- 19 Nisan 2022
- 4.031
- 43.346
- Konu Sahibi sevgimnevam
O neymiş artık yaa ben onu kaçırmışımTuvaletteki çöp kovasına b.k bulaşıklı peçete atılan üye vardı bi de ahahsh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O neymiş artık yaa ben onu kaçırmışımTuvaletteki çöp kovasına b.k bulaşıklı peçete atılan üye vardı bi de ahahsh.
Yulafımı elime alıp konuya girmiştim kahvaltı eşliğinde okuyayım diye seçtiğim konuya bakŞuraya laaaap diye
Taharet bittikten sonra elini üstüne sürüp eteğini çekiyor sonra çıkıp yıkıyor elini
Son bir kaç gündür diğer konuda(musakkak) çok fazla muhabbet döndü ya ben onu demek istemiştim
Yoksa KK’da dönmeyen konu yoktur herhalde siz bir de eskisiniz daha iyi bilirsiniz
Tuvaletteki çöp kovasına b.k bulaşıklı peçete atılan üye vardı bi de ahahsh.
Eskiden kocası ile cima eylerken yatakta oluşan uçuk kahverengi bulaşıkların ne olduğunu soran üye varmış.Kocasının çamaşırlarını anlatan üye de vardı.
Siz nasıl taharet alıyorsunuz diye konu açan üye de vardı. Ciddi ciddi nasıl temizlendiğini anlatan üyeler de vardı; sayfalarca kim nasıl temizleniyor, yazmışlardı.
Ben burda bir lekeli peçete fotosu gördüm o bana yetmiştiKocasının çamaşırlarını anlatan üye de vardı.
Siz nasıl taharet alıyorsunuz diye konu açan üye de vardı. Ciddi ciddi nasıl temizlendiğini anlatan üyeler de vardı; sayfalarca kim nasıl temizleniyor, yazmışlardı.
Eskiden kocası ile cima eylerken yatakta oluşan uçuk kahverengi bulaşıkların ne olduğunu soran üye varmış.
B.k.
Büyük gizemi çözmüşler mi, neymiş ?
Ben burda bir lekeli peçete fotosu gördüm o bana yetmişti
Ama nasıl taharet alıyorsunuz fenaymış gerçekten
Kocasının çamaşırında sperm gören üye mi?
Ayyy keşke sormasaydımmmYok, beyazlar gerçek beyaz olarak kalmıyormuş.
AAaaaaaaaAaaaaaaaAaaaaa leğennnnnn verin ulannnn