• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Kizlar ben haftasonu bir yere gidicem bazilariniza tuhaf gelebilirim ama artık buna düştüm bir umut işte kadın ebe alttan değil kesinlikle karın üstünden dokunarak bir problem olup olmadığına bakıyormuş bende gidip gorunecegim belki birşey vardır düzeltir gidersem haber veririm size

Rahîm filmi çekilecek son çare çünkü hiçbir sıkıntı yok çok korkuyorum rahim filminden sıkıntı benim eşim izinde ve gidecek 1 aya kalmaz

Bende de peçeteye silince geliyor sümüksü kıvamda beyaz
Aynısı bana da geliyor adetim 2 gün sonra doktorum 3 ay vermişti ilk ay olmadı sanırım rahim filmi çekeriz olur demişti sıkıntı yok biraz çaba gerekiyor demişti bakalım test yaptın mı sen

Kizlar ben haftasonu bir yere gidicem bazilariniza tuhaf gelebilirim ama artık buna düştüm bir umut işte kadın ebe alttan değil kesinlikle karın üstünden dokunarak bir problem olup olmadığına bakıyormuş bende gidip gorunecegim belki birşey vardır düzeltir gidersem haber veririm size
Nerede gideceksiniz? Valla her tuşa basmamız lazım bana hiç tuhaf gelmedi 😂

Ben tedaviden önce yapmıştım onu r
Aynısı bana da geliyor adetim 2 gün sonra doktorum 3 ay vermişti ilk ay olmadı sanırım rahim filmi çekeriz olur demişti sıkıntı yok biraz çaba gerekiyor demişti bakalım test yaptın mı sen
Yok ben hiç test yapmadım adet gününü bekliycem

Rahîm düşmüş mü düşmemiş mi ona bakıyor eliyle masaj yaparak rahmi kaldırıyor

Back
X