Araba Meselesi

Kesinlikle uzak durulması gereken bir km. 200 binden sonra motor yeme riski çok fazla. Fiyatta aşırı çok. Arkadaşım bir iki ay önce 2013 Op.l C.rsa 130 binde otomatik sadece bir çamurluk değişen 530 bine aldı. Araç sorunsuz. Bu hem km yüksek hem manuel ve dize. Daha bunun partikül filtre sorunu da çıkar ki o alet 50 - 100 bin lira yani. Sanayiden çıkmazsın

Anladım çok teşekkür ederim. Citroen için ne dersiniz?

Citroen için ne dersiniz?
C3 mu?
Ilk acemiligimi attigim araba c3'tu, vitesi sorunludur onların, (Renault clio ve Megane'larda da ayni sorun vardir, baktiginiz yillar icin yaziyorum) yukaridan kavrar vitesi, dikkatsiz bi kullanici sanzumanini dagitabilir.

Kendinize guveniyorsaniz, kilometresi dusukse alinabilir.

C3 değil C Elysee

C3 değil C Elysee
Sedandi o galiba ve buyuk bir sedandi öyle hatırlıyorum.

Hic kullanmadim o modelini iddiali konusmayayim, ama Citroen marka icin babam pek iyi konusmaz, saglam olmadigini soyler hep, simdi aramizda kullanicisi varsa o modelin, yorumu o yazsin.

Anladım çok teşekkür ederim. Citroen için ne dersiniz?
Rica ederim. Ben Peugeot kullanmıştım. Başıma gelmeyen kalmadı. Fransız grubu araçlar çok elektrik aksamı olan yağmurda bile vitesi bozulan araçlar. Citroen de bu araçlardan biri. Hani sıfır ya da sıfıra yakın alsan tamam da eski araçta detaycı olmak da fayda var. Ben nerdeyse 1 yıla yakın uğraştım. Bi ben uğraşıyorum deme sakın.
Tavsiyem alman ve Japon araçlarından şaşmaman. Micra da çok sağlam araç bir bakın derim. Bütçeye uygun birşeyler vardır mutlaka

Pahali buldum ben,2019 modeli var hasarsız 170 km'de 535bin tl sarı sitede.
Sedana 1.2 motor nasıl olur bilemedim bir de. Bizim araçlar 1.6 turbo motor benimki hatchback,eşiminki sedan benim aracım daha atak onun aracından mesela. Birde yokuş çıkacakmısınız çok,kullanacağıniz yerde önemli,1000 motor hyundai i10 vardı bende hiç yolda,yokusta falan kalmadım. Ha şu an kullandığım araç kadar atak,hızlı değildi tabi ama ayağımı yerden kesti. Benzinli olması güzel. Dizel olmasaydı Ford derdim ama dizellerde km büyüdükçe sorun çıkarma potansiyeli artıyor ve aşırı sesli çalışıyor araçlar,hiç sevmiyorum dizel. Benzinli ilk tercihim olur.

263 bin km dizel aracım megane 2 2008 modeldi dizel araçların motorları benzinlilere göre daha ugraş ve işçilik ister. arabanın yasına göre aylık 1580 km yapmış çok fazla kullanılmış.
Lakin fazla binmem satarım model yükseltirim dersen alınmaz diyemem, niye alınmasın ama işte şans işi.
başka bak derim.

Bir arkadaşın tanıdığı Toyota Auris satıyor. İlk sahibiymiş. Yıl tramer falan bilmiyorum henüz siteye yüklemedi. Altı yüz elli demiş sana altı yüz için ikna etmeye çalışırız diyor. Ama şu an o da bana fazla kalıyor.

Hımmm anladım siz Citroen için ne dersiniz?

kaç beygir ?
1,2 yokuş için beygir ve torku yüksek degilse bayılır kalır.
Bir de peugeot ve citroen önerilen arabalar degildir.
Alman ve japondan şaşma derim.

Citroenlerin kronik sorunları olabiliyor. Fiyat iyi ama km yüksek geldi. Kronik bir sorunu var miymis? Annemin Citroen i var. Sürekli yakıt emülsiyon sorunu hatasi veriyor çekişi düşüyor. Eğer öyle kronik bir sıkıntısı yoksa fiyatı fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…