:)))) ıns bı gun kendı araban olur canım benımde yoktu cok ugrastım uc bes kurus topladım aldım bı opel ıns sanada nasıp olur
bu arada bencede manuel al daha havalı:)))) bide otomatık kullanan tam anlamıyla soforum demesın lutfen:))
ilk arabamız düz vitesti.1 sene gayet güzel kullandım mecbur.ama şimdi otomatik aldık.ohhhh ne güzelmiş araba sürmek dedim valla.araba sürmenin keyfine vardım .rahatlık açısından diyorum yani..yoksa şöförüm yaniii otomatik kullansamdaa:)
bizimde düz vites doblomuz vardı kullanıyordum, palio düz vites kullandım, ama şimdi bmw 320i triptonik aldık miss gibi miss. gerçektEN şehir içinde özellikle dur kalk boşa al 1e tak muhabbeti yok. araba sürmenin keyfine vardım resmen artık düz vites asla kullanmam.
İstanbul trafiğinde otomatik vitese baya alışmışsındır. Düz vites daha eğlencelidir ama artık arabayı zevk için değil işe gidip gelirken mecburiyetten kullandığımız için otomatik vitesin verdiği rahatlığa alışan bir daha düz vitesle pek uğraşmaz. Araba kullanma konusunda bir sıkıntım yok demişsin, alışman pek zaman almaz. Arabanı satmadan önce bir kaç gün eşinin arabasını kullanıp kendini bir test et bakalım. Zaten bir kaç günde kararını verecek duruma gelirsin .
kızlar eşim araba alcak ama vites olayı benide korkutyor suan doguda görev yapıoruz yollar berbat artık karlı..otomatık daha mantıklı geliyor..en azından trafıge ve arabaya alısıncaya kadar otamatık mı almalıyız
kızlar eşim araba alcak ama vites olayı benide korkutyor suan doguda görev yapıoruz yollar berbat artık karlı..otomatık daha mantıklı geliyor..en azından trafıge ve arabaya alısıncaya kadar otamatık mı almalıyız
nasıl alışırsanız öyle gider bence. bir de trafiğe çıkmışsanız cesaretiniz varsa düz vites alın zamanla alışırsınız bir süre sonra vites değiştirdiğinizi farketmezsiniz bile :)
Her şey tamam da, karlı yolda kalkma olayı biraz sakat.. :)
Fakat otomatik ile başlarsanız rahata alışırsınız, anlattığınız durumda o mantıklı gelse de tavsiye etmiyorum ben.. :)
Manuel en fazla 2-3 sürmede kasar, sonrasında hiçbir sorununuz kalmaz.. :)