- 22 Kasım 2010
- 11.056
- 19.341
-
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
opel. önümüzdeki ay gelecek bir kaç araç var, ellerinde olanlar içinde seçim yapabiliyorsunuz. özel sipariş vs almıyorlar. bir opel bayiiyle konuşun derim.Merhaba, konu gidişatını bozmak istemiyorum ama bizde engelli indirimiyle araç almaya çalışıyoruz fakat hiç bir bayi araç satmıyor elimizde araç yok deyip geçiştiriyorlar çok özel değilse siz hangi marka aracı aldınız acaba?
Teşekkür ederimopel. önümüzdeki ay gelecek bir kaç araç var, ellerinde olanlar içinde seçim yapabiliyorsunuz. özel sipariş vs almıyorlar. bir opel bayiiyle konuşun derim.
Nikinizin hakkını veriyorsunuz maşallah. Inatla yazmayin madem siz de.Boşa yazıyoruz parmaklarima üzüldüm şu an3 5 ay sonra kendi paramla aldigim araba gitti diye konu açar ya da gün yüzü görmedim arabadan diye.
Evet veririm çok şükürNikinizin hakkını veriyorsunuz maşallah. Inatla yazmayin madem siz de.
Bu şaka mı? Başka şehirdeki ninesinin, annesinin üstüne aldığı arabayı kullanan kişiler tanıyorum. Siz mevzuatı yazmışsınız ama uygulama böyle değilEngelli aracını hasta yanınızda olmadan kullanırken çevirmeye falan takılırsanız cezası var bağlıyorlar diye biliyorum ya da bu dediğim hastanın bulunduğu şehir dışında yakalanırsa şeklinde de olabilir kullanım durumu kısıtlı yani boşuna paranızı yakmayın durumunuz çok riskli.
Hatta üşenmedim araştırdım buldum
ENGELLİ YOLCU VEYA SÜRÜCÜ ADINA ALINAN ARAÇLARLA ENGELLİ KİŞİ OLMADAN YOLCULUK YAPILABİLİR Mİ? Mevzuata göre engelli yolcu ve sürücü adına alınan araçlarda engelli birey araçta olmadan araç kullanılamamaktadır.
Devleti kandirmak, Kul hakkı vs çok anlamsiz şeyler yaziliyor. Gereksiz duyar kasicilar bir kk klasigidir zaten. Devletin sağladığı bir hak değil mi bu engellilere. Ee babam da engelli. Kul hakkı olan nedir? Borc Harc mevzusu olmasa zaten alirdim otv siz herkesin yaptığı gibi. Sorum başka, yapılan yorumlar bambaska. Ama dusundugumden cok da farklı olmadığını gördüm hukuki olarak, merak ettiğim de buyduŞu biz kızcağız vardı adı neydiKatibin Ruhu bilir.
Eşinin babaannesinin hakkıyla engelli aracı alınıp yıllardır lafı bitmeyen bir mesele... Onun konularını bi okuyun.
Devleti kandırmaya çalışılan meselelerden kimseye hayır gelmez ancak huzursuzluk verir.
Ötvsiz sıfır araç alacağıma helalinden 2.el daha düşük model alırım aklımda kaygı olmadan kullanırım.
Siz araci su an normal yolla aldığım bilgisini atladiniz sanırımEvet veririm çok şükürsizde inadı bırakıp az söylenenleri dikkate alsanız sizin hayriniza olur.
Engelli kişinin tedavisi amaçlı konforunu sağlamak amaçlı sağlanan bı hizmet bu siz babanızdan hayır görmediniz bari bu işe yarasın diye kullanacağınız bir hak değil anlamadığıniz nokta buDevleti kandirmak, Kul hakkı vs çok anlamsiz şeyler yaziliyor. Gereksiz duyar kasicilar bir kk klasigidir zaten. Devletin sağladığı bir hak değil mi bu engellilere. Ee babam da engelli. Kul hakkı olan nedir? Borc Harc mevzusu olmasa zaten alirdim otv siz herkesin yaptığı gibi. Sorum başka, yapılan yorumlar bambaska. Ama dusundugumden cok da farklı olmadığını gördüm hukuki olarak, merak ettiğim de buydu
Hayır atlamadim böyle bişe var madem araç alıyorum niye bınlerce lira fazla vereyim kafasindasiniz amacınız babanız için almaksa alın feda olsun ÖTV ama niyet bu değil kiSiz araci su an normal yolla aldığım bilgisini atladiniz sanırımaklımda soru isareti kalmasin diye arastiriyorum su anda.
Ay bu ek bilgileri vermesem başka nasıl elestirecektiniz acaba? Su an böyle bir hak var mi var. Borc durumunda nasıl isliyor miras ve satis süreci bunu arastirdigim için suclu durumuna dustum hey allahim ya.Engelli kişinin tedavisi amaçlı konforunu sağlamak amaçlı sağlanan bı hizmet bu siz babanızdan hayır görmediniz bari bu işe yarasın diye kullanacağınız bir hak değil anlamadığıniz nokta bu
Kul hakkı günah vs. ama devletin aracın fiyatından fazla ötv ve kdv alması kul hakkı veya günah değil garip...Devleti kandirmak, Kul hakkı vs çok anlamsiz şeyler yaziliyor. Gereksiz duyar kasicilar bir kk klasigidir zaten. Devletin sağladığı bir hak değil mi bu engellilere. Ee babam da engelli. Kul hakkı olan nedir? Borc Harc mevzusu olmasa zaten alirdim otv siz herkesin yaptığı gibi. Sorum başka, yapılan yorumlar bambaska. Ama dusundugumden cok da farklı olmadığını gördüm hukuki olarak, merak ettiğim de buydu
Devleti kandirmak, Kul hakkı vs çok anlamsiz şeyler yaziliyor. Gereksiz duyar kasicilar bir kk klasigidir zaten. Devletin sağladığı bir hak değil mi bu engellilere. Ee babam da engelli. Kul hakkı olan nedir? Borc Harc mevzusu olmasa zaten alirdim otv siz herkesin yaptığı gibi. Sorum başka, yapılan yorumlar bambaska. Ama dusundugumden cok da farklı olmadığını gördüm hukuki olarak, merak ettiğim de buydu
Siz bu uyanıklıkla yeni kanun çıkarırsınız. Maşallaharacın kullanım hakkı benim olacak ve borcunu ben ödeyeceğim. ancak reddi miras yapacak olmam sorun tabii. bu noktada borcu ödeyen ben olduğum için aracı kurtarmamın hukuki bir yolu var mı bunu merak ediyorum