- Konu Sahibi Sosyallanne
Ağrılar var şu an ama vücudumu biliyorum bu ay da olmadı galibaKaçıncı günde geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağrılar var şu an ama vücudumu biliyorum bu ay da olmadı galibaKaçıncı günde geldi
Gelmez inşallah bu gebelik belirtisidir :)Kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti
Yarın günüm normalde ağrı şiddetlendi kasık bel
Kaçıncı gününüz bugünAğrılar var şu an ama vücudumu biliyorum bu ay da olmadı galiba
İnşallah aminBir dahaki ay olur inşallah
Normalde belirtiler olur hamilelik ama bende hiç olmadı bunlar adet belirtileri umarım öyledirGelmez inşallah bu gebelik belirtisidir :)
İğnenin 14.gunu bugunKaçıncı gününüz bugün
Ama adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıymış… benimde adete benzeyen ağrılarım var inşallah gelmezİnşallah amin
Normalde belirtiler olur hamilelik ama bende hiç olmadı bunlar adet belirtileri umarım öyledir
Bu igne mi ayarlarımizi bozduAma adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıymış… benimde adete benzeyen ağrılarım var inşallah gelmez
Sanırım bende eleniyorum deli gibi kasık ağrım var ateş basayiiii beni geliyor kırmızı gelme diyorum geliyor sanırımKızlar bende elendimmm
Test yaptınız mı pekiİğnenin 14.gunu bugun
Başladı mi reglin belki yerleşme kanamasıdir canımSanırım bende eleniyorum deli gibi kasık ağrım var ateş basayiiii beni geliyor kırmızı gelme diyorum geliyor sanırım
Erken gebelik yapsan acaba belki onda çıkar15. Günüm benim bugün.. kaset testlerde çıkmadı..
Mersin’in neresi bende mersinliyimYaaa bende Mersinliyim ama şuan görev gereği doğudayım
Hayir yapmadımTest yaptınız mı peki
Kısmet be canım ne yapalım istedikçe zorlaşıyor sankiSanırım bende eleniyorum deli gibi kasık ağrım var ateş basayiiii beni geliyor kırmızı gelme diyorum geliyor sanırım
Sanırım bende eleniyorum deli gibi kasık ağrım var ateş basayiiii beni geliyor kırmızı gelme diyorum geliyor sanırı
Başlamadı henüz ama çok ağrıyor kasıklarım kaşıkta deneyim vücuden her yerim ağrıyor sağ bel tarafım özellikleBaşladı mi reglin belki yerleşme kanamasıdir canım
Vallaha artık dalgaya vuruyorum yoksa kafayı yiyecem 5 yumurtadan biri tutmazssa ben bayılanziiiii hemen rahim filmi çekinip yolaKısmet be canım ne yapalım istedikçe zorlaşıyor sanki
Benimde bu ay en çok sağ tarafım ağrıdı inşaallah regl olmazsın 5 yumurtadan inşallah biri tutmuştur canımBaşlamadı henüz ama çok ağrıyor kasıklarım kaşıkta deneyim vücuden her yerim ağrıyor sağ bel tarafım özellikle
Ben olsam çoktan yapardım bence bugün eczaneden erken gebelik testi alınHayir yapmadım