- Konu Sahibi Sosyallanne
Canım özel hastane mi arayıp öğrensen nebilim belli olmaz belki bir yanlışlık vardır bir daha test yapmadın dimiE nabıza hala düşmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım özel hastane mi arayıp öğrensen nebilim belli olmaz belki bir yanlışlık vardır bir daha test yapmadın dimiE nabıza hala düşmedi
Adetinize kaç gün varBenimki de negatif kizlar bence çok sonradan silikler birşeye benzetemiyorum adet olsaydim da rahatlasaydim ya bu ne böyle psikoloji kalmıyor resmen
Bugün iğnenin 14. Gün yarın veya diğer gün olmam lazım bekliyorum işteAdetinize kaç gün var
Aynen bende bekliyorum takıntılı olduk iyiceBugün iğnenin 14. Gün yarın veya diğer gün olmam lazım bekliyorum işte
İnşallah gebelik belirtisidirbendede cıktı cenem ve kulak yanlarında yüzümde simdi gecti
yok kuzum demek istediğim cekildikten sonra gebe kalma şansı artıyor anladım insallah en yakın zamanda olurBenim 6 ay gibi bir sürem yok eşim gemici ve iznini tedavi için uzattı en fazla bu kadar uzatabilir
benim negatif oldu insallah seninki gebeliktendirİnşallah gebelik belirtisidir
yok kendi doktorum yapmıyor ayrı doktorlar yapıyor onu radyoloji doktorları.film istemini sadece kendi doktorum yapıyorNasıl yapılıyor kim yapıyor kendi doktorumuz mu
Aynısı bana da geliyor adetim 2 gün sonra doktorum 3 ay vermişti ilk ay olmadı sanırım rahim filmi çekeriz olur demişti sıkıntı yok biraz çaba gerekiyor demişti bakalım test yaptın mı senRahîm filmi çekilecek son çare çünkü hiçbir sıkıntı yok çok korkuyorum rahim filminden sıkıntı benim eşim izinde ve gidecek 1 aya kalmaz
Bende de peçeteye silince geliyor sümüksü kıvamda beyaz
Canım bugün iğne dahil 13. Gün adetime 2 gün kaldı normalde bu akıntım olmazdı adet günü pembe akıntı gelir başlardı gelse bile bu kıvamda çok gelen akıntım olmadıGebelik belirtisi de olabilir normalde varmıydı bu şekilde akıntın? Birde nezamandan beri var kaçıncı günün bugün
Yok hayır yapmadım devlet hastanesinde verdim hiçbir şey söylemiyorlar bir daha asla gitmemCanım özel hastane mi arayıp öğrensen nebilim belli olmaz belki bir yanlışlık vardır bir daha test yapmadın dimi
İnşallahbenim negatif oldu insallah seninki gebeliktendir
Nerede gideceksiniz? Valla her tuşa basmamız lazım bana hiç tuhaf gelmediKizlar ben haftasonu bir yere gidicem bazilariniza tuhaf gelebilirim ama artık buna düştüm bir umut işte kadın ebe alttan değil kesinlikle karın üstünden dokunarak bir problem olup olmadığına bakıyormuş bende gidip gorunecegim belki birşey vardır düzeltir gidersem haber veririm size
Ben tedaviden önce yapmıştım onu rKizlar ben haftasonu bir yere gidicem bazilariniza tuhaf gelebilirim ama artık buna düştüm bir umut işte kadın ebe alttan değil kesinlikle karın üstünden dokunarak bir problem olup olmadığına bakıyormuş bende gidip gorunecegim belki birşey vardır düzeltir gidersem haber veririm size
Yok ben hiç test yapmadım adet gününü bekliycemAynısı bana da geliyor adetim 2 gün sonra doktorum 3 ay vermişti ilk ay olmadı sanırım rahim filmi çekeriz olur demişti sıkıntı yok biraz çaba gerekiyor demişti bakalım test yaptın mı sen
Rahîm düşmüş mü düşmemiş mi ona bakıyor eliyle masaj yaparak rahmi kaldırıyorKizlar ben haftasonu bir yere gidicem bazilariniza tuhaf gelebilirim ama artık buna düştüm bir umut işte kadın ebe alttan değil kesinlikle karın üstünden dokunarak bir problem olup olmadığına bakıyormuş bende gidip gorunecegim belki birşey vardır düzeltir gidersem haber veririm size
Son çare o olacak galiba ondan da sonuç çıkmazsa artık eşimi araştırsinlaryok kuzum demek istediğim cekildikten sonra gebe kalma şansı artıyor anladım insallah en yakın zamanda olur
Bilimsel boyutunu bilmiyorum ama en azından psikolojik olarak rahatlatabilir.bi deneyin bizede haber edin.Adıyaman Kahta da biri mersinden gidiyorum düşün