Merhaba kızlar. Ben 1 yıllık evliyim, eşimle öncesinde 5 yıllık ilişki dönemimiz oldu. Birbirimizi tanıyoruz yani baya. Eşimin bi erkek kardeşi var, ve onun eski sevgilisine aşık. 2-3 senedir o kızla birlikteler, ama eşim ayrıldılar olarak biliyo. Bu kız önce eşimle bizim flört dönemimizin ayrı olduğumuz döneminde 1 hafta kadar takılmış. Sonra biz barışınca eşim görüşmeyi kesti. Ama kız peşini bırakmadı sürekli mesajlar aramalar yolunu kesmeler vs.. Neyse öyle böyle uzaklaştırdı eşim kendinden, ama sonrasında duyduk ki kaynımla görüşmeye başlamışlar. Eşim bunu duyunca kardeşiyle arasına soğukluk girdi, kızı önemsediği yada kıskandığı için falan değil tabiiki ama ters bir durum sonuçta. Neyse üzerinden yıllar geçti, biz ayrıldılar biliyorduk. Taaki düne kadar. KV ve KP de bu duruma karşılardı ama her ne olduysa yumşamışlar. Kaynım evlenmeyi düşünüyor, ve eşimle konuşacaklar. Ben çok eminim eşim kardeşini silicek. Ama bi yandan da birbirlerine çok düşkün oldukları için çook üzülecek. Ben bunları KVden öğrendim eşimin henüz haberi yok. Eşimle konuşup ikna etmeye çalışacaklarmış kardeşiyle arası bozulmadan. İşin kötü yanı herkes eşimi suçlu görüyor mutluluklarına maniymiş gibi onu suçluyorlar. Ben mi yanlış düşğnüyorum bilmiyorum ama önce abisiyle sonra kardeşiyle ilişki yaşayan bir kız söz konusuyken bunu nasıl normal karşılıyorlar yada normal karşılanmasını bekliyorlar? Benim sorum şu sizce ben eşimle öncesinde onlar bişey söylemeden konuşiyim mi yoksa bırakıyim kendileri mi konuşsunlar? O kadar üzülüyorumki hergün annesi babası kardeşi için bişeyler yaptığını görünce. Sanki ona ihanet ediyolarmış gibi hissediyorum. Sakladığım içinde kendimi ayrıca kötü hissediyorum. Durum bu arkadaşlar aslında çok uzun ve karmaşık ama olabildiğince sadeleştirmeye çalıştım. Cevaplarınızı bekliyorum
Güncelleme 11. Sayfada