- Konu Sahibi Sosyallanne
Son çare o olacak galiba ondan da sonuç çıkmazsa artık eşimi araştırsinlar
İğnenin kaçıncı günüKizlar kırmızı lekeler geldi ben elendim kalanlara başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son çare o olacak galiba ondan da sonuç çıkmazsa artık eşimi araştırsinlar
İğnenin kaçıncı günüKizlar kırmızı lekeler geldi ben elendim kalanlara başarılar
İlaç kullanma ve kendine dikkat et dinlen sanmıyorum birsey olacağını benim iğne dahil 13. Gün maalesef testim şuan negatif umarım dönerKızlar ovitrelle 6.günüm ama son 3 gündür grip oldum döllenme şansını falan düşürmez değil mi bu durum
İlaç kullanmıyorum o yüzden çok zorlanıyorum erken gebelik testi yap yarın canım ama burs abilerinin 16.gün pozitif olduİlaç kullanma ve kendine dikkat et dinlen sanmıyorum birsey olacağını benim iğne dahil 13. Gün maalesef testim şuan negatif umarım döner
Bakalım inşallah adet olmam ve pozitif sonucu alırımİlaç kullanmıyorum o yüzden çok zorlanıyorum erken gebelik testi yap yarın canım ama burs abilerinin 16.gün pozitif oldu
Ay hadi inşallah hepimiz pozitifleri görürüzBakalım inşallah adet olmam ve pozitif sonucu alırım
14. Gunİğnenin kaçıncı günü
Sanırım hepimiz elenecezİğnenin kaçıncı günü
Hix belirti olmadı mi14. Gun
Yani son 3-4 gündür kasık ağrısı dışında belirti diyebileceğim hicbirsey yaşamadım benim ikinci tedavim bu o yüzden olursa belirtisiz olacağını kafama koydum o yüzden hiç kendimi dinlemedim ama kasık ağrım baya kendini hissettiriyordu başkada bişey yok nasip olmadı işte bu ayda böylece bitmiş olduSanırım hepimiz elenecez
Hix belirti olmadı mi
Benim 4.tedavimYani son 3-4 gündür kasık ağrısı dışında belirti diyebileceğim hicbirsey yaşamadım benim ikinci tedavim bu o yüzden olursa belirtisiz olacağını kafama koydum o yüzden hiç kendimi dinlemedim ama kasık ağrım baya kendini hissettiriyordu başkada bişey yok nasip olmadı işte bu ayda böylece bitmiş oldu
Yaaa bende Mersinliyim ama şuan görev gereği doğudayımAdıyaman Kahta da biri mersinden gidiyorum düşün
Bursa’da bir eczanede var nilüfer ferzan eczanesiKızlar merhaba.
Ovitrelle yapanlar yakın zamanda hangi illerde buldu yardımcı olur musunuz hiçbir yerde yok
Amin inşallah canımİnşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız
Adet sancılarım başladı galiba bende elendim geri kalanlara başarılar diliyorum umarım olumlu sonuçlar alırsınızBu arada kızlar eve gelince gebelik testi yaptım ben iğne etkisini takip etmek için yapıyorum iğneden hemen sonraki gün başlamıştım baya baya silikleşmiş bugün 8.günümdü muhtemelen 10.güne iğne etkisi tamamen geçmiş olur bakalım ne olacak herhangi bir belirtim de yok sadece biraz akıntım var ki o da adet dönemlerim yaklaşınca olan bişey belirti olarak saymadım umudum yok ama işte
İğnenin etkisi geçmiş mi bana doktor 14 gün sonra test yap dedi. Şuan iğne dahil 9. Gün sizce ne zaman yapmalıyımBenimde bugün 10.günüm sabah test yaptım sonuç negatif inşallah daha sonra pozitife döner