Arabadaki prezervatif

Muhafazakar olduğu kanısına nereden vardınız acaba, her fırsatta içmesinden mi?

Bi yerde okumuştum aldatan adam eșine aşırı ilgi gösterirmiş diye.. Zengin olsam ikinciyi alırım, başkasıyla sevişiyorum gibi güya şakalara nasıl müsade ettiniz acaba hayret, hayatta tahammül edemeyeceğim konuşmalar bunlar.. Erkeklerin ilk başvurduğu yalanda "arkadaşım yapmış".. O arkadaşı ve eşiyla bir araya getirip yüzleştirsin sizi eğer gerçekten öyleyse..

Muhafazakar olduğu kanısına nereden vardınız acaba, her fırsatta içmesinden mi?
Tartışma çıksın istemiyorum.hani yalandan muhafazakar çevrelerde bulunan, cemaatlere falan giden ama aklı fikri sürekli çok evlenmekte olan, dini bütün gibi görünüp, sapık zihniyetleri olan riyakâr kişiler olur ya onu kastettim.

Konuda ne cemaatten ne de muhafazakar çevreden bahsedilmiş ama neyse..

Konu sahibi, sizin adınıza üzüldüm. Çok zor bir durum. Eşinizin güya yaptığı şakaları görmesek acaba doğru olabilir mi diye düşünebilirdik belki ama adamın karakteri ortada. O yaptığı şakalara nasıl müsade ettiniz aklım almadı, nasıl sınır çekmediniz?
Arkadaş konusu külliyen yalan. Adam bir yılbaşı gecesi için dört prezervatifle mi geziyor, ne bu horhor çeşmesi mi??
Öyle dahi olsa bunu alır torpidoya atar, ne alaka gözlük kabına saklamak? Kim bir saatliğine ödünç aldığı arabada( bu da ayrı bir konu, yeni tanışılan adam ne alaka araba alıyor) torpidoda kullanılmayan gözlük kabını bulup içine kondom saklar??
Üzgünüm ama buzzzz gibi kandırılıyorsunuz.

Arkadaşa ulaşma işi yaş.
Adam daha ilk yarım saat içinde arayıp böyle böyle olsun haberin oldu diye anlatmadıysa ben de hiçbir şey bilmiyorum.

Yapıp yapmadığını bilemem ama şurada yazan çok manidar geldi bana böyle şaka mı olur. '' Başkasıyla sevişiyorum diye seni mi boşayacağım.''

kondom tekli miydi???
dedigi seyin yalan oldugunu şöyle anlayabilirsin, tekli kondom satilmiyor.
nereden gidecek de tekli kondom alacak? adam arabayla eskorta gitti desen yapti gecti bu kondom neden? fazla fazla yaparim diye aldiysa geri dönerken insan arabada tonlarca yer varken torpidoyu acip icine de degil gözlük kabini çıkarıp onun icine mi koyacak?
buna inanacaksaniz inanmayin lutfen.

napim başkasıyla sevişiyorum diye seni mi boşayacam sanki dedi güldü. Arada bu tarz takılırdı bana zengin olsam bi tane daha alırdım ama sen hep kalırdın seni bırakmam seviyorum diye.
ayrica kocan zaten saglam ayakkabi degilmis. sadece cok sevmişsin.
sürekli der kimler kimler sarkıntılık yaptı ama ben sana hiç bir zaman ihanet etmedim aklımdan geçirmedim diye.
aklinda aldatmak olmayan insanlar boyle cumleler kurmazlar. mugeye cikan kadinlar da aldatıyor, senin cevrende de vardir belki kadindan kaynakli ihanet. der misin hic "herkes yapıyor ben yapmam" diye. konu gundemin bile degildir.
nasil ki ahlaksiz insanlar hep ahlaktan bahseder, yalanci insanlar hep kendi dürüstlüğünü över, en kiskanc insanlar hep baskalarinin onu kiskandigini söyler esin de böyle biri bence

Arkadaşının olduğunu varsayarsak , size ait arabaya çıplak g.tle oturup sevisecekler ve eşin izin veriyor buna . O koltuklara karısını, çocuğunu oturuyor yani iğrenç pislik . Bu bile kavga sebdbi

Arkadaşının olduğunu varsayarsak , size ait arabaya çıplak g.tle oturup sevisecekler ve eşin izin veriyor buna . O koltuklara karısını, çocuğunu oturuyor yani iğrenç pislik . Bu bile kavga sebdbi
Ayy konuyu okudum. İlk aklima bu geldi. Yorumlara baktım kimse buna atıfta bulunmamış. İçimden ben çok detayciyim diye kendimi payladim sonra mesajınızı gördüm oh bee benim gibi ilk aklına bu gelen de var dedim

Son düzenleme:
Benim de aklima geldi ama baskasinin arabayi kullanmadigi bariz belli, esi kullanmis buyuk ihtimalle, o yuzden esinin o hallere girip o arabada takilip sonra eve gelip esine cocuguna sarilmasi ihtimali daha mide bulandirici malesef

Benim de aklima geldi ama baskasinin arabayi kullanmadigi bariz belli, esi kullanmis buyuk ihtimalle, o yuzden esinin o hallere girip o arabada takilip sonra eve gelip esine cocuguna sarilmasi ihtimali daha mide bulandirici malesef
Çok iğrenç çok. Detayları düşününce insana bir bulantı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…