• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Sen bide hiç yapmadın seninki daha farklı 3 gün önceki testim çok çok ince bir çizgi bugün hemen yapıp varsa kan vermeye çıkacağım adet bekirtierim yok olacak gibi değilim midem bulanıyor bacaklarım belime vuruyor çok garibim
Aynen hiç yapmadım önceden adete 10 gün kala 2 gün kala yapardım bu sefer bekledim inşallah güzel sonuçlar alırım sancım var çünkü bulantı falan yok bende belden adet sancısı sadece

Vallaha bu kadar mide bulantısına gecikmeye yoksa ben yıkılırım kahvaltı yapmadım ilk idrarla da yapamadım ama gecikti ya adetim varsa mutlaka çıkar değil mi 2. Idrar ile gerçi 2 değil sabahtan berri 5 kere tuvalete çıktım
Bende sabah yapmadım ya çıkacaksa bence ne sabah ne akşam her türlü çıkar ben diğer gebeliklerde adetime 10 gun vardı öğrendiğimde ve akşam hep yaptım testleri

gecen persembe vermiştim negatifti.hiç belirtim yok benim negatif kesin.adet olmayı bekliyorum suan duphaston içiyorum 5 güne olurum sanırım.15. gün bugün
Dupbastonu bana tedavinin başında vermişti doktor sen adet olmak için mi kullanacaksın

Nimo marka Erken gebelik testi almış eşim daha önce kullanan var mı yalancı pozitif çıkartır mı

Nimo marka Erken gebelik testi almış eşim daha önce kullanan var mı yalancı pozitif çıkartır mı
Sakın kullanma derim. Ben 14. Günümde ilk idrarla yaptım iğnenin etkisi geçmişti çünkü kontrol ediyodum. Sabah çok belirgin ikinci çizgi vardı akşam kan verdim sonuç negatifti.

Canım yap ya daha yapmadan böyle demeyin kimse herhangi bir test için garanti veremezki
Testin yorumlarında bitane düzgün yazan yok. Ve ben 14 gün yaptığımda net çizgi vardı. Kanda negatifi gördüm. Hayal kırıklığı yaşamamak için bence sadece kan verin🙏

Pozitif görüp negatife dönünce insan yıkılıyor. Yinede yapmak isterse yapar. Ama hangi marka olursa olsun ben gününüz geçip kan vermeniz tarafındayım hepiniz için🙏🌸

Back