• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada kaldım.. Kocam ve kardeşi

Bana kız eşinizden intikam almak istiyor gibi geldi. Yani eşinizin peşini bırakmamiş sırf ona inat olsun diye yapıyor olabilir. Yani beni eleştirebilirsiniz ama ben eşimin eski sevgilisiyle değil elti olmak görmek bile istemezdim. Yani bir de eşimin ve eski sevgilisinin aile yemeklerinde falan bir arada olacağını düşünmek bile kafayı sıyırmama neden oluyor düsündükçe elim ayağım titriyor.

Bu arada güncellemeyi şimdi okudum. Bi gelişme olursa haber verin. Ne olacak merak ettim.
Şuanlık durum sabit bakalım, ama ekstra bişey olursa yazarım. Önceki yorumunuza da katılıyorum ayrıca, kendi açımdan da eşim açısından da çok tuhaf bi durum içindeyiz

Şuanlık durum sabit bakalım, ama ekstra bişey olursa yazarım. Önceki yorumunuza da katılıyorum ayrıca, kendi açımdan da eşim açısından da çok tuhaf bi durum içindeyiz

Bence de hiç etik değil. Eşinin eski sevgilisiyle elticilik oynamak ne ya ancak midesi ve mezhebi konya ovası olan kabul edebilir böyle bir şeyi. Ayrıca eşnizi suclu görmeleri çok saçma. Adamın kardeşi eski sevgilisiyle evleniyor suc kayninizda ve o kızda. Hayir dünyada baska insan mı yok da birlikteler anlamıyorum.

Güncelleme:
Konuyu merak eden, gelişme olduğunda haberdar et diyen arkadaşlar olmuştu o yüzden güncelliyorum.
Eşim öğrendikten sonra tepkisiz kaldı demiştim, herkesin kendi hayatı benim dicek bişeyim yok demişti. Kardeşiyle de ufak ufak da olsa görüşüyolardı. Ama kaynım kendi kendine triplere girip abisine saygısız davranmaya başladı, mesafeli olmaya çalışıyor kendince. Eşim inanılmaz üzülüyo bu duruma. Kardeşinin öyle yaptığını gördükten sonra o da sildi attı, görüşmüyorlar. Beni de kayınvalideme yollamıyor bu yüzden. Ben böyle olacağını zaten biliyordum ama işin tuhafı kv ve kp farkında değiller görüşmediklerinin. Görüşüyolar sanıyolar.. Bu arada kv falcıya gitmiş ve 4-5 ay içinde ayrılacaklar gibi birşey söylemiş gittiği kadın. O da havalara uçuyo ayrılcaklar diye ve konuyla alakalı hiçbi müdahalesi yok artık. Bu arada kaynım kıza tektaş, bileklik, kolye vs sürekli mücevher alıp duruyormuş. En son 2 hafta önce eşimden de para istemişti, eşim vermemişti. Hani şu kutusu bilmemkaç para olan güller var ya sosyal medyada çok ilgi gören. Onlardan falan yollayıp duruyor kıza, kızda sürekli herkesin gözüne soka soka paylaşıyor. Benim sinir olduğum nokta eşimden bunlar için para istemesi. Ama eşimin bundan haberi yok, yani kıza bu denli para yedirdiğinden. Herkes kızın para için birlikte olduğunu falan söylüyor. İşler iyice karıştı yani. Bize uzak allaha yakın olsunlar diyorum sürekli. Sonları hayrolsun..

Dallas anlamadığım bu kardes oncesinde abisiyle ciktigini bilmiyormu yani bunu kabullenmesi degisik e kızın niyetide belli degil hint dizileri gibi baska erkek yokmus gibi kardesini bulmus

Bence kıs eşine takmış olabilir kafayı uzun süre bırakmadı diyorsun bir de kız nasıl huzursuz olmuyor ki herkes huzursuzken İnşallah hayırlısı olur
Ben aslında eşinin senle ayrılınca hemen başkasını bulmasına da takıldım ama bu konuyla alakasız tabi

1 haftalık ilişkide ne olmuş olabilir bilemiyorum ama yine de ben de kaldıramazdım sanırım.

Sizden başka bu detaya takılan olmamış ama ilk okuduğumda benim gözler açık kaldı.
O dönemde ayrı da olsalar tekrar devam edip evlendiklerine göre duygusal bağ kopmadan konu sahibinin eşi başka bir kadınla vakit geçirmiş. Bilemiyorum çok nahoş bi durum.
Konu bu değil ama ben de kabullenemezdim.

Bence kıs eşine takmış olabilir kafayı uzun süre bırakmadı diyorsun bir de kız nasıl huzursuz olmuyor ki herkes huzursuzken İnşallah hayırlısı olur
Ben aslında eşinin senle ayrılınca hemen başkasını bulmasına da takıldım ama bu konuyla alakasız tabi
Kız zaten hayatımızda olan bi kızdı, uzaktan akrabaları. Bide o zamanlar küçüktük 16 yaşındaydık, kız bizden büyük yaşca

Dallas anlamadığım bu kardes oncesinde abisiyle ciktigini bilmiyormu yani bunu kabullenmesi degisik e kızın niyetide belli degil hint dizileri gibi baska erkek yokmus gibi kardesini bulmus
Biliyor ama kabulleniyor, hatta kızı öyle bir savunuyorki sanki büyü yapılmış gibi bi tutku bi bağ var arada, değişik bişey

Sizden başka bu detaya takılan olmamış ama ilk okuduğumda benim gözler açık kaldı.
O dönemde ayrı da olsalar tekrar devam edip evlendiklerine göre duygusal bağ kopmadan konu sahibinin eşi başka bir kadınla vakit geçirmiş. Bilemiyorum çok nahoş bi durum.
Konu bu değil ama ben de kabullenemezdim.
O olay yaşandığında biz 16 yaşındaydık, şuan 23 yaşındayız. Yani evliliğimizden çok çok öncesinde kalan bi durum. Kız bizden yaşça büyük, biz çocuktuk o zamanlar diyebilirim ama kız değildi bizim şuanki yaşımızda falandı

Merhaba kızlar. Ben 1 yıllık evliyim, eşimle öncesinde 5 yıllık ilişki dönemimiz oldu. Birbirimizi tanıyoruz yani baya. Eşimin bi erkek kardeşi var, ve onun eski sevgilisine aşık. 2-3 senedir o kızla birlikteler, ama eşim ayrıldılar olarak biliyo. Bu kız önce eşimle bizim flört dönemimizin ayrı olduğumuz döneminde 1 hafta kadar takılmış. Sonra biz barışınca eşim görüşmeyi kesti. Ama kız peşini bırakmadı sürekli mesajlar aramalar yolunu kesmeler vs.. Neyse öyle böyle uzaklaştırdı eşim kendinden, ama sonrasında duyduk ki kaynımla görüşmeye başlamışlar. Eşim bunu duyunca kardeşiyle arasına soğukluk girdi, kızı önemsediği yada kıskandığı için falan değil tabiiki ama ters bir durum sonuçta. Neyse üzerinden yıllar geçti, biz ayrıldılar biliyorduk. Taaki düne kadar. KV ve KP de bu duruma karşılardı ama her ne olduysa yumşamışlar. Kaynım evlenmeyi düşünüyor, ve eşimle konuşacaklar. Ben çok eminim eşim kardeşini silicek. Ama bi yandan da birbirlerine çok düşkün oldukları için çook üzülecek. Ben bunları KVden öğrendim eşimin henüz haberi yok. Eşimle konuşup ikna etmeye çalışacaklarmış kardeşiyle arası bozulmadan. İşin kötü yanı herkes eşimi suçlu görüyor mutluluklarına maniymiş gibi onu suçluyorlar. Ben mi yanlış düşğnüyorum bilmiyorum ama önce abisiyle sonra kardeşiyle ilişki yaşayan bir kız söz konusuyken bunu nasıl normal karşılıyorlar yada normal karşılanmasını bekliyorlar? Benim sorum şu sizce ben eşimle öncesinde onlar bişey söylemeden konuşiyim mi yoksa bırakıyim kendileri mi konuşsunlar? O kadar üzülüyorumki hergün annesi babası kardeşi için bişeyler yaptığını görünce. Sanki ona ihanet ediyolarmış gibi hissediyorum. Sakladığım içinde kendimi ayrıca kötü hissediyorum. Durum bu arkadaşlar aslında çok uzun ve karmaşık ama olabildiğince sadeleştirmeye çalıştım. Cevaplarınızı bekliyorum

Güncelleme 11. Sayfada

Esinize asık degilmis ama kayniniza asık olmuş olarak gorurum ben. Kimse hasetliginden evlenmez diye dusunuyorm tabiki kotu bir durum.

Back