• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

6 yaşında bir kızım var 27 yaşındaym 2 yıl önce 22 haftalık bebeğimi kaybettim 2 yıldır çocuk istiyoruz olmuyor
Oy canım kızını Allah sana bağışlasın melek olan yavrunda diğer tarafta sana şefaatçi olsun inşallah bende 22 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bende veya eşimde bir sorun olmamasına rağmen maalesef olmuyor

Oy canım kızını Allah sana bağışlasın melek olan yavrunda diğer tarafta sana şefaatçi olsun inşallah bende 22 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bende veya eşimde bir sorun olmamasına rağmen maalesef olmuyor
Çok teşekkür ederim çokta küçüksün daha maşallah İnanır mısın hep psikolojik benim kuzenim 5 yıldır çocuğu olmuyordu tedaviyle ikizleri oldu sonrada doğal yolla tekrar oldu hep çevre psikolojisi bende öyleyim bir tane var diğeri niye olmuyor diyorlar

Çok teşekkür ederim çokta küçüksün daha maşallah İnanır mısın hep psikolojik benim kuzenim 5 yıldır çocuğu olmuyordu tedaviyle ikizleri oldu sonrada doğal yolla tekrar oldu hep çevre psikolojisi bende öyleyim bir tane var diğeri niye olmuyor diyorlar
Evet küçüğüm ama sırtıma yüklenen bu yükleri kabul etmiyorum olmuyor kaç yol oldu ne bekliyorsunuz artık açıklama bile yapmıyorum biliyor musun kimseye sadece küçük bir tebessüm ediyorum

Kendime hiç üzülmüyorum ben zaten ne istesem hep zor olmuştur ben eşime çok üzülüyorum benim belimi büken eşim

Evet küçüğüm ama sırtıma yüklenen bu yükleri kabul etmiyorum olmuyor kaç yol oldu ne bekliyorsunuz artık açıklama bile yapmıyorum biliyor musun kimseye sadece küçük bir tebessüm ediyorum
Aynen şu an ben onu yaşıyorum kızım var yani çok şükür ikinci kaybım oldu toparlanmış değilim ama çevrenin ağzını kapatacaksin kiracaksin bende önceden susuyordum şimdi çok istiyorsanız siz doğurun diyorum doğal yolla hamile kaldım ikisinde de şimdi tedavi ol belli ki olmuyor diyorlar bana

Eşin sana destekse bence hiç birşey problem değildir ama kafasına girmeye çalışan insanlar varsa sana bile düşman ederler kuzenime dediğim gibi eşine başka gelin bakmaya bile başladilar çocuk olmadığı için neler var neler cahil insanlar erkek düşkünü Kaynanalar sonra bu kadının niye çocuğu olmuyor
Kendime hiç üzülmüyorum ben zaten ne istesem hep zor olmuştur ben eşime çok üzülüyorum benim belimi büken eşi

Eşin sana destekse bence hiç birşey problem değildir ama kafasına girmeye çalışan insanlar varsa sana bile düşman ederler kuzenime dediğim gibi eşine başka gelin bakmaya bile başladilar çocuk olmadığı için neler var neler cahil insanlar erkek düşkünü Kaynanalar sonra bu kadının niye çocuğu olmuyor
Devir değişti yediklerimiz içtiklerimiz hersey hormonlu ilaçlı normal yani eski kadınlar bizi kendileri gibi sanıyorlar

Kayınbabam yok vefat etmiş kaynanam da ben evlendikten sonra evlendi eşimi doldurşa getirecek yakını yok Allah razı olsun çok destek çıkar benden umursamaz aslında vurdum duymaz insan üzülüyor ama susturma konuşma gelirsek agzınlarına bilee ederim ediyorsun şimdi susuyorum en büyük cevap o

Back
X