- Konu Sahibi Sevgili_Nil
Diğer konulara bakarak diyorum ki senin eşin aranıyor flörtöz bir tip bu yüzden ben inanmazdım arkadaşımın olayına10 gün önce arabayı sattık eşimde arabadaki eşyaları bir poşete doldurup eve getirdi. Arabanın yedek anahtarını arıyorduk evde bulamayınca belki arabadaki eşyaların arasındadır diye poşete bakıyım dedim gözlük kabı vardı onu açtım ki içinden prezervatif çıktı beynimden vurulmuşa döndüm o an eşimde bana bakıyordu bunlar ne dedim oda şaşırdı kaldı fırlattım attım. Tabi sonra bağırış kavga derken yeminler etti çocuğumuzun üzerine filan benim değil arkadaşın diye. Yazın bi kere arkadaşlarıyla dışarı çıkmışlardı içmişler filan sonra arkadaşının biri arabayı istemiş yarım saatliğine oda vermiş arkadaşı bi yere gidip gelmiş sonra da arabaya bişey bıraktım demiş ama onunda kafası güzel olunca unutmuş gitmiş güya söylediği bu. İnanmıyorum inandırıcı gelmiyor niye arabaya bıraksın ki adam alır cebine koyar yada çöpe atar diyorum oda sarhoştu nerden biliyim diyor. Kafayı yemek üzereyim. 12 yıllık evliyiz 8 yaşında oğlum var. Düşünüyorum böyle bi yalana inanmak imkansız yapsa bile ben yaptım diyecek hali yok. Ama daha öncesinde de bi kaç kere başka bi arkadaşına gizli saklı arabayı vermişliği var çünkü arkadaşının karısıyla da ben arkadaştım çocuk sıkı sıkı arabayı aldığımdan yengenin haberi olmasın diye tembih etmiş mesajda görmüştüm. Tüm herşeyi düşünüyorum kafamda evirip çevirip. Arabayı pek kullanmıyor iş yeri arabasıyla gelip gidiyor gece vardiyasına geçince bizim arabayla gitmesi gerekiyor çünkü iş yeri arabası gündüz çalışanlarda kalıyor. Onda da zaten iş saatinde çıkıyor evden gecede normal çıkış saatinde geliyor. Spora gidiyor hafta da 3 4 gün filan. Eğer iş yeri arabası bizdeyse onla gidiyor değilse bizim arabayla 2 kere filan gidiyor. Birliktelik olarak her zaman istekli hiç bir zaman isteksizliği olmaz, uyuyacağında bile beraber uyumak ister yatağa tek gitmez, geceleri uyanır öper ne biliyim ayağımın altına varana kadar öper sevgisinden hiç şüphem olmadı. Hiç bişeyden kısmaz kendine telefon alsın aynısından bana da alır. Ekmek almaya bile gitse beraber gitmek ister bazen tatillerde ailemin yanına gitmek istediğimde pek gönlü olmaz gitme boşver kal işte napacan diye gitsem bile biran önce dönmemi ister. Aramızdaki ilişki de bu şekilde. Yani hiç ihtimal vermezdim böyle bişey yapacağına cesaret edeceğine çünkü benim böyle bişeyi kabul etmeyeceğimi bilir. Şuan ailemin yanına geldim bi süre uzak kalıp kafa dinlemek için. Bunları düşününce acaba diyorum doğru mu söylüyor ama sonra kendini kandırma işte millet arabaya niye öyle bişey koysun bariz herşey ortada diyorum. Ha başka biri var düzenli ilişkisi var diye düşünmüyorum ama bi kerelikte olsa yapmış olabilir mi düşüncesi bile mahvediyor beni. Telefonu sürekli ortada öyle saklama gibi bi çabası yok şifresi var girip bakarım ederim. Ha ama nette sosyal medyada açık saçık kadınlara bakar hatta bazen p.rno izlediğini yakalarım o yüzden de kavgalarımız oldu tek ben izlemiyorum tüm erkekler bakıyor diyo. Birde dediğim gibi eşim çok istekli bende her zaman aynı istek olmuyor yorgun oluyorum modum olmuyor filan yılbaşı zamanıda bir hafta filan yakınlaşmadık o zamanda tavırlıydı bana bu sebepten. Biraz içti filan bende eşlik ediyordum o zaman napim başkasıyla sevişiyorum diye seni mi boşayacam sanki dedi güldü. Arada bu tarz takılırdı bana zengin olsam bi tane daha alırdım ama sen hep kalırdın seni bırakmam seviyorum diye. Yılbaşı gecesi böyle dedin demekki doğruymuş deyince ben sana şaka yaptım her zamanki gibi takıldım nerden biliyim ciddiye alacağını dedi ama o arabadaki şeyleride bulunca şuan kafam karman çorman. Benim bulduğumu görmese belki yerine koyar bi takip ederdim kullanıldı mı duruyormu diye ama ben bakarken oda yanımdaydı uzun oldu biliyorum kimseye anlatamadım içim içimi yiyor kaç gündür.