- 18 Ağustos 2009
- 3.972
- 3
- Konu Sahibi EU2
- #1.361
adi pislik:roflol: :roflolklavayı görünce sölemedin amaaklinialirimsmileeyvahedigeldismile
:teselli:şaka yaptım bebeğim korkmaasempatiksalakcinni
tmm o zamanzemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adi pislik:roflol: :roflolklavayı görünce sölemedin amaaklinialirimsmileeyvahedigeldismile
:teselli:şaka yaptım bebeğim korkmaasempatiksalakcinni
bende diyorum biri eksikhihoyyytnerdesin sen yaaolumunekankayizsmiledamarcıyız bu gece aklinialirimsmile tamam dur gidiyim tanrıçanın topiğine
sanada dişiolumunekankayizsmilehee öyleyim ben evet:kedi:bak etiketlerde adın var sende damarcısın artık ona göre.slogan verde öyle yatAy saol cicimm ne güzel bi topic sahibisin sen, hizmette sınır yok. Bundan sonra senin topiclerden ayrılmam :jeyyar:
Ben de yavaştan yatıyorum kızlar, hepinizi öperim iyi sabahlar aklinialirimsmile
vay anasını çılgınlar sizi =)tanrıcam biiraz daha zıplasaymıs bi tarafları fırlayacakmıs sempatiksalakcinniaman ha dikkat etsin aklinialirimsmile
sana o gözlükleri çıkar dedim düşücen dedim ama dinlemedin..sonra seyircinin üstüne düştünboshayallersmilegüzel konser olmuştu ama he
vay anasını çılgınlar sizi =)tanrıcam biiraz daha zıplasaymıs bi tarafları fırlayacakmıs sempatiksalakcinniaman ha dikkat etsin aklinialirimsmile
karabiber görüyosun dimi nası havaya girdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen varya sennnaklinialirimsmilegizli arabeskçilerden kim kaldı be:içelimabucumun metalcisi:hulya:yok mu sarkı ekleyen
hadi rakı sofrasını hazır ettim
kıs blog açtım ya onun yan işleri ile uğraşıyorum ...pc de de sorun oldu dün ondan fazla bakınamadım sempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:
etiketleri siz mi yazdınız allah ın çatlak hatunları ...akitrm ve tatlı gacim yok extreme m de yok ....kesin pirelerini uçusturuyorlardır mirmirmirmir
http://pandorabazaar.blogspot.com/karabiber görüyosun dimi nası havaya girdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen varya sennnaklinialirimsmilegizli arabeskçilerden kim kaldı be:içelimabucumun metalcisi:hulya:
aaa hayırlı olsun bebeğim adres verde girelimzemuszemus
bayıldım aşkıtom ya bayılmaz mıyım sen begendin mı =) yalnız saka bi yana birisi çete bunlar diye yazmış kım lan o ne diyor oyle ( kötükedihüso smile )
karabiber görüyosun dimi nası havaya girdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen varya sennnaklinialirimsmilegizli arabeskçilerden kim kaldı be:içelimabucumun metalcisi:hulya:
amannnnnnnnn bugun ben arabeskçi yrna sen rock çı bu işler boyle be gülüm=)=)haydi yok mu ekleyen
sanada dişiolumunekankayizsmilehee öyleyim ben evet:kedi:bak etiketlerde adın var sende damarcısın artık ona göre.slogan verde öyle yat
kızım ismal yekanın feys buk şarkısı gelmiş geçmiş en iyi kop kop parça be sen ne diyosunsositososito
Bitanem boşuna yazmadık oraya has damarcı liv, damar livden sorulur diye ben ışığı gördüm onda ama karizmayı çizdirmiyim diye metalci gözüküyo bakma sen ona şimdi açmış müslüm dinlemiyoosa neyim:roflol:
Slogan mı, benim bu saatte aklım çalışmaz, ağzım hiç laf yapmaz ki ohaoldumsmile amma liv çilingir sofrası, rakı dedikçe mest oldum, arabeskle rakı gitmez kötükedihüso ben şarkı sözleriyle göndermeler yapacağımız türk sanat müziği topiği isterim, şöyle sanal fasıl yapalım kuzum :içelim:
hadi öptüm sizi aklinialirimsmile
kızım görmüyomusun rakı balık ekliyo,yokmu resim ekliyen die yırtıyo kendini var var içinde var...sempatiksalakcinni
liiiivv tek başına dinleme kız artık meydana çıktı bizede at linki güllü dinlemiyosa top olim hehihoyyyt