• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Bana doktorum adet gecikmesini bekle dedi bende merak ettim bugün ilk defa yaptım etkisi geçmiş inşallah pozitife döner daha sonra
İnşallah pozitife döner demekki iğnenin etkisi geçmiş. Erken yapmişsin belki o yüzden çıkmadı ben de pazartesi ya da salı yapıcam pozitifi görürüz inşallah hayırlısıyla

İnşallah pozitife döner demekki iğnenin etkisi geçmiş. Erken yapmişsin belki o yüzden çıkmadı ben de pazartesi ya da salı yapıcam pozitifi görürüz inşallah hayırlısıyla
Bende pazartesi tekralicam negatif çıkarsa demekki gebelik oluşmamış inşallah pozitifleri görürüz

İğnenin etkisi geçmiş mi bana doktor 14 gün sonra test yap dedi. Şuan iğne dahil 9. Gün sizce ne zaman yapmalıyım
İğne gününü saymıyoruz canım iğne günü hariç 9.günüm benimde ben iğneden sonraki gün iğne etkisini takip etmek için test yapıyorum ve dün baya silikleşmişti bugün daha yapmadım muhtemelen 10.gün tamamen gidiyor iğne etkisi çünkü geçen ayda öyle olmuştu

Back
X