• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Sanırım hepimiz elenecez😂

Hix belirti olmadı mi
Yani son 3-4 gündür kasık ağrısı dışında belirti diyebileceğim hicbirsey yaşamadım benim ikinci tedavim bu o yüzden olursa belirtisiz olacağını kafama koydum o yüzden hiç kendimi dinlemedim ama kasık ağrım baya kendini hissettiriyordu başkada bişey yok nasip olmadı işte bu ayda böylece bitmiş oldu 🥹

Kızlar iğnenin 14. Aşılamanın 12. Günü. Doktor aşılamanın 15. Günü test yap ama kan vererek yap dedi. Sizce bekleyeyim mi pazartesi gününü kan vererek mi bakayım? Yoksa kaset test alıp test yapayım mı? Doğru sonuç verir mi şu an sizce?

Yani son 3-4 gündür kasık ağrısı dışında belirti diyebileceğim hicbirsey yaşamadım benim ikinci tedavim bu o yüzden olursa belirtisiz olacağını kafama koydum o yüzden hiç kendimi dinlemedim ama kasık ağrım baya kendini hissettiriyordu başkada bişey yok nasip olmadı işte bu ayda böylece bitmiş oldu 🥹
Benim 4.tedavim🥺

Bu arada kızlar eve gelince gebelik testi yaptım ben iğne etkisini takip etmek için yapıyorum iğneden hemen sonraki gün başlamıştım baya baya silikleşmiş bugün 8.günümdü muhtemelen 10.güne iğne etkisi tamamen geçmiş olur bakalım ne olacak herhangi bir belirtim de yok sadece biraz akıntım var ki o da adet dönemlerim yaklaşınca olan bişey belirti olarak saymadım umudum yok ama işte

Kızlar bugün benim de iğnenin 14. Günü vurulduğu gün hariç. Adet olucakmışım gibi ağrılarım var kasıklarımda bir de akıntım çok arttı.. bu ikinci iğnem daha öncekindr hiç böyle bi belirti yoktu. Kaset test yaptım labaqucik diye bi marka ama maalesef negatif😔 umudumu yitirmedim hala.. imkansızların rabbi bizim rabbimiz.. o ol derse olur… adete 4 gün var.. ilkinde 19.gün olmuştum… bu arada 21.hün progesteron baktırdı doktorun sonucum 4.2 çıkmış yumurtlamışsın ama çatlama olmamış dedi😔 bi umut belki sonraki günler çatlamıştır… rabbim hepimize nasip etsin,amin.

Bu arada kızlar eve gelince gebelik testi yaptım ben iğne etkisini takip etmek için yapıyorum iğneden hemen sonraki gün başlamıştım baya baya silikleşmiş bugün 8.günümdü muhtemelen 10.güne iğne etkisi tamamen geçmiş olur bakalım ne olacak herhangi bir belirtim de yok sadece biraz akıntım var ki o da adet dönemlerim yaklaşınca olan bişey belirti olarak saymadım umudum yok ama işte
Adet sancılarım başladı galiba bende elendim geri kalanlara başarılar diliyorum umarım olumlu sonuçlar alırsınız 🥺

Back
X