• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Bence yarın erken gebelik testi yap koyulaşma varsa direk kan vermeye git canım ben 15.gune gelmek için çok sabırsızlanıyorum inşallah zaman çabuk geçer
Adet olmam gerekiyordu olmadım olacak gibi değilim umarım olmam 2 gün daha olmazsam test alır yaparım baktım koyu kan veririm

Kuruma cizgisi gibi sanki cok belirsiz
Tabi o da olabilir ki bu testi zaten 2 gün önce yaptım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ve olacak gibi de değilim kişi mutlaka biliyor kendini fakat erken gebelik testleri çok fazla kuruma çİgisi yapmıyor 2.5 yıllık evliyim dünyankadqr negatif gördüm daha hiç böyle çizgi görmedim kuruma veya normal 😂

Tabi o da olabilir ki bu testi zaten 2 gün önce yaptım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ve olacak gibi de değilim kişi mutlaka biliyor kendini fakat erken gebelik testleri çok fazla kuruma çİgisi yapmıyor 2.5 yıllık evliyim dünyankadqr negatif gördüm daha hiç böyle çizgi görmedim kuruma veya normal

Tabi o da olabilir ki bu testi zaten 2 gün önce yaptım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ve olacak gibi de değilim kişi mutlaka biliyor kendini fakat erken gebelik testleri çok fazla kuruma çİgisi yapmıyor 2.5 yıllık evliyim dünyankadqr negatif gördüm daha hiç böyle çizgi görmedim kuruma veya normal 😂
Hadi bakalim ins wardir. Sen inati birakta test aldir kocana bence adet gecikmeside bsliyo warsa cikar erken testte artik

Demek farklı şeyler benim rahmim ters kalp şeklinde gebeliğe engel değil dedi doktorum
Aaa canım nasıl engel deil bak bana filmi çeken doktor bişey yok dedi tek doktorla kalma kesinlikle güvenme bana ameliyatımı yapan doktor bu rahimle gebe kalman mucize olmuş dedi tabi hepsi düşükle sonuclansa da bir arkadaşımın da kalp şeklindeydi üç düşügü oldu sonra ameliyat oldu ve sağlıklı gebeliği oldu

Aaa canım nasıl engel deil bak bana filmi çeken doktor bişey yok dedi tek doktorla kalma kesinlikle güvenme bana ameliyatımı yapan doktor bu rahimle gebe kalman mucize olmuş dedi tabi hepsi düşükle sonuclansa da bir arkadaşımın da kalp şeklindeydi üç düşügü oldu sonra ameliyat oldu ve sağlıklı gebeliği oldu
Bilmiyorum ki özel klinige gidiyorum yaşadığım yerde de doğru dürüst doktor yok genetik dedi bana bu bir engel değil dedi bir aydır bu doktora gittim olmadı sizin dediğiniz gibi yaparım başka doktorada giderim burda bir kaç kişiye sordum ters rahimli olup hamile kalan kişiler var yani inşallah bir sorun degildir

Hatta doktorum adetin çok sancılı ve pıhtı şeklinde olur dedi bende evet dedim çünkü benim çok sancılı ve pıhtı şeklinde olur

Bilmiyorum ki özel klinige gidiyorum yaşadığım yerde de doğru dürüst doktor yok genetik dedi bana bu bir engel değil dedi bir aydır bu doktora gittim olmadı sizin dediğiniz gibi yaparım başka doktorada giderim burda bir kaç kişiye sordum ters rahimli olup hamile kalan kişiler var yani inşallah bir sorun degildir
Canım benim banada neler dendi aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum sana kedin engeldir diyemem t rahimli olup doğum yapan da var ama dereceleri var kişiden kişiye değişir kesinlikle güvenme benim yaşadığım yerde de doğru düzgün doktor yok ama en iyi profesör bulup gittim onun dışında en az 5 6 doktora sordum yani ihmal edilmez

Rahim anomalisi diye geçer bunlar gebeliğe engeldir genelde ki gebelik oluşup düşüğe sebep olur fotosu varsa bakabilirim bende çok araştırdım az çok anlıyorum mesleğim farklı olsada 😊

Canım benim banada neler dendi aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum sana kedin engeldir diyemem t rahimli olup doğum yapan da var ama dereceleri var kişiden kişiye değişir kesinlikle güvenme benim yaşadığım yerde de doğru düzgün doktor yok ama en iyi profesör bulup gittim onun dışında en az 5 6 doktora sordum yani ihmal edilmez
Evet haklısınız bir tane profesör bulup gidicem gerçi yaşadığım yerde yok ama aileme giderim büyükşehirde yaşıyorlar orda bulurum

Rahim anomalisi diye geçer bunlar gebeliğe engeldir genelde ki gebelik oluşup düşüğe sebep olur fotosu varsa bakabilirim bende çok araştırdım az çok anlıyorum mesleğim farklı olsada 😊
Bende fotoğraf yok ama internette var

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-05-23-45-44-71_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-01-05-23-45-44-71_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 5
Neden rahim filmi çektirip söylemediler mi muayene ederek mi kalp şeklinde dediler
Evet vajinal ultrason da öyle dedi rahim filmi çekilmedi ilk tedavim ya ondandır ben daha öncede devlette kasıklarım ağrıyor diye gitmiştim onlar hiç demedi rahmin ters diye

Back
X