Arabanın camına yumruk attı: (

Adamı tırnaklamış mısınız ? Yoksa ben mi yanlış okudum? Ve hala kırılan cam için ne uyduracağınızı düşünüyorsunuz.
Şimdi burda aynı şeyi yapan erkek olsa herkes ayrıl evlenme derdi. Bence adam bu yaptıklarınıza ses çıkarmadıysa sizden ayrılmayı düşünmüştür.

Adamin kollarina neden tırnak geçiriyorsunuz, araba sürüyor muydu?
Birde damat görmeye giderken neden kıyafeti hediyeleri nisanlinizla alıyorsunuz adamin işi varmış , siz çalışıyor musunuz yani calisiyorsaniz bilirsiniz iş varsa vardır kendi işide olsa yaptığı ise saygıdır söz verdiğini yapmak... bu kadar tantana az gezdirdi diye mi

Hem adamı bunaltmissiniz hem kolunu sıkıyorsunuz hem kavga çıkarmaya yer arıyorsunuz, gördüğüm kadarıyla anlayışta sıfır sizde.adamın yerinde olsam sizinle evlenmem.delirtirsiniz siz insanı

Niçin bu kadar agir yargiliyorsunuz ? Zor bisey degildi istedgim sehir merkezine uzak bir yer tek gidemem arabam yok yarim saat iconde gelinebilirdi ondan beklemediğim bi sekilde bagirdi sinirlendi sok oldum yapmazdı böyle şeyler çünkü. Kendime hakim olamadim bi an dogru oldugunu savunmuyorum ortada bisey yokken bagirmasi kizmadi 140 150 ile gitmesi korktum kızdım o anlik biseydi
adami tirnakla it kak ustune trip at,sinirden cam kirdir, isinden alikoy aferin size bravo!
sen onu tirnaklarken o sinirle bi tane yapistirsa kadina siddet mi oluyo bu? bidr araba kullanirken kol sıkmak nedir ya, bildigin histeriksin.
ozur dilerek soyluyorum ama evlat olsan sevilmezsin, bn okurken bunaldim adam kim bilir ne hale geldi

Sizin onun kollarını sikmanizdaki sebep ? Abartılı davranmissiniz. O da abartmış ne yani cama yumruk atmak. Siz evlenince de evdeki eşyaları kıracak heralde

Çok dırdır yaparsan olacağı bu olur. Hayır aileden biri ile gidebilirsin alışverişe.
Açıkçası ben görümce olsam çoktan giydirmiştim sana ama gerçek anlamda:bicak:

Niçin bu kadar agir yargiliyorsunuz ? Zor bisey degildi istedgim sehir merkezine uzak bir yer tek gidemem arabam yok yarim saat iconde gelinebilirdi ondan beklemediğim bi sekilde bagirdi sinirlendi sok oldum yapmazdı böyle şeyler çünkü. Kendime hakim olamadim bi an dogru oldugunu savunmuyorum ortada bisey yokken bagirmasi kizmadi 140 150 ile gitmesi korktum kızdım o anlik biseydi
Ayrilin. Ikiniz de birbirinizden kurtulursunuz boylece.

Adamı delirtmişsiniz nazınızla isteklerinizle. Gidip kendiniz alamazdınız dimi cicilerinizi normal insan gibi illa adam o kadar işin arasında elinizden tutup götürecek, tabi daha da önemlisi hesabı ödeyecek... Biraz uzak durun sakinleşsin. Bir şeyler isteyip durmayı da bırakın.

Adamın kolunu niye sıkıyosun?
Kaprisini kaldirmayinca cildirmissin,
Canım dünya senin ekseninde dönmüyor.
Işim var dediyse serbest biraksaydin adamı kolunu niye sıkıp tirnakliyosun?
Ayrıca hiç suçu yokken avmnin önünde özür dileyip gel alalım hayatım demiş!
Gereksiz kapris!

hatali olan taraf sizsiniz olayin ikinci kisminda hersey sakinlesicekken adamin kollarini tirnaklamissiniz burdan kopmus hersey tamam demis bakalim ozur dilerim hayatim..yok deyip gitmek istemissiniz birde ustune gitmissiniz amaciniz neydiki bence ozur dilemek icin ugrasin bir sekilde ulasin

Kadin tek basina bir yere gidemiyor, adam goturmek istemedigi halde goturuyor ve sinirini baska baska seylerden cikariyor. Ikiniz de normal degilsiniz. Normal bir kadin bunlari yapmazdi, normal bir erkek de bunlari yapan kadini cekmezdi. Ayrilin.

Bence ayrilmayin, yola devam.
Sadece biraz daha olgunlasmaniz lazim hepsi bu.
Cok acimasiz yorum yapan arkadaslara da el insaf diyorum.

Ay ben de nişanlıyım ama siz galiba triplisiniz? Bizde hiç böyle illa sen de gel sen de gel olmadı. Ben beğendim aldım geldim. Sürpriz yapmak istedim kıyafetimi hatta birbirimizi merak etmiştik nasıl olacağız diye ben de takımını görmedim sadece elbisemin rengini söyledim o da ona göre gravat aldı.

Hayatı zehir etmek için elinizden geleni yapmayın sevgili nişanlı çiftler, evlenen çiftler buradan sesleniyorum.

Allah'tan nişanlınız size vurmamış o anlık sinirle, adamın kolunu neden sıkıyorsunuz? O an boşluğuna gelip size vursa bir anlık delirmeyle işin içinden çıkamazdınız daha da kötü olurdu Allahtan cama vurmuş.

Ay ben de nişanlıyım ama siz galiba triplisiniz? Bizde hiç böyle illa sen de gel sen de gel olmadı. Ben beğendim aldım geldim. Sürpriz yapmak istedim kıyafetimi hatta birbirimizi merak etmiştik nasıl olacağız diye ben de takımını görmedim sadece elbisemin rengini söyledim o da ona göre gravat aldı.

Hayatı zehir etmek için elinizden geleni yapmayın sevgili nişanlı çiftler, evlenen çiftler buradan sesleniyorum.

Allah'tan nişanlınız size vurmamış o anlık sinirle, adamın kolunu neden sıkıyorsunuz? O an boşluğuna gelip size vursa bir anlık delirmeyle işin içinden çıkamazdınız daha da kötü olurdu Allahtan cama vurmuş.
Sonra nisanlim bana şiddet uyguladı :KK11:

Şunu söylemek istiyoeum ki cidden adam yerinde bizler olsak kendimizi haklı görür kadını suçlardık.

Ne kadar kendi işide olsa önemliymiş o iş güç arasında nişanlısıyla elbisesini almış gecikicem gitmemlazımda demiş ısrarlar başka yere gitmek istemiş üstüne beni gezdirmedin demiş.

Kendi işi diye askıyamı alsın adam abisininde karısı var belki oda istemicekmi böyle zaman geçirmek hem erkeklere şiddet suçlusu buluyoruz dönüp kadınlarada bir bakalım..

Ayrılmalık bir durumları yok elbet biraz birbirlerini alttan almalılar adam belli ki alıyor kadın kendini biraz düzeltmeli

Çok ama çok bencilsiniz. Hala daha nasıl gönül alabilirim, nasıl aramızı tamir ederiz değil, ailesine söylerse benim imajım zedelenirse diye bakıyorsunuz olaya. Yazık, üzüldüm çocuğa.
Hala ayrilmiyorsa mustehak.

Back