- 24 Şubat 2014
- 613
- 354
- 133
- Konu Sahibi huysuzamatatligelin
Kayınvalide ve kayınpeder işin içinden tamamen sıyrılarak çıkmışlar maşallah. Bunu oğullarını biraraya getirip konuşma işini sana yıktıkları yetmezmiş gibi oğullarının ilişkisini onaylamışlar. Yani dışarıdan bakıldığında evet uzunca bir süre ilişkileri olmamış 1 hafta sadece takılmışlar ama bunun sonrasında sizlere sıkıntı yaşatmışlar zor zamanlar geçirmişsiniz. Birinin eşinizin kardeşini uyarması gerekirdi ve o kişi de annesi ve babası olmalıydı. Siz ve eşiniz şu an ne deseniz çünkü yanlış anlaşılırsınız kıskanıyormuşsunuz çekemiyormuşsunuz gibi. Aslında olay öyle değil ki, yani bunun bayramı seyranı var oturması kalkması var ailenin biraraya geldiği zamanlarda bundan sonra sürekli soğuk rüzgarlar esmesi demek oluyor bu. Bula bula abisinin görüştüğü insanı mı bulmuş? Abisine bu kadar sıkıntı çektiren insanı kalbi nasıl kabul etmiş? Bir insan kardeşini nasıl böyle siler atar aklım almıyor. Burada yorumlarda 1 hafta için abartmayın diyenler olmuş, ben olsam ben de istemezdim açık ve net