Araç kullananlar yardımcı olur musunuz?

Aslında ehliyeti duzde aldim hic panik degildim rahat aldim sevdim manueli ama 1.5 yasinda bebek var offf çok zor karar vermek😔
Bn de düzde almıştım ama bazı sorunlar yaşadım panik ataktan dolayı kullanamadım sonra eşim baya alıştırdı ama yine de kafam rahat etsin diye dik düz vites işine girmiyorum ztn korona döneminde Bn evdeyim eşim gidip geliyor işe. Sizin bnm gibi bir sorununuz yoksa her zaman sıfır daha iyidir

Merhaba kk nın güzel kadınları
İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
Araci sen kullanacaksin. Otomatik mi duz mu kullancaksin ona karar vermelisin

Düz vitesle alıstım bir süre öyle kullandım sonra otomatik vites aldık,yanarım yanarım düz vitesle kullandığım yıllara yanarım.ikisi arasında cok fark var kullanma kolaylığı olarak

Düz vites arablar evet daha ucuz. Düz vites araba sürebilmek evet büyük nimet, gelecekte her türlü arabayı sürersiniz. Ancak şunu belirtiyim düz vites arabayı yokuşta kaldırması daha zor. Ben korktuğum için otomatik aldım.

ben manuel kullaniyorum ama gercekten buhran geciriyorum.
donuste vites indir kaldir
durup kalkarken hizlanirken vs vs
otomatik vites buyuk rahatlik bence teknoloji her zaman iyidir

İçinden çıkamadıgım bir problemim var. Araba alacagız nasipse ikinci el i 20 2014 model 124 binlira otomatik vites
Ancak eşim clio düz vites araç istiyor 0 oldugu icin .122 bin fiyatı. Arabayı ben kullanacagım ve ehliyeti yeni aldım. Ikinci el otomatige o para verilmez alısırsın diyor. Sizce hangisini almalıyım.
Ehliyeti düz vitesle aldıysanız bence öyle devam edin. Ben 2014ten beri düz vites kullanıyorum. Zaten arabaya alışınca sizde alışıyosunuz.

Çok trafik olan şehirlerde düz vites pişmanlıktır, sol bacağa giren kramplardır, ameleliktir.
ilk kullandigin zamanlarda devrini ayarlayacagim arabayi kaldiracagim diye titreyen bacagina felc indi sanmaktir 😁

Hyundai sevmiyorum o yüzden Clio diyeceğim ben. Bir de sıfır seviyorum. Sıfır araba kokusu seviyorum.
İkinci elde aldatılır mıyım korkusu yaşarım. Onu ekspere göstersem ekspere de zor güvenirim.

Ehliyetimi 19 yaşında aldım. 29 yaşıma dek düz vites kullandım. İstanbul’da hem de. Sorun yaşamadım.
Şimdiki arabam otomatik. Evet rahat ama olmazsa olmaz değil.

Otomatikten şaşma

Bir kadın kullanacaksa tabiki otomatik. Zira düz vites kullanmak herkesin harcı değil.

3 manuel 1 otomatik arabam oldu
Kesinlikle otomatik diyorum.

Amaç arabadan soğutmak. Kimse acemiylen sıfır arabada rahat edemez. Otomatik olmayan aracı rahat da satamazsınız. Direkt otomatik derim ben

İstanbul’da hiç kendimi manuel araçla zorlamam. Zaten ihtiyaç olduğu için araç kullandığım için(kabul ediyorum düz vites kullanmanın zevki başka) “otomatik candır” diyorum.

Ancak Hyundai’yi de Renault’u da bir türlü sevemedim.

Back