• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Kaç gün oldu adet tarihin ne zmn benim 13.gun adete 2 gün kaldı adet sancısı geliyor arada çok üzülüyorum 4.ay tedavide yoruldum 🥺
Benimde tedavide 2.ayım bugün 8.gün ama hiç bir belirtim yok iki gün kadar kasık batması oldu hafif ama geçti dünden beri hiç belirti yok bence tutmadı benimde çünkü geçen ayda hiç belirtim olmadı ve tutmamıştı iğne etkisini de testlerle takip ediyorum dün baya silikleşmişti muhuiki güne tamamen iğne etkisi geçmiş olacak geçen ayda öyle oldu 10.gün iğne etkisi geçmişti

Benimde tedavide 2.ayım bugün 8.gün ama hiç bir belirtim yok iki gün kadar kasık batması oldu hafif ama geçti dünden beri hiç belirti yok bence tutmadı benimde çünkü geçen ayda hiç belirtim olmadı ve tutmamıştı iğne etkisini de testlerle takip ediyorum dün baya silikleşmişti muhuiki güne tamamen iğne etkisi geçmiş olacak geçen ayda öyle oldu 10.gün iğne etkisi geçmişti
İğne gğnü dahil13. Gün adete 2 gün var saha yeni ilk idrar ile test yaptım negatif

Kızlar ne yapıcaz ya aşılamaya tüp bebeğe doğru gidiyor sonumuz sanırım çok üzülüyorum 😢😢
Bende çok üzülüyorum yaaa 😔bence benim de tutmadı bugün 8.gün ve hiç bir belirtim yok geçen ayda belirti yoktu ve adet olmuştum 😔2.ayımdı bu ay hazirana kadar ilaç deneyecek tutmazsa tüp hiç umudum da yok daha önce gebe kaldım bir çok kez ama düşükle sonuçlandı benim eşimin değerleri çok iyi ama olmuyor 😔

Kaset test mi yaptın canım daha önce Bursa 16.gün gebeliğimi öğrenen gördüm canım belli de olmaz bekle bakalım bir belirtin var mı ?
Kasık ağrım var ve göğüslerim dün gecem ağrımaya başladı adet olacak gibi de değilim normalde olmadan 4 gün falan önce ateş basar bi sinirlenirim anlarım yani adetim geleceğini bu ay öyle belirti de yok evde prodcotr diye test var çok güvenmiyorum onu yaptım

Bende çok üzülüyorum yaaa 😔bence benim de tutmadı bugün 8.gün ve hiç bir belirtim yok geçen ayda belirti yoktu ve adet olmuştum 😔2.ayımdı bu ay hazirana kadar ilaç deneyecek tutmazsa tüp hiç umudum da yok daha önce gebe kaldım bir çok kez ama düşükle sonuçlandı benim eşimin değerleri çok iyi ama olmuyor 😔
İnşallah tutmuştur daha önce hamile kalmışsınız yine olacaktır. Benimde 2. Denememdi bu ay son kez çatlatma tedavisi yapılcak sonra aşılamaya geçicez

Benimde tedavide 2.ayım bugün 8.gün ama hiç bir belirtim yok iki gün kadar kasık batması oldu hafif ama geçti dünden beri hiç belirti yok bence tutmadı benimde çünkü geçen ayda hiç belirtim olmadı ve tutmamıştı iğne etkisini de testlerle takip ediyorum dün baya silikleşmişti muhuiki güne tamamen iğne etkisi geçmiş olacak geçen ayda öyle oldu 10.gün iğne etkisi geçmişt

Back
X