- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi EU2
- #1.341
puauauauhahahahah:)))))Karıştırdın kıızm ben şarapçıyım:roflol:
Çok içme diyom sana bak karıştırdın yine:roflol:
hatta çakma metalci livsempatiksalakcinni,orjinal arabeskçi:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
puauauauhahahahah:)))))Karıştırdın kıızm ben şarapçıyım:roflol:
Çok içme diyom sana bak karıştırdın yine:roflol:
ben satarım 2 jileteaklinialirimsmilesöyle ne yazıcan
hee pardon tinerci hulyaydısempatiksalakcinni
şu tanrıça kaşı beniyi kim yazdı allasen
Ahh livim hele ben neler eklicektim bide kısa yazcan uzun kabul etmiyo etseydi hazırdı senin etiketin ahanda bu:
metalci gibi gözüken damarcı kraliçesi liv
Demek ki tespitim doğruymuş ayyaşı ben yazdım:tomato:
adi pislik:roflol: :roflolklavayı görünce sölemedin amaaklinialirimsmileeyvahedigeldismile
sen düşün jiletlerimi hazırla emrindeyimbayanssulusmileay sempatiksalakcinni bi düşüneyimmmm intikam dedik sağlam olması lazım eyvahedigeldismile
çıkıyo birer birer foyanız balici livzemuszemuskaydirigubbakcemile3bak onu ben yazmadım kaşı beni tırmala beni bana ait ama =)
içim kalktı =)tanrıcam baksana senin aşık oldugun adamı kımler opuyor kıskandın dimi itiraf et
:teselli:şaka yaptım bebeğim korkmaasempatiksalakcinniHee çok pis korktummmmafoldumben
Beğenmediysen yenisini eklerizzemuszemus
ule arabesk e mi dadandınız...aklinialirimsmile
jilet getiremmisempatiksalakcinni ...
müslüm baba baba cılar sizzikaydirigubbakcemile3
tanrıça cadısı topiğine msj atıyoz bişi soruyoz kıs bak hele bir ara kapitoolumunekankayizsmile
tinerci öyle mi :roflol:
has damarcı liv :roflol:
şey istiyom can kenarından "izzetyıldızhan fanı hülya" :icecream:
bu adamın adı geldi aklıma en fena, bu ayarda başka biri de olabilir aklinialirimsmile
uykum gelmiş yaratıcı olamıyorum ohaoldumsmile
dogru ya babaya yanlış olmaz dimi delikafaduldenogrencegiz senden artıkaklinialirimsmile
SEN ARABESKÇİLERİN GÜLÜSÜN TANRICAM
tamamdır işlem..zemuszemus
burası damar cehennemi giren çıkamazkötükedihüsoay havaya grdimbayanssulusmileulan fenasınız etiketlerin 1/4 unde isimim var ah aah nereden girdim ben bu topige =)ha bir de haribiden damarcı olursam hiç sasırmayın
Lvim senin haberin yok mu tatlım biz tanrıçayla ismail yk hayranlığını geçtik dansçısı bilem olduk rüyamızda değil gerçeğini gördük:1closedeyes: Bu da kanıtı kaburgası görüken hatun tanrıça gece gözlük takan entel gözükmeye çalışan da ben:roflol: