Bana doktor engelli raporu alabileceğimi söyledi, sadece araba değil, engellilere birçok hak tanınıyor biliyorsunuz. Raporu alabilir miyim bilmiyorum, hiç de denemedim. Etik yönünü sormamışsınız ancak ben etik bulmuyorum. Normal bir aracım var ve ben sorun yaşamadan kullanabiliyorum, "engel" denilen durumum gündelik hayatımı da çok etkileyen bir şey değil bana göre. Tabi başka başka engeli olanlarda farklıdır o ayrı mesele, elbette herkes devletin sağladığı hakkı kullansın, beni alakadar etmez. Kullanmamak kendi tercihim. Bunları şu sebeple anlattım, zaten siz de ÖTV'li araç için sipariş vermişsiniz. Belli ki durumunuz var. Babanızı da pek sevmiyorsunuz, insan "bari bir kez olsun faydası dokunsun" diyebilir belki, haklı olabilirsiniz. Ancak ben böyle durumlarda gücüm varsa parasını verip, yasa falan düşünmeden gece kafamı yastığa rahat koyma taraftarıyım. Babanız da çok güven veren birine benzemiyor, 5 yıl sonra çat diye arabayı satabilir de, vefat ederse parasını ödediğiniz araba borçlara gidebilir. Boşu boşuna paranız gitmiş olur, ÖTV olmasa bile az buz bir para değil sonuçta. Yeni arabanız hayırlı olsun, sağlıkla kullanın