- 17 Ağustos 2011
- 23.049
- 145.647
- 798
- Konu Sahibi Sevgili_Nil
cinsel hayati olan erkekler arabalarinda "nolur nolmaz kondomu" bulundururlar. ben sahidim kendi hayatimdan. yani normal ve mantikli bir sey.Erkekler bazen çok salaklaşıyor ya. Bir şey yapmış olsa orada prezervatif olmazdı belli ki kullanamamış bana erkekler arasındaki geyik gibi geldi bir şeye yeltenmişler de becerememiş olabilir.
cuzdaninda tasiyamayacagina göre arabasina saklamistir.
gerci konu sahibi sıklıkla telefonu karistirirmis sakıncalı bir sey bulamamis. belki de normal gönül iliskisi gibi degil de otobanda bekleyen or.pularla denk gelirsem hazırlıksiz olmayayım diye tutuyordu.
haftada 6 gun calisiyor ama 3 gun spor salonuna gidiyor. sizin o taraklarda beziniz olmadığı icin bilmezsiniz spora gitmez kadinla yatar, is yerinden rapor izin alir yapacagini yapar.O şekilde düzenli birileri olduğunu sanmıyorum çünkü öyle bi vakti yok 6 gün çalışıyor zaten birde belirttiğim gibi arabayı kullanmıyor iş yeri arabasını kullanıyor bizim arabanın anahtarıda evde durur hep.
o "spora gidiyorum" denen zamanda ne naneler yenir ruhun bile duymaz. ben aile evinde yaşıyorum, disaridan belki "isten eve evden ise" olabilirim ama öyle degilim, ozel hayatimda neler neler oluyor. en basiti bir bahaneyle ise gitmedigim günler sabah 8.30da evden çıkardım ise diye yakin sehire giderdim eximle, kimsenin haberi olmazdi aksam isten gelir gibi eve gelirdim.
ve daha neler neler. Hic güvenmeyin isten eve oluşuna.