha 5 gün var. Yumurtlaman ne zamandı canım

D denizadamasal
Şuradaki üç noktaya basıyorsunEki Görüntüle 3514490

Daha sonra buna
Eki Görüntüle 3514492

Şöyle bir şey çıkıyor ne kadar kutucuk oluşturmak istiyorsan seçiyorsun
Eki Görüntüle 3514494

Mesela 4 tane seçtin şöyle oluyor daha sonra içini istediğin hibi dolduruyorsun
Eki Görüntüle 3514496

Doldurduktan sonra da kutunun üstüne basınca şöyle bir şey çıkıyor ve istediğin gibi büyütebişiyorsun tabloyu. Aşağı yukarı sağa sola
Eki Görüntüle 3514498
Canım öncelikle çok teşekkür ederim ama ben de o 3 nokta silik çıkıyor nedeni ne olabilir?
En baştani mesajda da aynı şekilde öyle düzenle dediğimde çıkmıyor

Back
X