. . üstelik telefonla da konuşamıyorsun vites değiştiricem derken sırnaşık şey . t
kızlar 3 gündür sürüyorum eşiminkini yaaaa sanırım evet dediğiniz gibi başarıcam herlade dur kalkta problem yaşamıyorum şuan vitestede 3 ten yukarı atmadım henüz debraj var debraj var die içimden tekrarlıyorum sürekli heralde kendi arabam gibi küçük bi araba olsaydı kullanıodum şimdi ye ama büyük olması daha çok problem oldu sanırım .... köseleri dönerken falan geniş almam gerekiyo heralde ama o kadar alışamadım geçen bi parkettim arabayı iki çizginin arasına diye çizgi hak getire..dün bi alışveriş merkezine gittik alt katında arabayı park etmek için girdik dar ve virajlı bi yol eşim sağ sol demese sürterdim heralde...vitesten daha çok problem oldu yani....
Arkadasim, sen ehliyet kursuna gitmedin mi ehliyetini alirken?? muhakkak gitmissindir ve orda hangisiyle kullandin? Ilk once onu ögrenmek isterim...ikincisi hic mi manuel araba kullanmadin? Birde bence ben 5 senelikbir bayan soför olarak manuel tercihimdir, otomatik arabayi sevmem...manuel kullanirsan daha saglam olur bu benim fikrim, herkesin fikrinede saygi duyarim...
Bana sorarsan, alistir kendini manuel arabaya bak daha ii olacak, daha saglamdir bence:enbuyukkk:
canım benim ilk arabamda triptonikti bayırlarda kaıyordu el freniyle kalkıyordum :)
sonra onu satıp bu arabamı aldım manuel ve dizel ve ben daha önce hiç manuel kullanmadım kurs hariç tabi yapamam edemem diye çok ağladım ilk sün sürekli istop ettirdim sat vazgeçtim istemiyorum dedim:) şimdi gayet güzel kullanıyorum 2 ay oldu zaten önemli olan direksiyon onu zaten öğrenmiş olduk ilk arabada şimdi diyorumki eşime ben hiç araba kullanmamışımki manuelden daha çok zevk almaya başladım bence kendine güven ki ben kendime güvenmiyordum eşim bana daha çok güveniyordu :) ve bu arabamın yokuş kalkış desteği var 5 saniye kaymıyor geriye el freniyle kalkmıyorum bile düşün daha rahat
hee bıde kızlar lutfen koltugunuzu one cok dayamayın cok komık duruyo dıreksıyona yapısmayın:))
Babamın arabasını kullandığım için seçme şansım yok ama olsaydı manuel isterdim. Vites değiştirmek pek bi havalı geliyo.