• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Kızlar bugün 9.günüm sivilcem çıktı inşallah adet olmam sizde sivilce çıktımı peki
Geçen ay yüzümde 2 3 tane minik minik çıkmıştı ama 10.gümden itibarendi normalde adet zamanları da bir iki tane çıkar şuan yok ama erken 2 3 gün sonra çıkar 😔ama bazı gebelik belirtisi olarak da sivilce çıkabilir yani adet belirtileriyle aynı

Geçen ay yüzümde 2 3 tane minik minik çıkmıştı ama 10.gümden itibarendi normalde adet zamanları da bir iki tane çıkar şuan yok ama erken 2 3 gün sonra çıkar 😔ama bazı gebelik belirtisi olarak da sivilce çıkabilir yani adet belirtileriyle aynı
İnşallah gebelik belirtisidir ya benimki büyük

kızlar iğne gecikme yapar mı? Tam bugün adet günün sabahtan beri hafif ağrım var ama daha çok
yumurtalıklarımda ağrı hissi var. Sabahtan beri bekliyorum gelen giden yok 1-2 gün geç olucam galiba

Benimki de negatif kizlar bence çok sonradan silikler birşeye benzetemiyorum adet olsaydim da rahatlasaydim ya bu ne böyle psikoloji kalmıyor resmen 😑🥹

Rahîm filmi çekilecek son çare çünkü hiçbir sıkıntı yok çok korkuyorum rahim filminden sıkıntı benim eşim izinde ve gidecek 1 aya kalmaz

Bende de peçeteye silince geliyor sümüksü kıvamda beyaz
hayır rahim filminden hiç korkma dayanılmayacak bişey değil ben 2 kez cektirdim.hem rahim filminden sonra gebe kalma sansı artıyor bi 6 ay.

Back
X