Citroen için ne dersiniz?Usta doğru soylemis.
Her marka icin dizel arac motorunun kapasitesi 200 hadi bilemedin 250 bin km'dir.
Ondan sonra motor degisimine kadar gidecek ciddi sikintilar ortaya cikar, cok uğraşırsınız, arac elinizde patlar.
Kesinlikle uzak durulması gereken bir km. 200 binden sonra motor yeme riski çok fazla. Fiyatta aşırı çok. Arkadaşım bir iki ay önce 2013 Op.l C.rsa 130 binde otomatik sadece bir çamurluk değişen 530 bine aldı. Araç sorunsuz. Bu hem km yüksek hem manuel ve dize. Daha bunun partikül filtre sorunu da çıkar ki o alet 50 - 100 bin lira yani. Sanayiden çıkmazsınLed_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri @Khomyuk Khomyuk @Lady Guinevere Lady Guinevere
@Papua
@NitritSalon Kadini Salon Kadini choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah @byebyeblackbird byebyeblackbird @lotuscicegii lotuscicegii
@sarahconnor @Welldone0 Welldone0
@Gif @ucanpayanda ucanpayanda Halleyyyyyyyyy @Halleyyyyyyyyy @Hksu Hksu @Niloyatospikk Niloyatospikksonundaoldu sonundaoldu Monoceto Monoceto
Bir de @nora2010 Hanım bana çok çok yardımcı oldu sağ olsun ve onun bulduğu bir araç var. 2014 MODEL FORD FİESTA 1.5 Dizel manuel araç. 190 binde ve tramer boya değişen yok. 550 bin lira ama satıcı ciddi alıcıysan bir şeyler yaparız dedi. Bu aracı biri motor ustası bulup gösterdim. Dizel için km çok fazla sıkıntı yaşarsın dedi. Yine sanırım size ustadan daha fazla güveniyorum bunu da bir sormak istedim. İlk araç için olur mu?
Anladım çok teşekkür ederim. Citroen için ne dersiniz?Kesinlikle uzak durulması gereken bir km. 200 binden sonra motor yeme riski çok fazla. Fiyatta aşırı çok. Arkadaşım bir iki ay önce 2013 Op.l C.rsa 130 binde otomatik sadece bir çamurluk değişen 530 bine aldı. Araç sorunsuz. Bu hem km yüksek hem manuel ve dize. Daha bunun partikül filtre sorunu da çıkar ki o alet 50 - 100 bin lira yani. Sanayiden çıkmazsın
C3 mu?Citroen için ne dersiniz?
C3 değil C ElyseeC3 mu?
Ilk acemiligimi attigim araba c3'tu, vitesi sorunludur onların, (Renault clio ve Megane'larda da ayni sorun vardir, baktiginiz yillar icin yaziyorum) yukaridan kavrar vitesi, dikkatsiz bi kullanici sanzumanini dagitabilir.
Kendinize guveniyorsaniz, kilometresi dusukse alinabilir.
Sedandi o galiba ve buyuk bir sedandi öyle hatırlıyorum.C3 değil C Elysee
Rica ederim. Ben Peugeot kullanmıştım. Başıma gelmeyen kalmadı. Fransız grubu araçlar çok elektrik aksamı olan yağmurda bile vitesi bozulan araçlar. Citroen de bu araçlardan biri. Hani sıfır ya da sıfıra yakın alsan tamam da eski araçta detaycı olmak da fayda var. Ben nerdeyse 1 yıla yakın uğraştım. Bi ben uğraşıyorum deme sakın.Anladım çok teşekkür ederim. Citroen için ne dersiniz?
Anladım, çok teşekkür ederimSedandi o galiba ve buyuk bir sedandi öyle hatırlıyorum.
Hic kullanmadim o modelini iddiali konusmayayim, ama Citroen marka icin babam pek iyi konusmaz, saglam olmadigini soyler hep, simdi aramizda kullanicisi varsa o modelin, yorumu o yazsin.
Bugün bir arkadaşım almaya gitti bu araçtan. 2022 model 16 bin km. 750 bin civarıydı sanırım.C3 değil C Elysee
Yok, benim bulduğum 2015 modeldi.Bugün bir arkadaşım almaya gitti bu araçtan. 2022 model 16 bin km. 750 bin civarıydı sanırım.
Bu özelliklere sahipse alınabilir
Pahali buldum ben,2019 modeli var hasarsız 170 km'de 535bin tl sarı sitede.Led_BiR_Vele_DisTiri @Khomyuk @Lady Guinevere @Papua @Nitrit Salon Kadini choccywhoccydoodah @byebyeblackbird @lotuscicegii @sarahconnor @Welldone0 @Gif @ucanpayanda @Halleyyyyyyyyy @Hksu @Niloyatospikk sonundaoldu Monoceto
Hanımlar öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım burada konu açmamış olsaydım bulduğum o araçlardan birini şimdiye almış olacaktım. Şimdi bulduğum bir araç var onu size soracaktım. Citroen C-Elysee 1.2 VTI Comfort BMP 2015 model 177 bin kilometrede ve otomotik. Boya-değişen ve tramer yok. Benzinli araç. Torku 110. 557 bin lira ve sahibi şu an acilen ihtiyaçtan 530'a verebileceğini söyledi. Buradaki yazılanlardan anladığım 1.2'den uzak durmak gerektiği ama otomotik için fiyatı uygun duruyor. Size bir sormak istedim. Nasıl sizce?
263 bin km dizel aracım megane 2 2008 modeldi dizel araçların motorları benzinlilere göre daha ugraş ve işçilik ister. arabanın yasına göre aylık 1580 km yapmış çok fazla kullanılmış.Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri @Khomyuk Khomyuk @Lady Guinevere Lady Guinevere
@Papua
@NitritSalon Kadini Salon Kadini choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah @byebyeblackbird byebyeblackbird @lotuscicegii lotuscicegii
@Gif @ucanpayanda ucanpayanda Halleyyyyyyyyy @Halleyyyyyyyyy @Hksu Hksu @Niloyatospikk Niloyatospikksonundaoldu sonundaoldu Monoceto Monoceto
Bir de @nora2010 Hanım bana çok çok yardımcı oldu sağ olsun ve onun bulduğu bir araç var. 2014 MODEL FORD FİESTA 1.5 Dizel manuel araç. 190 binde ve tramer boya değişen yok. 550 bin lira ama satıcı ciddi alıcıysan bir şeyler yaparız dedi. Bu aracı biri motor ustası bulup gösterdim. Dizel için km çok fazla sıkıntı yaşarsın dedi. Yine sanırım size ustadan daha fazla güveniyorum bunu da bir sormak istedim. İlk araç için olur mu?
Bir arkadaşın tanıdığı Toyota Auris satıyor. İlk sahibiymiş. Yıl tramer falan bilmiyorum henüz siteye yüklemedi. Altı yüz elli demiş sana altı yüz için ikna etmeye çalışırız diyor. Ama şu an o da bana fazla kalıyor.Rica ederim. Ben Peugeot kullanmıştım. Başıma gelmeyen kalmadı. Fransız grubu araçlar çok elektrik aksamı olan yağmurda bile vitesi bozulan araçlar. Citroen de bu araçlardan biri. Hani sıfır ya da sıfıra yakın alsan tamam da eski araçta detaycı olmak da fayda var. Ben nerdeyse 1 yıla yakın uğraştım. Bi ben uğraşıyorum deme sakın.
Tavsiyem alman ve Japon araçlarından şaşmaman. Micra da çok sağlam araç bir bakın derim. Bütçeye uygun birşeyler vardır mutlaka
Hımmm anladım siz Citroen için ne dersiniz?263 bin km dizel aracım megane 2 2008 modeldi dizel araçların motorları benzinlilere göre daha ugraş ve işçilik ister. arabanın yasına göre aylık 1580 km yapmış çok fazla kullanılmış.
Lakin fazla binmem satarım model yükseltirim dersen alınmaz diyemem, niye alınmasın ama işte şans işi.
kaç beygir ?Led_BiR_Vele_DisTiri @Khomyuk @Lady Guinevere @Papua @Nitrit Salon Kadini choccywhoccydoodah @byebyeblackbird @lotuscicegii @sarahconnor @Welldone0 @Gif @ucanpayanda @Halleyyyyyyyyy @Hksu @Niloyatospikk sonundaoldu Monoceto
Hanımlar öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım burada konu açmamış olsaydım bulduğum o araçlardan birini şimdiye almış olacaktım. Şimdi bulduğum bir araç var onu size soracaktım. Citroen C-Elysee 1.2 VTI Comfort BMP 2015 model 177 bin kilometrede ve otomotik. Boya-değişen ve tramer yok. Benzinli araç. Torku 110. 557 bin lira ve sahibi şu an acilen ihtiyaçtan 530'a verebileceğini söyledi. Buradaki yazılanlardan anladığım 1.2'den uzak durmak gerektiği ama otomotik için fiyatı uygun duruyor. Size bir sormak istedim. Nasıl sizce?
72 hp, 110 torkkaç beygir ?
1,2 yokuş için beygir ve torku yüksek degilse bayılır kalır.
Bir de peugeot ve citroen önerilen arabalar degildir.
Alman ve japondan şaşma derim.
Yok bence uzak dur.72 hp, 110 tork
Yaa öyle mi diyorsunuzYok bence uzak dur.
Gerçekten o araba bagırır
benim eski hurda 80 hp idi 1,5 motor
Ya gerçekten fiyatı pahalı bu özelliklere göre.Yaa öyle mi diyorsunuz
Citroenlerin kronik sorunları olabiliyor. Fiyat iyi ama km yüksek geldi. Kronik bir sorunu var miymis? Annemin Citroen i var. Sürekli yakıt emülsiyon sorunu hatasi veriyor çekişi düşüyor. Eğer öyle kronik bir sıkıntısı yoksa fiyatı fena değil.Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri @Khomyuk Khomyuk @Lady Guinevere Lady Guinevere
@Papua